Jump to content

Sonisphere Festival в София22-23.06.2010г. - Национален стадион "Васил Левски"

1250 replies to this topic

#621 marillion

I'm a Marquee veteran...

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 6135 posts
  • Interests:Progressive Rock

Posted 10 март 2010 - 13:09

View PostSatyr, on Mar 10 2010, 01:40, said:

Ама че кратък отговор :P ;)
Ето това се нарича "отговор" :)

http://www.katehizis.com/publications/inte...petrov_bec_2010

Чудесно интервю, поздравления. Единствено ми се стори, че около въпросите свързани с евентуален концерт на U2 в България, беше спестен част от отговора на Петър Петров. Като имам предвид колко голям фен на групата е Ози, предполагам е намерил начин да пие вода от извора, относно шансовете да видим ирландците на живо в София. Щеше да ми бъде интересно да разбера и колко голяма е разликата в цената за провеждане на концерт на AC/DC и такъв на U2. Разбира се, може би просто си внушавам всичко това, защото наистина ми се искаше да видя U2 с концерт в София...
18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion

#622 pepa angelova

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 171 posts

Posted 10 март 2010 - 14:07

http://www.katehizis.com/publications/inte...petrov_bec_2010
Искам да ви благодаря за страхотното интервю! Много дълъг и интерес разговор. Винаги е интересно да научаваме неща "от кухнята". Най-хубавото от всичко е, че е много положително. Т.е. не само може да се радваме на това, което се случва, ами да очакваме и още по-страхотни събития. :)

#623 Overhate

архиепископ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 508 posts

Posted 10 март 2010 - 15:03

Oбаче ме кефи "българският рок фен".
Един не го кефи, че било на стадиона.
Друг не го кефи, че Manowar свирят.
На трети дори и при тия ниски цени му било скъпо.
Четвърти, пък, бил на фестивал "в чужбината" и там не било така, а онака.

Изобщо май най-добре ако може на всеки любимите му групи да му идват на крака да му свирят под балкона, безплатно, разбира се, и ако може с бутон за пауза, кат' му се присЕре :)
Останал сам, прегърнах здрача
Изгубил се, открих нощта
На твоя гроб не ще да плача
Пред твоя кръст не ще скърбя

#624 Джуджето_GIMLY

анонимен човеколюбец

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1378 posts

Posted 10 март 2010 - 15:50

View PostSvil, on Mar 10 2010, 09:46, said:

А не, манджата не си я давам, че аз ще погина толкова часове там... :)
На тебе пък кой ще посмее да ти вземе храната от ръцете :P
Мисля, че и някой саудитски терорист-камикадзе би се замислил сериозно преди да се пробва ;)
Кироо, бегай оттука, оти че те изпапурчим с копачо!

#625 Ozzy

All England Lawn Tennis Club Single Handed Champion of the World

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 10 март 2010 - 16:18

Гледам, вече и на официалния сайт ни качили :)
http://bg.sonispherefestivals.com/
I don't know how I managed it...

#626 Ugly

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 295 posts

Posted 10 март 2010 - 16:45

Браво, много добро интервю.

„marillion”

„Единствено ми се стори, че около въпросите свързани с евентуален концерт на U2 в България, беше спестен част от отговора на Петър Петров.......Разбира се, може би просто си внушавам всичко това, защото наистина ми се искаше да видя U2 с концерт в София...”

Може би и на мен така ми се стори, но като знам къде ще са U2 септември месец, се надявам, че в тази част на интервюто не се крие отговора на този въпрос.

"Да очакваме ли нещо друго, освен до сега обявеното, от "Balkan Entertainment Company" за тази година?

Разбира се! Работим по въпроса и за септември и за октомври. Нещата не се изчерпват само с AC/DC и фестивала "Sofia Rocks". "

#627 marillion

I'm a Marquee veteran...

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 6135 posts
  • Interests:Progressive Rock

Posted 10 март 2010 - 16:47

View PostUgly, on Mar 10 2010, 16:45, said:

Браво, много добро интервю.

„marillion”

„Единствено ми се стори, че около въпросите свързани с евентуален концерт на U2 в България, беше спестен част от отговора на Петър Петров.......Разбира се, може би просто си внушавам всичко това, защото наистина ми се искаше да видя U2 с концерт в София...”

Може би и на мен така ми се стори, но като знам къде ще са U2 септември месец, се надявам, че в тази част на интервюто не се крие отговора на този въпрос.

"Да очакваме ли нещо друго, освен до сега обявеното, от "Balkan Entertainment Company" за тази година?

Разбира се! Работим по въпроса и за септември и за октомври. Нещата не се изчерпват само с AC/DC и фестивала "Sofia Rocks". "

Да, усетил си накъде бия, само ще кажа дано... :)
18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion

#628 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 10 март 2010 - 16:55

View PostUgly, on Mar 10 2010, 16:45, said:

Повече концерти на U2 от до сега обявените в Европа и САЩ тази година няма да има. Това не го казвам аз. Това е официално изявление на групата. :)

#629 jugulator

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 165 posts

Posted 10 март 2010 - 17:15

Да, верно, мисля, че е ясно вече, че няма да има U2 в София тази година, нека спрем с надеждите поне за сега. Пък и нали Атина и Истамбул са близо :)

#630 foreigner

cream puff

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1436 posts

Posted 10 март 2010 - 19:25

View PostRebel, on Mar 10 2010, 10:19, said:

Яд ме хвана само като прочетох, че е можел да покани Ник Кейв и не го е поканил, щото не бил стилово съвместим с Рамщайн...
И мен!
А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.

#631 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 10 март 2010 - 21:22

И без U2 прекрасно ще минем :harhar:

#632 Javor

кардинал

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 1411 posts

Posted 13 март 2010 - 19:48

Уредих се и с билетче Front Of Stage за Дъ Биг Фор на Сонисфиър, Румъния :worship: Такава възможност не трябва да се изпуска :worship:

#633 miranti

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 25 posts

Posted 13 март 2010 - 21:18

Между другото, когато ходих да си взимам билет ги питах тия от Германос дали ще го има действително това разделение на самия стадион и ми казаха, че сигурно да :worship:

#634 Silentdeath

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 293 posts

Posted 13 март 2010 - 21:54

Билет си имам още от 6-ти, обаче тва за придружителите за тези под 18 винаги ми се е струвало за излишно, като си над 16 никога не съм виждал проблем ... Както и да е, имам въпрос към форума защото не ми се пита чак господин Петров, дали някой знае дали декларацията дадена за download в сайта ако е принтирана и попълнена от родителя е валидна, ако родителя също присъства на концерта, но влиза от друг вход?
Flip off the sky
With bleeding fingers till I die

#635 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 13 март 2010 - 23:46

View PostJavor, on Mar 13 2010, 19:48, said:

Уредих се и с билетче Front Of Stage за Дъ Биг Фор на Сонисфиър, Румъния :worship:
Да почерпиш!!! :worship:

#636 ExPLOiT3D

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 31 posts

Posted 14 март 2010 - 12:52

Сектор А, Блок 12 - Metallica day :worship:
Тези от вас, които ще ходят с влак или автобуси как смятат да стигнат до ЖП/Авто гарата след концерта?

#637 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 14 март 2010 - 12:55

View PostExPLOiT3D, on Mar 14 2010, 12:52, said:

Тези от вас, които ще ходят с влак или автобуси как смятат да стигнат до ЖП/Авто гарата след концерта?
Дори и пеша не е много далеч. А и за това е логистичната подкрепа на Общината, вероятно ще пуснат специални автобуси.
WeRock.bg - сайт за Праведна музика

#638 Metal Heart

silent water(s)

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1399 posts

Posted 14 март 2010 - 13:46

View PostExPLOiT3D, on Mar 14 2010, 12:52, said:

Сектор А, Блок 12 - Metallica day :worship:
Ако смяташ да хванеш последния влак/автобус за Варна след първия ден на фестивала, без да изтървеш нищо от сета от Металика, мисля, че шансовете ти са минимални... На предния си концерт в София Металика слязоха от сцената около полунощ, да не говорим каква навалица е, докато излезеш от стадиона, а после докато намериш транспорт :metal: Най-сигурно е да си вземеш билет за връщане с нискотарифната авиокомпания на другия ден рано сутринта - автобусите за летището тръгват в 4,30 ч от Софийския университет и ще имаш няколко часа да се освестиш :worship: В момента излиза по-малко от 20 лв.
It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!

#639 Rocker

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 23 posts

Posted 14 март 2010 - 21:36

Въпроса идва, ако си от провинцията и си за 2-та дена каде ще се спи?За хотели и квартири да не говорим .. та мисля да си взема палатката и да я ОПНА в градинката пред В.Левски пък квото му доиде. Мисля,че няма да съм единственият на къмпинг,та ще пада купон.
HAVE NO FEAR - HAVE A BEER

#640 MESHUGGAH

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 375 posts

Posted 14 март 2010 - 22:42

View PostRocker, on Mar 14 2010, 21:36, said:

...та мисля да си взема палатката и да я ОПНА в градинката пред В.Левски пък квото му доиде...

Ми то си има обявено място за къмпинг, защо да "ОПВАШ" палатката пред стадиона?! :worship:
METAL RELIGION

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users