Jump to content

Sonisphere Festival в София22-23.06.2010г. - Национален стадион "Васил Левски"

1250 replies to this topic

#601 dani1948

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 421 posts

Posted 09 март 2010 - 13:38

View PostOzzy, on Mar 9 2010, 11:38, said:

Наистина е интересно, да...
Със срокове не искам да се ангажирам, но като казвам скоро, наистина имам предвид скоро :lol:
Ей, супер, това ще е много интересно :harhar:
When a Man Lies He Murders
Some Part of the World
These Are the Pale Deaths Which
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation
Take Me Home

#602 Javor

кардинал

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 1411 posts

Posted 09 март 2010 - 13:41

View Postdidara, on Mar 9 2010, 12:39, said:

... А относно времетраенето, защото току що получих билетите ...
Това означава ли, че си ги поръчал от сайта на Eventim с наложен платеж ? Ако да, то за колко време пристигнаха, че моите още ги няма - затънали са нейде в преспите по пътя явно :harhar:

#603 didara

Inconvenient

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 564 posts

Posted 09 март 2010 - 13:57

View PostJavor, on Mar 9 2010, 13:41, said:

Това означава ли, че си ги поръчал от сайта на Eventim с наложен платеж ? Ако да, то за колко време пристигнаха, че моите още ги няма - затънали са нейде в преспите по пътя явно :harhar:
Поръчах ги на 4-ти (Четвъртък) към 5 часа следобяд и дойдоха днес на обяд в Сандански :lol: (значи за 3 работни дни)

Edited by didara, 09 март 2010 - 13:57 .

Твоето неразбиране не е лудостта на другия!

#604 Javor

кардинал

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 1411 posts

Posted 09 март 2010 - 14:00

Значи моите трябва утре най-късно да са в Ямбол. Благодаря.

#605 stormbringer

архиепископ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 535 posts

Posted 09 март 2010 - 14:07

View PostJavor, on Mar 9 2010, 13:26, said:

не знам как някой наистина си мислят че всички групи ще свирят по 2 часа .. дори и хедлайнерите понякога (често) свирят по-малко ...
айде Металика обикновенно закриват с по 2 часа, за Рамщайн нямам информация, но дори и да има групи които свирят по толкова, това ще са тези двете .. що се отнася до Heaven & Hell, Slayer и Megadeth - гледал съм ги на фестивални участия, на които не са били хедлайнери и имаха между 55 мин. 75 мин. .. в случая предполагам, че поне по 75 ще имат Slayer и Megadeth .. Anthrax и Heaven & Hell - максимум около 60 .. вторият ден голяма част от групите са ми доста далечни за да изказвам каквито и да е предположения, но нормалното е разпределението да е подобно
Don't let yourself get attached to anything you are not willing to walk out on in 30 seconds flat if you feel the heat around the corner.

#606 Javor

кардинал

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 1411 posts

Posted 09 март 2010 - 16:08

А така - обилетих се и аз. 7 броя пред сцената - дясно. :harhar:

#607 stormbringer

архиепископ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 535 posts

Posted 09 март 2010 - 18:43

View PostJavor, on Mar 9 2010, 16:08, said:

А така - обилетих се и аз. 7 броя пред сцената - дясно. :lol:
викам да приключват вече с билетие за дясно .. да не става много пренаселено :harhar:
Don't let yourself get attached to anything you are not willing to walk out on in 30 seconds flat if you feel the heat around the corner.

#608 foreigner

cream puff

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1436 posts

Posted 09 март 2010 - 18:44

View Poststormbringer, on Mar 9 2010, 18:43, said:

викам да приключват вече с билетие за дясно .. да не става много пренаселено :harhar:
Аз пък си мислех, че повечето говеда сме се юрнали front of stage left :lol:
А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.

#609 Earl Of Black

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 202 posts

Posted 09 март 2010 - 21:45

Ето и какъв отговор получих относно комбинираните билети:

Ще трябва задължително да си пазите билета заради втория ден!
Ще има и гривни. Тоест само комбинацията от двете ще са валидни като пропуск за втория ден!

Best regards
Petar Petrov

I will win but never fight
That's the Art of War

#610 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 10 март 2010 - 01:40

Ама че кратък отговор :metal: :)
Ето това се нарича "отговор" :worship:

http://www.katehizis.com/publications/inte...petrov_bec_2010

Не мога да ги разбера някои хора. Идва им на крака Голямата четворка и то, когато за сефте в историята се е събрала, после Рамщайн и др. величия. На тях проблемът им е - "щяло ли да може да се излиза от стадиона". Бе, това да не е деветдневният фестивал на Неди Крос или пък да си си оставил количката с дете-кърмаче пред стадиона и да трябва да излизаш да го храниш... Не знам... Аз знам, че ако на такъв концерт понеча да излизам от стадиона, преди да е свършил, то значи си тръгвам. Тогава или концертът не ме интересува (а какво правя там?), или съм отишъл само за една/няколко любими групи, те вече са свирили и за другите не ми дреме. Какво повече?
WeRock.bg - сайт за Праведна музика

#611 MESHUGGAH

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 375 posts

Posted 10 март 2010 - 02:43

View PostSatyr, on Mar 10 2010, 01:40, said:

Не мога да ги разбера някои хора. Идва им на крака Голямата четворка и то, когато за сефте в историята се е събрала, после Рамщайн и др. величия. На тях проблемът им е - "щяло ли да може да се излиза от стадиона". Бе, това да не е деветдневният фестивал на Неди Крос или пък да си си оставил количката с дете-кърмаче пред стадиона и да трябва да излизаш да го храниш... Не знам... Аз знам, че ако на такъв концерт понеча да излизам от стадиона, преди да е свършил, то значи си тръгвам. Тогава или концертът не ме интересува (а какво правя там?), или съм отишъл само за една/няколко любими групи, те вече са свирили и за другите не ми дреме. Какво повече?

Евала! Много точно казано! :worship:
METAL RELIGION

#612 Bafe Djafe

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 29 posts

Posted 10 март 2010 - 02:53

Manowar е група, която вече два пъти е свирила у нас и двата пъти събира много сериозно количество публика. Отделно от това, преди около месец имах възможността във Франкфурт да се запозная с Joey DeMaio. Вечеряхме заедно и говорихме по тези въпроси. Всъщност той иска Marcel Avram да се занимава сериозно с бизнеса на Manowar в Европа.

А-хааа!!!! :worship: :metal: :)

#613 BeerMe

бирена фея

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 863 posts

Posted 10 март 2010 - 08:29

View PostBafe Djafe, on Mar 10 2010, 02:53, said:

Manowar е група, която вече два пъти е свирила у нас и двата пъти събира много сериозно количество публика. Отделно от това, преди около месец имах възможността във Франкфурт да се запозная с Joey DeMaio. Вечеряхме заедно и говорихме по тези въпроси. Всъщност той иска Marcel Avram да се занимава сериозно с бизнеса на Manowar в Европа.

А-хааа!!!! :worship: :metal: :)

Преди всичко организирането на концерт е БИЗНЕС, т.е прави се с цел печалба. Явно хората са си преценили, че за да запълнят стадиона и вторият ден, трябва да поканят група като Manowar. И разбира се ще има както много доволни, така и много недоволни.

#614 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 10 март 2010 - 08:38

Освен да се ходи до тоалетна, за какво друго му трябва на човек да излиза от стадиона? Аз лично продоволствения проблем си го решавам предварително. На Металика, през 2008-ма бях с една голяма торба с храна. Напитни на стадиона се продават, макар и по-скъпи. Ама аз с напитките и не прекалявам, че иначе ще седя през половината време на опашка пред химическите тоалетни :metal:
Всъщност присъствието на Manowar в лайнъпа може би не е толкова лошо. Вероятно след тяхното изпълнение дай хард феновете им ще си тръгнат и на стадиона ще се диша по-свободно :worship:
Чудесно интервю между другото, поздравления! :)

Edited by Svil, 10 март 2010 - 09:12 .

#615 Metal Heart

silent water(s)

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1399 posts

Posted 10 март 2010 - 09:40

View PostSvil, on Mar 10 2010, 08:38, said:

Освен да се ходи до тоалетна, за какво друго му трябва на човек да излиза от стадиона? Аз лично продоволствения проблем си го решавам предварително. На Металика, през 2008-ма бях с една голяма торба с храна.
Помня го този момент :) По мои спомени от стадиона през миналото лято тоалетните са долу на терена и пред самите входове на стадиона, където не късаха билети, защото това се правеше още на оградите. Така, че това не се води напускане на стадиона, а разходка в района :metal:
Относно храната, на един от последните концерти в Blue Box ми я прибраха всичката :worship: Не било разрешено да се внася... И не ставаше дума за сандвичи и манджи, а някакви дребни залъгалки - солети, драженца и други подобни. Няма да се учудя, ако и пред стадиона започнат да я хвърлят.
It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!

#616 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 10 март 2010 - 09:46

А не, манджата не си я давам, че аз ще погина толкова часове там... :worship:

#617 Rebel

Dein Negativ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 745 posts

Posted 10 март 2010 - 10:19

Интервюто с Петър Петров е чудесно. Яд ме хвана само като прочетох, че е можел да покани Ник Кейв и не го е поканил, щото не бил стилово съвместим с Рамщайн, хайде да не подхващам пак досадната тема за съвместимостта, че ще стане мазало....
The mind is its own place, and in itself
Can make a Heav'n of Hell, a Hell of Heav'n
What matter where, if I be still the same?

#618 Earl Of Black

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 202 posts

Posted 10 март 2010 - 10:58

View PostSatyr, on Mar 10 2010, 01:40, said:

Ама че кратък отговор :) :D
Ето това се нарича "отговор" :metal:

http://www.katehizis.com/publications/inte...petrov_bec_2010

Ами кратък е, но отговаря на единствения въпрос, който ме интересуваше. Изчетох и дългия, който е дал на вас, но нищо ново под слънцето :worship:
I will win but never fight
That's the Art of War

#619 Joey

Psychosocial

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 868 posts

Posted 10 март 2010 - 11:21

Майката на всички интервюта или Ozzy и Петър Петров си говорят. Ха-ха-ха.

Браво! Страхотно интервю! Браво!

:worship: :metal: :)

Insane in my brain

#620 stormbringer

архиепископ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 535 posts

Posted 10 март 2010 - 12:52

View PostOzzy, on Mar 9 2010, 11:38, said:

Наистина е интересно, да...
Със срокове не искам да се ангажирам, но като казвам скоро, наистина имам предвид скоро :)

не си правеше майтап ..
интересно интервю иначе, браво ... живот и здраве ще видим какви са ги сътворили с организацията :metal:
с цените се справиха много добре, с групите също .. то е ясно, че ще има недоволни и мрънкащи, които искат ако може само
техните любими групи да свирят, и то ако може в хола им .. ще се оплакват от стилово несъответствие (което никога не е задължително за фестивал, освен ако не е тематичен разбира се) .. ама няма как ... другите пък ще си правим кефа :worship:

Edited by stormbringer, 10 март 2010 - 12:53 .

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users