incarnate, on Dec 29 2009, 17:55, said:
AC/DC в София14.05.2010г. - Национален стадион "Васил Левски"
Started by Ozzy, дек 15 2009 20:02
446 replies to this topic
Posted 29 декември 2009 - 22:00
От друга страна разбрах, че група приятелки на жена ми ще ходят семейно. Сякаш става дума за пикник.
Posted 05 януари 2010 - 10:10
marillion, on Dec 23 2009, 11:12, said:
Наистина са съвършили, както и добрите седящи за сектор "А" и отчасти за сектор "В". Честно казано очаквах по-голямо търсене, особено по празниците...
http://www.eventim.bg/portal/bg/concerts/h...erformance.html
Почти всяко изчезване на билетите за стадион е временно...
It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!
Vanquish the pain
Posted 05 януари 2010 - 11:01
Ебахти прецакването
Някой да разменя билет за пред сцената от ляво с такъв за фен зоната от ляво ?

Размяната наистина е важна,тъй като хората които ще ме подслонят са с билети пред сцената,а аз за фен зоната и после малкоо трудничко ще се намерим сред 50 000 човека ...Та давам билета за фен зоната отляво + 20 лева отгоре .Ако има навитие на лично
Размяната наистина е важна,тъй като хората които ще ме подслонят са с билети пред сцената,а аз за фен зоната и после малкоо трудничко ще се намерим сред 50 000 човека ...Та давам билета за фен зоната отляво + 20 лева отгоре .Ако има навитие на лично
Edited by Joacim, 05 януари 2010 - 11:15 .
Posted 06 януари 2010 - 21:41
ЧРД Малкълм!!!
Да сте живи и здрави всички, за да ви се изкефим в София.
По този случай в момента по VH1 вървят техни клипове, якооо.
Да сте живи и здрави всички, за да ви се изкефим в София.
По този случай в момента по VH1 вървят техни клипове, якооо.
Posted 06 януари 2010 - 22:21
Да изгледах ги с още по-голяма наслада след като знам,че май месец ще се у нас ! Аз да кажа (отново) продавам билет за фен зоната от 120 лева 
Между другото някви слухове за подгряващи ?
Между другото някви слухове за подгряващи ?
Posted 09 януари 2010 - 01:49
Поръчах си билет за пред сцената от сайта на Ивентим, ама понеже не видях друга опция (освен банков път и кредитна карта), дадох "наложен платеж", т.е. с куриер. На сайта обаче пише, че принципно има и вариант билетите да се вземат и от офиса на Ивентим. Това ми е доста по-удобно, тъй като няма как да стоя в нас нон-стоп 3 дни и да чакам куриера. Та, някой има ли представа възможно ли е да отида до офиса им да си взема билета, след като вече съм отбелязал доставка с куриер в поръчката?
Edited by Vaskes, 09 януари 2010 - 01:50 .
There's a devil crawling along your floor
Posted 09 януари 2010 - 09:06
Vaskes, on Jan 9 2010, 01:49, said:
Та, някой има ли представа възможно ли е да отида до офиса им да си взема билета, след като вече съм отбелязал доставка с куриер в поръчката? 
1. Обади им се преди да отидеш при тях, за да ги питаш дали случайно вече не са го пратили. В противен случай има опасност да се разкарваш напразно.
2. Таксата за куриер ще си я платиш така или иначе.
I don't know how I managed it...
Posted 09 януари 2010 - 11:07
Аз пък се чудя дали мога да разменя билет от една ценова категория за друг в офиса им ? (с доплащане разбира се)
Posted 09 януари 2010 - 13:23
Явно не
Posted 11 януари 2010 - 10:17
Ozzy, on Jan 9 2010, 09:06, said:
Възможно е. Аз лично съм го правил. Но:
1. Обади им се преди да отидеш при тях, за да ги питаш дали случайно вече не са го пратили. В противен случай има опасност да се разкарваш напразно.
То в крайна сметка стана с куриер все пак, защото тази сутрин тъкмо докато им звънях да ги питам билета още в офиса ли е (предположих, че през уикенда няма да се занимават с доставките), той куриера взе, че звънна на вратата.
Та така, front of stage, right!
Добре, че имах нервите да изчакам да видя дали ще пуснат още билети за пред сцената, че ако си бях взел билет за 120лв. за фен зоната и после бяха пуснали за пред сцената щях да се гръмна.
Здраво се изръсих, в резултат на което най-вероятно ще изпусна XP8, Vader* (пак!), New Model Army (отново!) и Paradise Lost (и тях за втори път!)... Ама какво да се прави, AC/DC са си AC/DC!
* Е, за Vader си признавам, че ще ги изтърва, защото си изпих парите за билет.
Edited by Vaskes, 11 януари 2010 - 10:18 .
Posted 11 януари 2010 - 11:00
За разлика от теб аз нямам такива нерви и сега ще си ги гледам от фен зоната.КОето всъщност не е чак такава болка за умиране
А тоя въпрос с подгряващите ми е доста интересен ,имам предположения за The Answer ,ноо втората група ...
Posted 11 януари 2010 - 12:02
Дано наистина The Answer да са едните, много яки пичове. На тях и на самостоятелен концерт бих им отишъл. Лично за мен, заедно с The Darkness са най-добрата хард рок група, създадена от двехилядната насам.
А с тея билети за пред сцената кофти се получи, ама си прав, не е болка за умиране, особено щом си във фен зоната. Някои приятели, не по-малко фенове от мен, останаха с билети от 75лв.
Което пак не е лошо, да не си чак толкова напред също си има предимства.
А с тея билети за пред сцената кофти се получи, ама си прав, не е болка за умиране, особено щом си във фен зоната. Някои приятели, не по-малко фенове от мен, останаха с билети от 75лв.
Edited by Vaskes, 11 януари 2010 - 12:04 .
Posted 23 януари 2010 - 11:53
Айде там сме... билетите са в джоба.
85лв. под козирката...
85лв. под козирката...
Posted 12 февруари 2010 - 14:07
Много добре стана, че все пак AC/DC ще дойдат най-накрая в България. Все пак след инвазията която направихме в Белград си го заслужихме!
По въпроса кой къде си е взел билет - аз си взех нарочно от 75 лв. Причината е че в Белград си бях най-отпред(снимките в сайта са мои
), а това си е същото турне. Коридора до средата на стадиона по който непрекъснато сноват Брайън и Ангъс ми беше почти извън полезрението и сега искам да се наслаждавам по-мащабно на шоуто малко по-отзад. А за подгряващите не мисля че е толкова голям въпрос - всички отиваме на този концерт заради ДиСи!
По въпроса кой къде си е взел билет - аз си взех нарочно от 75 лв. Причината е че в Белград си бях най-отпред(снимките в сайта са мои
Posted 12 февруари 2010 - 14:19
Depositus Cordis, on Feb 12 2010, 14:07, said:
Все пак след инвазията която направихме в Белград си го заслужихме!... Причината е че в Белград си бях най-отпред(снимките в сайта са мои
)
ПИСУК!
Posted 12 февруари 2010 - 14:55
Depositus Cordis, on Feb 12 2010, 14:07, said:
Много добре стана, че все пак AC/DC ще дойдат най-накрая в България. Все пак след инвазията която направихме в Белград си го заслужихме!
), а това си е същото турне. Коридора до средата на стадиона по който непрекъснато сноват Брайън и Ангъс ми беше почти извън полезрението и сега искам да се наслаждавам по-мащабно на шоуто малко по-отзад. А за подгряващите не мисля че е толкова голям въпрос - всички отиваме на този концерт заради ДиСи!
и аз мисля да приложа същата тактика
whiplash159, on Feb 12 2010, 14:19, said:
Хах - Нончо, ти ли си бре?!? А добре дошъл по нашите интернетски ширини и поздрави от един човек от компанията във влака на връщане. И от последния Калиакра Рок Фест 
той е, да
ехх, славно пътуване беше... скоро не сме спали на купчинка
Posted 18 март 2010 - 12:03
Линк
Чудех се къде да го сложа, но тъй като в текста се споменават AC/DC, викам да е тук. Вижте 3-ти и 4-ти абзац. Абе чудя се, не може ли и без да се присъства на стадиона, да се ревизира дейността. Аз все си мисля, че може. Ама карай, сега 10-тина данъчни ще си гледат без пари концерт. Държавен служител да си на тия времена...
Чудех се къде да го сложа, но тъй като в текста се споменават AC/DC, викам да е тук. Вижте 3-ти и 4-ти абзац. Абе чудя се, не може ли и без да се присъства на стадиона, да се ревизира дейността. Аз все си мисля, че може. Ама карай, сега 10-тина данъчни ще си гледат без пари концерт. Държавен служител да си на тия времена...
Posted 18 март 2010 - 12:34
Svil, on Mar 18 2010, 12:03, said:
Абе чудя се, не може ли и без да се присъства на стадиона, да се ревизира дейността. Аз все си мисля, че може. Ама карай, сега 10-тина данъчни ще си гледат без пари концерт. Държавен служител да си на тия времена...
Edited by Metal Heart, 18 март 2010 - 12:56 .
It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Vanquish the pain
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users