Jump to content

AC/DC в София14.05.2010г. - Национален стадион "Васил Левски"

446 replies to this topic

#161 Joacim

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 194 posts

Posted 25 декември 2009 - 14:59

View PostSatyr, on Dec 25 2009, 13:00, said:

Историята познава промяна на дата на концерт заради матура (справка - Tokio Hotel), но промяна на дата на матура заради концерт - не :D
:D :) :) хахахахах
on topic : някой има ли си идея кои ще са двете подгряващи банди ?

#162 Файона

addicted to chaos

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 212 posts

Posted 25 декември 2009 - 19:16

Историята познава промяна на дата на концерт заради матура (справка - Tokio Hotel), но промяна на дата на матура заради концерт - не
Супер. Ето шанс нашите политици да влязат в историята. :D

Joacim, подгряващите още не са ясни. Щяло да има две подгряващи групи, но имената им ще бъдат обявени допълнително.
Omnia mea mecum porto

#163 gellllle

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 373 posts
  • Interests:Progressive Rock

Posted 25 декември 2009 - 21:17

Сигурно ще са The Answer , които забиха убийствено в Белград-беше супер!!

#164 foreigner

cream puff

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1436 posts

Posted 25 декември 2009 - 21:48

View Postgellllle, on Dec 25 2009, 21:17, said:

Сигурно ще са The Answer , които забиха убийствено в Белград-беше супер!!
И аз се надявам те да подгряват тук, бяха страшни!! :D
А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.

#165 Joacim

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 194 posts

Posted 25 декември 2009 - 23:02

Аз пък тайно се надявах да са Airbourne

#166 Ugly

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 295 posts

Posted 26 декември 2009 - 13:49

"Аз пък тайно се надявах да са Airbourne"

Не бих се надявал на това. Вярно е, че Airbourne са заети до 14 април 2010 с турне в Европа което завършва с концерти във Великобритания, но силно се съмнявам, че ще се присъединят след това към турнето на AC/DC в Европа.

Edited by Ugly, 26 декември 2009 - 13:52 .

#167 king_of_dreams

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 105 posts

Posted 26 декември 2009 - 17:55

View PostJoacim, on Dec 24 2009, 14:07, said:

Такива много ме дразнят...особено тези които са чули две песни на групата и айде на концерт,че виж ме злия метълист съм (това определение ме дразни ама се наложи да го използвам) .На Каварна тази година на Мотли Крю имаше някви които бяха отишли само ,за да си покажат личицата ...Винаги ще ги има -неизбежно е.Тези 30 % на ац/дц според мен изобщо няма да ни попречат да си яхнем влака и да си прекараме прекрасно :D Добре,че гама рей е в блу бокс -надявам се поне там да няма случайни

В Каварна на Мотли 95% от публиката бяха случайни хора с тридневни билети - отишли да ги гледат само за да не се минат,защото са заплатили и за трите дни. На ДиСи съм съгласен ,че ще има много ама много позьори и музикални инвалиди, но така е по концертите на мейнстрийм бандите.Но и аз не мисля,че това може да попречи по някакъв начин на хората,които знаят за какво отиват там и какво да очакват. Това ще е огромен празник за рок феновете в България , няма спор. Между другото и аз днес се сдобих с ценната хартийка,макар и да не знам къде точно ще бъда май месец - но в краен случай ще постна едно съобщение тук и все някой ще оползотвори билета ми :)

#168 Minstrel in the Gallery

Too Old To Rock'N'Roll, Too Young To Die!

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 592 posts

Posted 28 декември 2009 - 17:16

Мда ... Първо - Весели Празници на всички! Второ - и аз се сдобих с билетче за 75 левчета на терена, но на проектогаджето ми в същия ден са й взели седящо билетче, та до 14.05.2010г. ще се чудя как да се съчетаем да сме заедно /ако дотогава все още ми е проектогадже или вече гадже :) /, ако не е - се включвам в пеенето /все пак съм пял в хор, което вероятно означава, че пея музикално по-правилно от самия Брайън Джонсън :P / с цяло гърло и в момента заучавам текстовете на вероятните парчета :)
Винаги ще има странно попаднали на концерта, но това не трябва да намалява кефа на истинските фенове, които ще са много повече от случайните гости :lol:

#169 Ugly

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 295 posts

Posted 28 декември 2009 - 18:14

"В Каварна на Мотли 95% от публиката бяха случайни хора"

Е 95% означава, че Mötley Crüe имат около 200-300 фена в България, което означава, че евентуален техен концерт трябва да се организира в някое читалище. А относно случайните хора, все си мисля, че надали са толкова много по концерти. Ако питате тези които участват в погото, всички останали сме случайно там след като не се бутаме. Всеки сам решава как ще изживее един концерт. Едни са мъртво пияни и на другия ден не си спомнят концерта, други пеят и викат, но има и такива които обичат да стоят и слушат и т.н. И това, че някой е по шумен не винаги означава, че е "по-голям фен".

"но на проектогаджето ми в същия ден са й взели седящо билетче"

Младеж не знам как е при теб, но ако си като мен (преди да се бракувам) то до 14 май 2010 не само ще ти стане гадже, но има достатъчно време и да ти стане бившо.

#170 marillion

I'm a Marquee veteran...

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 6135 posts
  • Interests:Progressive Rock

Posted 28 декември 2009 - 20:56

Младеж?! :)

Ще черпиш, Живко, ще черпиш... :lol:
18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion

#171 Joacim

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 194 posts

Posted 29 декември 2009 - 12:24

Един въпрос ще зада.Днес пристигнаха билетите за мен и мой приятел.Неговия е за пред сцената (130 лв) и пише Вход 16,а при мен за фен зоната ( 120 лева отляво) пише Вход Сектор В Терен .Някой може ли да разясни кой е този вход ? :drinks: :)

Билета на френда също е за лявата част.

#172 Blacky

Дунавски вълк

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1005 posts

Posted 29 декември 2009 - 12:59

Аз не се сещам да има 16-ти вход, но и да го има - ще е също откъм сектор В - срещу ложите, интересно защо за лява част ще се влиза от противоположната страна?
...I can hear the silence,
see invisible emptiness...
Pasi Koskinen

#173 Joacim

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 194 posts

Posted 29 декември 2009 - 13:39

View PostBlacky, on Dec 29 2009, 12:59, said:

Аз не се сещам да има 16-ти вход, но и да го има - ще е също откъм сектор В - срещу ложите, интересно защо за лява част ще се влиза от противоположната страна?
Нямам си ни най-малка идея при мен пише лява част,фен зона вход сектор В .Иди го разбери къде е :drinks:

#174 Blacky

Дунавски вълк

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1005 posts

Posted 29 декември 2009 - 14:21

Сега виждам, че има разминаване в наименованията на секторите в сайта на BEC и този на Eventim. Разменени са Б и В. Номерата на входовете, обаче ги няма на нито единия сайт. Отделно моя грешка е, че помислих "лява част" за лява срещу сцена, а то било лява откъм сцена. Така че влизането за там откъм "горния" сектор(противоположно на централния вход на стадиона) вече ми се струва нормално :drinks:

Posted Image

Eventim
...I can hear the silence,
see invisible emptiness...
Pasi Koskinen

#175 Fak_yu!

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 187 posts

Posted 29 декември 2009 - 14:22

View PostJoacim, on Dec 24 2009, 14:07, said:

Такива много ме дразнят...особено тези които са чули две песни на групата и айде на концерт,че виж ме злия метълист съм (това определение ме дразни ама се наложи да го използвам) .На Каварна тази година на Мотли Крю имаше някви които бяха отишли само ,за да си покажат личицата ...Винаги ще ги има -неизбежно е.Тези 30 % на ац/дц според мен изобщо няма да ни попречат да си яхнем влака и да си прекараме прекрасно :drinks: Добре,че гама рей е в блу бокс -надявам се поне там да няма случайни

Никога не съм слушал АЦДЦ, не съм се и опитвал. Значи ли това, че ако ида на техен концерт просто да ги видя, съм POSER и ще дразня теб и всички верни фенове на групата. Еми предлагам да направим една голяма подписка, на концерт на дадена група, да ходят само верни фенове. Ако АЦДЦ ти прочетат мнението мисля, че няма да са много очаровани.

п.с.Ако не съм те разбрал и съм тълкувал думите ти погрешно, искренно извинявай :)
Да летиш с неподозиран устрем, обхванат от непозната жизнена енергия, към все по-достойни и по-човешки дела, към живот без слабости, страдания и болки, към света на освободения от грубите прояви на високомерие и хегемонизъм човек, на еснафското съществуване и плесента от отживелиците на миналото - това е безценният дар на планината. Съзнаваме ли го?!

#176 Joacim

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 194 posts

Posted 29 декември 2009 - 14:47

Нищо извинен си :drinks:

#177 Minstrel in the Gallery

Too Old To Rock'N'Roll, Too Young To Die!

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 592 posts

Posted 29 декември 2009 - 15:51

View Postmarillion, on Dec 28 2009, 20:56, said:

Младеж?! :)

Ще черпиш, Живко, ще черпиш... :)

Ще черпя, ще черпя, я :D А след 20 дни ще стана още по-голям младеж :D

А по въпроса за проектогаджето - то е сериозно обвързано и затова не се очаква кой знае какво развитие до 14.05.2010г. /освен в сексуалната сфера :drinks: /, та ще видим дотогава дали ще има закачка още ... :D Но по-важното е, че си имам ценна хартийка :P

#178 Тигър

кардинал

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 1998 posts

Posted 29 декември 2009 - 17:28

View PostFak_yu!, on Dec 29 2009, 14:22, said:

Никога не съм слушал АЦДЦ, не съм се и опитвал. Значи ли това, че ако ида на техен концерт просто да ги видя, съм POSER
Да. Да отидеш на концерт на изпълнител, когото не харесваш, само и само за да си отишъл на концерт е простотия. Естествено, изключвам случаите, когато придружаваш човек, на когото държиш. Друг е въпросът дали ще дразниш. Зависи от поведението ти. `щото ако ще псуваш по изпълнителите или ще се блъскаш като говедо, или ще правиш забележки на кефещите се, просто... На Manowar миналата година точно такива малоумници ми вадиха нервите много.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

#179 incarnate

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 427 posts

Posted 29 декември 2009 - 17:55

View PostMinstrel in the Gallery, on Dec 29 2009, 15:51, said:

Ще черпя, ще черпя, я :drinks: А след 20 дни ще стана още по-голям младеж :)

Аз не слушам ACDC отдавна. Слушах ги до около 90 година, т.е. през 80те за около 10-тина години, докато бях тийн. Въпреки, че след месец и аз ще стана много сериозен младеж на кръгли младежки години, съм убеден, че като отида там, кръвта ми ще закипи ЯКО и пак ще съм на 18 години.
От друга страна разбрах, че група приятелки на жена ми ще ходят семейно. Сякаш става дума за пикник. Още повече, че нито те, нито мъжете им имат някакво отношение към групата. Странно, явно хората отиват да гледат шоу. Различни гледни точки…
...And through the window in the wall
Comes streaming in on sunlight wings
A million bright ambassadors of morning
And no one sings me lullabies
And no one makes me close my eyes
So I throw the windows wide
And call to you across the sky

#180 Файона

addicted to chaos

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 212 posts

Posted 29 декември 2009 - 20:34

View PostUgly, on Dec 28 2009, 18:14, said:

Ако питате тези които участват в погото, всички останали сме случайно там след като не се бутаме. Всеки сам решава как ще изживее един концерт. Едни са мъртво пияни и на другия ден не си спомнят концерта, други пеят и викат, но има и такива които обичат да стоят и слушат и т.н. И това, че някой е по шумен не винаги означава, че е "по-голям фен".

True думаш Ugly, true! :drinks:
И аз не мога да ги разбера тези образи, дето се замъкват на концерт на любима група толкова пияни, че после се налага да си създават спомени по чужди разкази. Но в крайна сметка - това си е техен избор.

А на тези спорове кой е по-трю отдавна мога да гледам с крива усмивка. Толкова време мина и все едно и също...
Omnia mea mecum porto

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users