Joacim, on Dec 23 2009, 11:17, said:

AC/DC в София14.05.2010г. - Национален стадион "Васил Левски"
Started by Ozzy, дек 15 2009 20:02
446 replies to this topic
Posted 23 декември 2009 - 11:27
Някой има ли представа какво ще е разстоянието между двата сектора ?
I don't know how I managed it...
Posted 23 декември 2009 - 12:03
Значи няма да мога контрабандно да вляза в сектора

Posted 23 декември 2009 - 12:43
Аз говоря за разстоянието между двата сектора отпред. А какво е разстоянието между тях и задния сектор незнам.
I don't know how I managed it...
Posted 23 декември 2009 - 19:07
Точно и аз за предните два питах
Е значи няма да е чак такава голяма драма,че няма да съм в първия сектор

Posted 23 декември 2009 - 20:36
Аз имам матура , ама въпреки това май ще успея да посетя това мероприятие.Само дето ще си прецакам втората по история, защото ще имам ден по-малко за подготовка.
Билет от 75 лв май е по-добре от 130лв.За справка - концерта на Мадона.Бях с билет за 200 лв. и смятам, че хората от 150 виждаха по-добре.Наистина това продължение на сцената малко прецаква феновете с по-скъпи билети.
Блъсканицата мен не ме интересува.Точно тя ще ми помогне да отида отпред.Аз се пускам по вълната и право напред, към първите редове.Така на Металика без проблем, като пич на 2 ред, а на Мейдън 3-8 според мелето.
Билет от 75 лв май е по-добре от 130лв.За справка - концерта на Мадона.Бях с билет за 200 лв. и смятам, че хората от 150 виждаха по-добре.Наистина това продължение на сцената малко прецаква феновете с по-скъпи билети.
Блъсканицата мен не ме интересува.Точно тя ще ми помогне да отида отпред.Аз се пускам по вълната и право напред, към първите редове.Така на Металика без проблем, като пич на 2 ред, а на Мейдън 3-8 според мелето.
"It's your problem if you can't accept ACCEPT, not mine." (Joe Schlared, 1993)
Posted 23 декември 2009 - 21:51
За мен е важно публиката покрай мен да е еуфорична..иначе ми скапва настроението.На Диси не вярвам да има някой който ще си стои спокойно тъй,че 120те лева ще си заслужават
Posted 23 декември 2009 - 22:22
На Диси няма как да има скучаещи хора, защото няма как да има случайно попаднали. Ако на Мадона имаше обилно такива /и аз бях така и съответно умрях от досада/, за да не пропуснат "великото шоу", то на диси няма как да стане. Тях или ги харесваш или не. За не харесващите това е трудно поносима музика, така че там непропускащи поредното шоу в БГ няма да има. Т.е. очакванията ми са за цял стадион еуфория.

Posted 23 декември 2009 - 22:26
pepa angelova, on Dec 23 2009, 22:22, said:
На Диси няма как да има скучаещи хора, защото няма как да има случайно попаднали. Ако на Мадона имаше обилно такива /и аз бях така и съответно умрях от досада/, за да не пропуснат "великото шоу", то на диси няма как да стане. Тях или ги харесваш или не. За не харесващите това е трудно поносима музика, така че там непропускащи поредното шоу в БГ няма да има. Т.е. очакванията ми са за цял стадион еуфория. 

Posted 23 декември 2009 - 23:51
На Диси няма как да има скучаещи хора, защото няма как да има случайно попаднали.
WeRock.bg - сайт за Праведна музика
Posted 24 декември 2009 - 00:15
На DC ще има няколко хиляди дето са отишли ей така, щото са чули, че ще е яко. Няма как просто. На такива групи си има всякакви хора. Мен не ми пречат по принцип стига да не седнат да ми вдигат скандали що пея песните с цяло гърло или що подскачам. Общо взето щом са дали пари за билет са си в правото да стоят на стадиона.
Кироо, бегай оттука, оти че те изпапурчим с копачо!
Posted 24 декември 2009 - 00:39
Гимли важното е тия които са отишли просто заради сбирщината да бъдат засенчени от тези които наистина знаят за какво са там и които ще пеят,скачат и раздават

Posted 24 декември 2009 - 09:51
защото няма как да има случайно попаднали.

Posted 24 декември 2009 - 13:35
Satyr, on Dec 23 2009, 23:51, said:
На Блек Сабат, Мейдън, Металика имаше случайно попаднали хора. Та на Диси ли няма да има? Отделен въпрос, че за щастие, те не са преобладаващи.
"It's your problem if you can't accept ACCEPT, not mine." (Joe Schlared, 1993)
Posted 24 декември 2009 - 13:47
U.D.O., on Dec 24 2009, 13:35, said:
за този концерт едни 30% ще са случайни
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Posted 24 декември 2009 - 14:07
Такива много ме дразнят...особено тези които са чули две песни на групата и айде на концерт,че виж ме злия метълист съм (това определение ме дразни ама се наложи да го използвам) .На Каварна тази година на Мотли Крю имаше някви които бяха отишли само ,за да си покажат личицата ...Винаги ще ги има -неизбежно е.Тези 30 % на ац/дц според мен изобщо няма да ни попречат да си яхнем влака и да си прекараме прекрасно
Добре,че гама рей е в блу бокс -надявам се поне там да няма случайни

Posted 24 декември 2009 - 16:06
е на Gamma Ray случайни не си представям .. освен ако някой не е завел и приятлят/прияталката си ..
ей така бившата ми приятелка случайно си има палка от Zimmerman, защото я взех с мен като ги гледах в Бремен преди няколко години, и той взе че и подаде палка в края на концерта ...
back to the topic на DC със сигурност ще има случайно попаднали, и не визирам хора като Svil, които все пак знаят какво е DC, ами точно разни които са чули че щяло да е шоу .. спомням си преди Металика как едни познати си говореха "ае на металика няма ли да ходим, не ги слушаме такива, ама имаме билети за ВИП-а и сигурно ще е шоу .." и после да разправят "е - аз ги гледах тях"
ама те такива рядко пречат на изкарването на феновете
ей така бившата ми приятелка случайно си има палка от Zimmerman, защото я взех с мен като ги гледах в Бремен преди няколко години, и той взе че и подаде палка в края на концерта ...
back to the topic на DC със сигурност ще има случайно попаднали, и не визирам хора като Svil, които все пак знаят какво е DC, ами точно разни които са чули че щяло да е шоу .. спомням си преди Металика как едни познати си говореха "ае на металика няма ли да ходим, не ги слушаме такива, ама имаме билети за ВИП-а и сигурно ще е шоу .." и после да разправят "е - аз ги гледах тях"
ама те такива рядко пречат на изкарването на феновете

Don't let yourself get attached to anything you are not willing to walk out on in 30 seconds flat if you feel the heat around the corner.
Posted 24 декември 2009 - 18:06
Притесненията на наш'те са, че аз ще преча на купона на останалите с впечатляващо фалшивото си грачене...но пък какво ми пука
Определено ще се включа в разпяването по време на рифовете

А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.
Posted 24 декември 2009 - 18:20
айде агитката се увеличава

Posted 25 декември 2009 - 12:41
U.D.O., on Dec 23 2009, 20:36, said:
Аз имам матура , ама въпреки това май ще успея да посетя това мероприятие.Само дето ще си прецакам втората по история, защото ще имам ден по-малко за подготовка.
Дали пък няма да променят датата на матурата в чест на концерта?

Тъй де, това е събитие с национално значение, а матурите - кво - всяка година ги има.

Omnia mea mecum porto
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users