MESHUGGAH, on Mar 14 2010, 22:42, said:
Sonisphere Festival в София22-23.06.2010г. - Национален стадион "Васил Левски"
Started by Javor, дек 09 2009 13:33
1250 replies to this topic
Posted 15 март 2010 - 16:54
Ми то си има обявено място за къмпинг, защо да "ОПВАШ" палатката пред стадиона?! 
Posted 15 март 2010 - 17:07
накак си не съм убеден, че органите на реда що позволят "опване" на палатка където ти падне ... особено при организиран къмпинг
Don't let yourself get attached to anything you are not willing to walk out on in 30 seconds flat if you feel the heat around the corner.
Posted 15 март 2010 - 22:07
Depositus Cordis, on Mar 15 2010, 16:54, said:
Защото е по-ТРЮ 
It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!
Posted 16 март 2010 - 15:01
Metal Heart, on Mar 15 2010, 22:07, said:
Те и най-трю феновете на Мадона бяха опнали палатки пред стадиона няколко дни преди концерта, но не обърнах внимание дали ги бяха оставили да нощуват и след това 
той нали един от тях беше и при Милен Цветков .. и се обясняваше как му скъсали плаката и му взели реда ..
ей това са истинските фенове
Don't let yourself get attached to anything you are not willing to walk out on in 30 seconds flat if you feel the heat around the corner.
Posted 16 март 2010 - 16:04
Posted 16 март 2010 - 16:07
Днес влезнах в неговия форум и видях поредното му начинание. Там по принцип човек намира неща, които са неописуеми. Аз съм ги пуснал тук някъде в нашия форум, сега не ми се търси, но наред с всичко останало имаше и изречения от сорта на това, че той влияе върху творчеството на Мадона или нещо подобно... Абе, ГОЛЕМЕЦ!
Последното нещо, което е предприел - написал е открито писмо до........ Цветан Цветанов. Иска му обяснение за репресиите, на които е бил подложен от органите на реда и да му бъде обяснено защо те (органите) не са обърнали внимание на оплакванията му относно вандализирането на неговите плакати от фенове на Мадона, принадлежащи към друг форум
Последното нещо, което е предприел - написал е открито писмо до........ Цветан Цветанов. Иска му обяснение за репресиите, на които е бил подложен от органите на реда и да му бъде обяснено защо те (органите) не са обърнали внимание на оплакванията му относно вандализирането на неговите плакати от фенове на Мадона, принадлежащи към друг форум
I don't know how I managed it...
Posted 16 март 2010 - 16:19
Ozzy, on Mar 16 2010, 16:07, said:
Днес влезнах в неговия форум и видях поредното му начинание. Там по принцип човек намира неща, които са неописуеми. Аз съм ги пуснал тук някъде в нашия форум, сега не ми се търси, но наред с всичко останало имаше и изречения от сорта на това, че той влияе върху творчеството на Мадона или нещо подобно... Абе, ГОЛЕМЕЦ!
Ако не беше тъжно, всъщност ще е много смешно. Очевидно човека има нужда от поне една прегръдка и последвалата ги обмяна на флуиди.
Insane in my brain
Posted 16 март 2010 - 16:26
..или просто естествения отбор на еволюцията го е пропуснал
За човека който преди няколко страници питаше за спането.Мога да кажа,че в близост до стадиона има много хубави хостели за по 20тина лева нощувката.Аз лично в такъв смятам да отседна,потърси ,все ще се намери нещо
За човека който преди няколко страници питаше за спането.Мога да кажа,че в близост до стадиона има много хубави хостели за по 20тина лева нощувката.Аз лично в такъв смятам да отседна,потърси ,все ще се намери нещо
Posted 22 март 2010 - 15:28
Едно девойче ме помоли да пусна следното съобщение във форума:
=======================================
Продавам 2 Комби билета - седящи в сектор А, блок 12!
Местонахождение: София
За връзка:
Николета Гегова,
тел. 0887 353 195
Билети за Sonisphere Festival (Metallica&Rammstein)
Продавам 2 Комби билета - седящи в сектор А, блок 12!
Местонахождение: София
За връзка:
Николета Гегова,
тел. 0887 353 195
Билети за Sonisphere Festival (Metallica&Rammstein)
Posted 26 март 2010 - 05:03
Абе я да си кажа мъката - в предни постове се коментираше, че концертите на националния стадион задължително трябвало да приключват до определен час (може би полунощ) заради оплаквания от живущите наоколо и законови санкции. Та се чудя, ако при такъв фестивал, при повечко групи и неминуемото разтягане на графика - дали наистина някой контролира времевите изявите на всяка група, за да не бъдат ощетени хедлайнерите накрая??
И сънувам разни кошмари - мановар заливат публиката с бира, заканват се да изчукат всички българки, разхождат се...и ядат времето на Rammstein.
И сънувам разни кошмари - мановар заливат публиката с бира, заканват се да изчукат всички българки, разхождат се...и ядат времето на Rammstein.
Posted 26 март 2010 - 13:12
Bafe Djafe, on Mar 26 2010, 05:03, said:
Абе я да си кажа мъката - в предни постове се коментираше, че концертите на националния стадион задължително трябвало да приключват до определен час (може би полунощ) заради оплаквания от живущите наоколо и законови санкции. Та се чудя, ако при такъв фестивал, при повечко групи и неминуемото разтягане на графика - дали наистина някой контролира времевите изявите на всяка група, за да не бъдат ощетени хедлайнерите накрая??
Posted 26 март 2010 - 15:58
Bafe Djafe, on Mar 26 2010, 05:03, said:
Фестивала ще има доста строга програма според мен. Както споменах в по-горните ми постове не всички ще свирят по 2 часа, това е невъзможно. Все пак от 17 до 24 часа има доста време, пък дори и Manowar да искат да изчукат и всички женски насекоми в България.
Edited by Joey, 26 март 2010 - 15:59 .
Insane in my brain
Posted 26 март 2010 - 16:33
За да могат пет групи да изнесат пълноценен концерт, т.е. поне час и половина, седем часа няма как да стигнат. Затова и предполагам, че ще е отделено повече време.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Posted 26 март 2010 - 16:58
Тигър, on Mar 26 2010, 16:33, said:
За да могат пет групи да изнесат пълноценен концерт, т.е. поне час и половина, седем часа няма как да стигнат. Затова и предполагам, че ще е отделено повече време.
When a Man Lies He Murders
Some Part of the World
These Are the Pale Deaths Which
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation
Take Me Home
Some Part of the World
These Are the Pale Deaths Which
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation
Take Me Home
Posted 26 март 2010 - 17:08
А, направят един петчасов концерт хората и веднага им излезе име. Концертът "The Absolute Power" е малко под два часа и половина, при все, че там се изявяват всички бивши и настоящи членове на групата плюс наистина огромен симфоничен оркестър. Предполагам, че в София те и Rammstein ще свирят по два часа, другите по един и ще я нагласят работата. Само дето ще трябва да изтеглят началото на концерта по-рано.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Posted 26 март 2010 - 17:12
Аз доколкото знам пълен сет по принцип има само хедлайнерът, а във всеки един от двата дни на феста хедлайнерът е само един.....
Edited by Rebel, 26 март 2010 - 17:13 .
The mind is its own place, and in itself
Can make a Heav'n of Hell, a Hell of Heav'n
What matter where, if I be still the same?
Can make a Heav'n of Hell, a Hell of Heav'n
What matter where, if I be still the same?
Posted 26 март 2010 - 17:20
В Белград концерта на Rammstein беше 1-50 минути с бисовете!!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

This topic is locked