Joacim, on Dec 19 2009, 21:52, said:
AC/DC в София14.05.2010г. - Национален стадион "Васил Левски"
		 Started by Ozzy, дек 15 2009 20:02 

446 replies to this topic

Posted 20 декември 2009 - 11:01
Svil, on Dec 19 2009, 22:08, said:
Хм, откога чакам пак на концерт, някой да ми скочи  
Да, именно заради това, реших да изневеря на принципите си и купих билети за трибуните. Никога досега не съм гледал концерт от трибуните с изключение на Page/Plant, но тогава купих билетите "на черно" и нямаше как да избирам. Винаги съм успявал да стигна най-отпред и да гледам концертите "от оградата" с едно изключение Genesis, но при 160 000 зрители публика нямаше как да се случи, все пак бях на около двадесет метра от сцената и се виждаше чудесно. В Загреб на U2 бяхме "на оградата" и публиката около нас беше ОК, в смисъл спокойна, уравновесена и културна. Като се заговори за този концерт на AC/DC, се замислих дали е удачно да купувам отново билети "пред сцена". Наясно съм, че има минимален шанс да се озовем "на оградата", все пак не сме първа младост и не можем да се съревноваваме с тийновете.

18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion

15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 20 декември 2009 - 11:03
Svil, on Dec 19 2009, 21:14, said:
Аз лично вече не държа да съм в погото и блъсканицата. Зависи от групата, но и трибуните са много добро решение. Мога и да си пийвам и хапвам, ако поискам 
абе хора, то при тези цени на билетите и това чакане преди концерт хората най-отпред са трезвени (не им стига време да се напият
Posted 20 декември 2009 - 11:19
					Mariilion е прав и аз реших да взема за малко по-заден сектор..тъй тъй вече съм се нагледал и свикнал на пиянски изцепки на метъли нищо ново няма да видя  
  Но поне ще си гледам групата на спокойствие и ще осъществя мечтата си .И без това съм прекалено хилав и стоенето на крак 5-6 часа няма да ми понесе и ще трябва да се бутам да ходя назад ..тъй че 75 лва-по-отзад все пак това са AC/DC.Важното е да си там

Posted 20 декември 2009 - 12:51
marillion, on Dec 20 2009, 11:01, said:
Никога досега не съм гледал концерт от трибуните с изключение на Page/Plant, но тогава купих билетите "на черно" и нямаше как да избирам. Винаги съм успявал да стигна най-отпред и да гледам концертите "от оградата"

I don't know how I managed it...

Posted 20 декември 2009 - 12:52
					Прав е Joacim - и аз вече си взех билет за сектор Б,няма смисъл да се блъскаш с некви пияници и дрогирани типове.В Белград бях в сектор Б и беше супер!!

Posted 20 декември 2009 - 12:57
					Нека не забравяме, че това не е концерт на Napalm Death  
 и точно на AC/DC не очаквам нечовешко пого хаха, а като се има предвид, че не смятам да се блъскам да съм най-отпред, мисля, че няма да загина в пространството пред сцена. Подкрепям тезата за пияните отзад, споменах след концерта на Металика, че ми разбиха устата точно в широкото пространство на терена, където група глупаци бяха решили да си правят пого и да пречат на хората. Прекалено много шум вдигате, седалките са за хората, които искат да си седят мирно и кротко и да не ги болят краката след това, а не въпрос на оцеляване, хайде стига драматизъм  

The mind is its own place, and in itself
Can make a Heav'n of Hell, a Hell of Heav'n
What matter where, if I be still the same?

Posted 20 декември 2009 - 13:02
					някак не си представям някой да е на концерт на DC и да е седнал!!Поне В Белград не видях някой да седи!

Posted 20 декември 2009 - 13:16
gellllle, on Dec 20 2009, 13:02, said:
някак не си представям някой да е на концерт на DC и да е седнал!!Поне В Белград не видях някой да седи!
Имах предвид преди концерта. А на мен определението "пияници и дрогирани типове" ми звучи като да чета форум, който няма нищо общо с хора, запознати с тази музика. Не се заяждам, обаче ми става смешно вече как се обсъжда колко екстремно и нечовешко е да се завреш отпред. Да, да си "на оградата" си е зор, но ако не държиш да си точно там, не виждам къде е проблемът. Пияни и неадекватни има навсякъде по стадиона, това не означава, че трябва да гледам от станцията на метрото, нали?

The mind is its own place, and in itself

Posted 20 декември 2009 - 13:29
Dart Marty Rocks!!!, on Dec 20 2009, 11:03, said:
абе хора, то при тези цени на билетите и това чакане преди концерт хората най-отпред са трезвени (не им стига време да се напият  
 ) и бутането е само преди да излезе групата. Ама иначе си е съвсем нормално - то всички пияни са отзад...
Posted 20 декември 2009 - 13:47
					Концерт на Диси се гледа от седалките. По възможност във ВИП-ложа и накрая групата да дойде да ти се поклони лично.

Все пак говорим за братя-емигранти от многодетно шотландско семейство, и двамата с неясна дикция и спорна широта на разбирането, за нюкасълски автомонтьор с капа, за фермер с чувство за прав ритъм и за още там един, който свири на бас с два пръста.

WeRock.bg - сайт за Праведна музика

Posted 20 декември 2009 - 15:06
					И аз вече съм горд притежател на билет пред сцена 
 Нека ми дойдат пияните и дрогираните, имам натрупана спортна злоба от концерта в Атина, която трябва да бъде изразходвана 

А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.

Posted 20 декември 2009 - 15:59
					"Joacim", някои с билети от 75 лв. ще могат да гледат солото на Ангъс на 1-2 метра, доста по-близо от колкото ще го гледаме ние които ще сме отпред (то ще бъде в центъра на стадиона). Сцената ще стига до центъра на стадиона, така, че и тези които са най-отпред с билети от 75 лв. ще могат да видят Ангъс и Брайън от близо (тъй като те постоянно се движат по пътеката). 
А относно бутането, както казва моята племенница "никога не съм очаквала, че на AC/DC някой може да прави пого", но и това ни се случи.

А относно бутането, както казва моята племенница "никога не съм очаквала, че на AC/DC някой може да прави пого", но и това ни се случи.
Posted 20 декември 2009 - 16:18
					Тази година в Амстердам ги гледах от първи ред на трибуните, от ляво на сцената, почти на края на удължението на сцената. Нямахме избор, такива билети имаше. Но, се виждаше перфектно. Много по-добре отколкото долу. Към края на концерта джапахме в бира, а тези долу бяха окъпани в такава. Но това няма значение, защото всички бяха в страшна еуфория. Но като си представя на какво приличаше този закрит стадион! Пък на всичкото отгоре тревата е със супер специална поддръжка, защото Арената е построена върху колони, т.е. няма  естествена среда. При положение, че в Европа е забранено пушенето на закрити места, там по средата на шоуто се пушеше яко. Това, обаче не пречеше на никого, пък и никой от организаторите не преследваше хора от публиката. И не само, че са успяли да си възстановят стадиона в нормален вид, но цяло лято там продължаваше да има концерти. Тук една Мадона посрещнахме и разни фръцли с токчета се разхождаха по терена и беше егати оплакването за съсипията. Да бяха видели Арената на какво прилича.

Posted 20 декември 2009 - 16:24
Rebel, on Dec 20 2009, 13:16, said:
Да, да си "на оградата" си е зор, но ако не държиш да си точно там, не виждам къде е проблемът. 
що се отнася до бутането и блъскането - да има го, обаче последните години ми се струва, че доста по-културно се държат хората по концерти ..
а и понятието "на оградата", конкретно за този концерт, на който пътеката ще стига до средата на стадиона е малко по-различно ...

Don't let yourself get attached to anything you are not willing to walk out on in 30 seconds flat if you feel the heat around the corner.

Posted 20 декември 2009 - 16:43
Ozzy, on Dec 20 2009, 12:51, said:
Във всеки един друг случай това би било повод за хвалене, но не и в твоя  
 Слушаш такива групи и ходиш по такива концерти, че да си най-отпред е (почти) безпроблемно. Отиди "на оградата" на ДиСи, отиди "на оградата" на Металика, отиди "на оградата" на Слейър  
  и тогава ела пак да ни се похвалиш  
  На Мерилиън, Фиш и подобните им можем всички  
Аз не го споделям, за да се хваля.

15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion

15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 20 декември 2009 - 17:07
stormbringer, on Dec 20 2009, 16:24, said:
според мен е доста по-добре да си "на оградата" от колкото 5-10 метра зад нея, тъй като там си се опрял на нещо стабилно през цялото време, и реално не се уморяваш толкова, колкто ако си малко по назад, и тълпата те носи във всички посоки ... 
А колкото до блъсканицата - силно се съмнявам, че ще можем да я докараме до гръцките величини, така че съм спокойна.

А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.

Posted 23 декември 2009 - 11:07
					На мен ли ми се струва или билетите за пред сцената свършиха?

I don't know how I managed it...

Posted 23 декември 2009 - 11:12
					Наистина са съвършили, както и добрите седящи за сектор "А" и отчасти за сектор "В". Честно казано очаквах по-голямо търсене, особено по празниците...

15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion

15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 23 декември 2009 - 11:17
					Аз си поръчах за фен зоната  
   Някой има ли представа какво ще е разстоянието между двата сектора ?

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users