Jump to content

Sonisphere Festival в София22-23.06.2010г. - Национален стадион "Васил Левски"

1250 replies to this topic

#661 Joey

Psychosocial

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 868 posts

Posted 26 март 2010 - 17:54

Като гледам, всички се притесняват повече за втория ден. Stone Sour, Mastodon и Alice in chains едва ли ще свирят по над 1 час. Пък и на фестовете на запад, например Download, всички групи с изключение на последните 2 свирят по максимум 1 час. Така че ще се гледаме абсолютно пълнокръвно шоу на Rammstein и Metallica в качеството им на хедлайнери. Относно Manowar, според мен ще свирят около час и половина. Надявам се, през това време да бъдат задоволени максимален брой девици, хаха! :rolleyes:

Като гледам, всички се притесняват повече за втория ден. Stone Sour, Mastodon и Alice in chains едва ли ще свирят по над 1 час. Пък и на фестовете на запад, например Download, всички групи с изключение на последните 2 свирят по максимум 1 час. Така че ще се гледаме абсолютно пълнокръвно шоу на Rammstein и Metallica в качеството им на хедлайнери. Относно Manowar, според мен ще свирят около час и половина. Надявам се това време на бъдат задоволени максимален брой девици, хаха! ;)

Edited by Joey, 26 март 2010 - 18:57 .

Insane in my brain

#662 ping_pong_bitches

star sucker

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 270 posts

Posted 26 март 2010 - 17:54

От всички групи на Sonisphere Festival в София проблем да са ми само Manoвар, значи проблемът не е в мен. Надявам се да си минат по бързата процедура.

#663 Тигър

кардинал

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 1998 posts

Posted 26 март 2010 - 20:49

View Postping_pong_bitches, on Mar 26 2010, 17:54, said:

От всички групи на Sonisphere Festival в София проблем да са ми само Manoвар, значи проблемът не е в мен.
Сори, че се обаждам, ама... Какво? Не схващам логиката, тоест.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

#664 stormbringer

архиепископ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 535 posts

Posted 27 март 2010 - 11:44

не мога да разбера цялата тази схема с "проблемните" групи ... е като някой толкова много не ви харесва, ама толкова, че да не можеш да изтърпиш час - час и нещо сет - ами отиваш да пиеш една - две бири, да се разтъпчеш, да свършиш някой и друг физиологичен процес ..и се връщаш за любимците ти ...
аз не мога да разбера ... ще кажете, че Преслава или Азис ще участват, или пък сте отишли на джаз фест, апък cannibal са ко-хедлайнер, и някак не ви се вписват в обстановката ...
най-малкото, като гледате някоя група, която по някакви причини не понасяте, после с ръка на сърцето и обективно може да се изкажете - "ами и на живо ги гледах, пак не стават"
Don't let yourself get attached to anything you are not willing to walk out on in 30 seconds flat if you feel the heat around the corner.

#665 Joey

Psychosocial

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 868 posts

Posted 27 март 2010 - 12:39

View Poststormbringer, on Mar 27 2010, 11:44, said:

не мога да разбера цялата тази схема с "проблемните" групи ... е като някой толкова много не ви харесва, ама толкова, че да не можеш да изтърпиш час - час и нещо сет - ами отиваш да пиеш една - две бири, да се разтъпчеш, да свършиш някой и друг физиологичен процес ..и се връщаш за любимците ти ...
аз не мога да разбера ... ще кажете, че Преслава или Азис ще участват, или пък сте отишли на джаз фест, апък cannibal са ко-хедлайнер, и някак не ви се вписват в обстановката ...
най-малкото, като гледате някоя група, която по някакви причини не понасяте, после с ръка на сърцето и обективно може да се изкажете - "ами и на живо ги гледах, пак не стават"

10X

Insane in my brain

#666 metal-core

кюре

• Отлъчени
  • PipPip
  • 59 posts

Posted 27 март 2010 - 13:02

Как да се разтъпчем?Все пак е на стадион и ще е пълно.Да не е в зала,че да си излзиаш когато си поискаш,като на ROCK THE BALKANS например,дето половината публика беше навън,докато свиреха Сага.

#667 stormbringer

архиепископ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 535 posts

Posted 27 март 2010 - 15:20

ами, аз лично по концерти на стадиони (вярно, не в БГ, ама все пак) доста съм се разтъпквал .. но дори и тук - не може да няма място за бира и тоалетни ... във всеки сектор, или поне почти ...
Don't let yourself get attached to anything you are not willing to walk out on in 30 seconds flat if you feel the heat around the corner.

#668 Rocker

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 23 posts

Posted 28 март 2010 - 15:03

Само да не са пак 3-4 лафки за бирата, че всеки път ми писва да чакам по 1 час за бира.Същото е и с WC по 1 км опашки..............
HAVE NO FEAR - HAVE A BEER

#669 ping_pong_bitches

star sucker

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 270 posts

Posted 28 март 2010 - 15:12

View PostRocker, on Mar 28 2010, 16:03, said:

Само да не са пак 3-4 лафки за бирата, че всеки път ми писва да чакам по 1 час за бира.Същото е и с WC по 1 км опашки..............

Няма майтап, аз не пия, но се чудя какво ще правя с глада. Кифтета ш' има ли?

#670 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 28 март 2010 - 16:27

View Postping_pong_bitches, on Mar 28 2010, 16:12, said:

Няма майтап, аз не пия, но се чудя какво ще правя с глада. Кифтета ш' има ли?
Правиш като мене, на Металика през 2008-ма си носех 1 торба сандвичи, ядки и шоколадови десерти. Изкарах някак си :(

#671 ping_pong_bitches

star sucker

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 270 posts

Posted 28 март 2010 - 18:34

View PostSvil, on Mar 28 2010, 17:27, said:

Правиш като мене, на Металика през 2008-ма си носех 1 торба сандвичи, ядки и шоколадови десерти. Изкарах някак си :(

На Metallica 2008-ма си издържах без храна в района на стадиона. При мен "проблемът" е, че аз съм винаги най-отпред, а в центрофугата не ми се вижда удачно да нося каквотo и да е. Надявам се вътре в стадиона да има манджа, за да мога да заредя, докато Manowar призовават боговете (примерно). Аз се храня през 2-3 часа и не ми се припада.
Мисля не е глупаво да се надявам, че организаторите ще осигурят някакво засищащо решение.

#672 Earl Of Black

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 202 posts

Posted 28 март 2010 - 18:46

Без паржоли и протеинови барове от нас не излизам :(
I will win but never fight
That's the Art of War

#673 Fak_yu!

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 187 posts

Posted 28 март 2010 - 19:33

7-8 часа(продължителност на на концерта) е много време и мисля, че все някой е помислил за гладните.
Да летиш с неподозиран устрем, обхванат от непозната жизнена енергия, към все по-достойни и по-човешки дела, към живот без слабости, страдания и болки, към света на освободения от грубите прояви на високомерие и хегемонизъм човек, на еснафското съществуване и плесента от отживелиците на миналото - това е безценният дар на планината. Съзнаваме ли го?!

#674 Joacim

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 194 posts

Posted 28 март 2010 - 21:27

За нас хърбавичките е по-лесничко.Аз хапвам да речем няколко вафли и съм нов човек,но проблема с водата и тоалетната,защото какъвто и да си 5-6 часа без водица и непрестанна преса и липса на място ще дойде малко нанагорно...но няма да ми е за първи път

#675 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 28 март 2010 - 21:27

View PostFak_yu!, on Mar 28 2010, 20:33, said:

7-8 часа(продължителност на на концерта) е много време и мисля, че все някой е помислил за гладните.
Съмнявам се. Традиционно по нашите концерти има само пиене. А дори и да има ядене, цената му ще е такава, все едно си отишъл на ресторант.
Иначе в центрофугата вярно не е удачно да носиш багаж, ама аз вече не влизам там, така че не ми е проблем :(

#676 Vaskes

Contemplator

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 178 posts
  • Interests:Post-punk, Industrial, Gothic Rock, Punk, New Wave, Rock'n'Roll, Orchestral, Instrumental, Experimental

Posted 29 март 2010 - 00:19

View Poststormbringer, on Mar 27 2010, 11:44, said:

Всичко окей, ама ако в началото се добереш до пред сцената, махнеш се и след час се върнеш можеш да забравиш за това пак да стигенш до решетките. :)
Добре, че на мен всички групи ми понасят. :Р
Но пък съм изправен пред дилемата да се дехидратирам или пък да пия и съответно да ми се пикае. :( :worship:
There's a devil crawling along your floor

#677 Cacao

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 1 posts

Posted 29 март 2010 - 13:30

Здравейте!
Купих си билет за втория ден на концерта/Rammstein/, но успях да извоювам още един ден отпуск/съответно и възможността за комбиниран билет/ и сега продавам билет за 31-ви сектор, седящи, цена 100 лв, продавам го на 85 лв.
Поздрав и хубав ден

#678 dani1948

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 421 posts

Posted 29 март 2010 - 15:44

Хора, видяхте ли колко изключително грозни са плакатите за феста? Яд ме е, че не го заснех, за да го пусна. Ужас... Та там пише, че началото и в двата дни е в 14:00 :yes:
When a Man Lies He Murders
Some Part of the World
These Are the Pale Deaths Which
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation
Take Me Home

#679 Стефан Николов

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 147 posts

Posted 29 март 2010 - 15:51

View Postdani1948, on Mar 29 2010, 15:44, said:

Хора, видяхте ли колко изключително грозни са плакатите за феста? Яд ме е, че не го заснех, за да го пусна. Ужас... Та там пише, че началото и в двата дни е в 14:00 :yes:
Ако случайно добавят и БГ банди може :)
А иначе малко извън темата, онзи ден гледахме случайно някъв клип на Immortal и както един приятел каза "Тея по фестивали винаги през деня свирят" колко му е и тука така, подгряващите да ги пуснат следобед, за да впишат в рамките на времевото ограничение цялото джамбуре.

И по темата за билетите видях горе някой писал. Продава се билет за 100 лв. front of stage за първия ден на концерта за Голямата Четворка. Ако някой се интерисува да пише. Мерси :)
П.С. Билета не е мой на познат правя услуга :)

Edited by Стефан Николов, 29 март 2010 - 15:52 .

#680 MESHUGGAH

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 375 posts

Posted 29 март 2010 - 15:54

View Postdani1948, on Mar 29 2010, 15:44, said:

Хора, видяхте ли колко изключително грозни са плакатите за феста? Яд ме е, че не го заснех, за да го пусна. Ужас... Та там пише, че началото и в двата дни е в 14:00 :)
Да бе, постерите за SONISPHERE са наистина много, ама много зле... Поне да ги бяха направили като тези на сайта на SONISPHERE... :yes:
METAL RELIGION

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users