Jump to content

Sonisphere Festival в София22-23.06.2010г. - Национален стадион "Васил Левски"

1250 replies to this topic

#581 eXasis

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 39 posts

Posted 08 март 2010 - 18:01

View Poststormbringer, on Mar 8 2010, 16:39, said:

Пич, в Бургас - отиваш при Стойчо в метълшопа (Soundgarden, II-ри етаж в Безистена).. от там се купуват такива неща :rolleyes:
Другия път ще го имам предвид, не живея в Бургас и затова тръгнах да обикалям по магазините, които знам... Сбърках, вероятно доста по-малко време щеше да ми отнеме, ако бях погледнал в сайта на Ивентим.
Този път си избрахме билети на трибуната, тъй като ми е писнало да се занимавам с всякакви палячовци и предпочитам да си гледам на спокойствие любимата група. Вярно е, че не трябва да се слага всичко под общ знаменател, но тук говорим за масата като цяло. Може и да не са много, но е достатъчно да има 2-3 насрани лигльовци около тебе, за да ти развалят настроението. Сигурен съм, че не малка част идват само да се напият като свине и да пречат на останалите си с "трю" метълщината си, другите пък не знаят къде се намират. Нищо лошо да си правят купона, но трябва поне малко да се съобразяват с останалите, които са дошли да се възползват от същността на тези големи събития. Освен това помислих и за другия сериозен за мен проблем като например 6 часа и половина правостоящ, нещо не ми се струва много приятно изживяване. Но в крайна сметка всеки си избира билета, както си прецени възможностите. :metal:

#582 Джуджето_GIMLY

анонимен човеколюбец

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1378 posts

Posted 08 март 2010 - 18:16

View PostMinstrel in the Gallery, on Mar 8 2010, 15:10, said:

Оффтопик: BeerMe, точно затова пускат билетите за концертите по-рано, за да имаш време да заякнеш за погото :metal: Имаш повече от 3 месеца за подготовка - 3 пъти седмично фитнес, специална програма за заякване и юни месец направо може да си "фронт оф дъ стейдж" за голямото куфеене. Аз лично започнах от миналата седмица с коремните преси и вдигането на гирички, а май месец ще направя генерална репетиция на физическата си форма на концерта на АС/ДС :wacko:
И защо да се мъчи 3 месеца като може да бутне 30 кинта на охраната и да си влезе с кози крак :rolleyes:
Кироо, бегай оттука, оти че те изпапурчим с копачо!

#583 NWOBHM

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 57 posts

Posted 08 март 2010 - 19:38

Ще задам един може би глупав въпрос - двете части от терена пред сцената - Front of stage Left & Right ще бъдат ли разделени на вътрешни подсектори? Сега като отворих сайта на Eventim да си вземам билет гледам, че за Front of stage Right има 2 подзони - в едната се влиза от Вход 24, а в другата се влиза от Вход 26. Съответно за Front of stage Left имаме влизане от Вход 16 и от "Вход Сектор В Терен".

#584 Depositus Cordis

I might be a dog

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 593 posts

Posted 08 март 2010 - 19:56

View PostNWOBHM, on Mar 8 2010, 19:38, said:

Ще задам един може би глупав въпрос - двете части от терена пред сцената - Front of stage Left & Right ще бъдат ли разделени на вътрешни подсектори? Сега като отворих сайта на Eventim да си вземам билет гледам, че за Front of stage Right има 2 подзони - в едната се влиза от Вход 24, а в другата се влиза от Вход 26. Съответно за Front of stage Left имаме влизане от Вход 16 и от "Вход Сектор В Терен".
Абе това е само откъде ще се влиза, няма да има вътрешни разделения. Това по-скоро е Евентим да се ориентират за местата.
Между другото интересно дали ще се слагат ленти за фестивала(като естествено го обявят накрая)... Някой ако има подобна информация да казва. Може да се отвори възможност с двудневен билет 1 ден да влезе някой, втория друг :rolleyes:

#585 Emperor

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 398 posts

Posted 08 март 2010 - 20:07

View PostDepositus Cordis, on Mar 8 2010, 19:56, said:

Може да се отвори възможност с двудневен билет 1 ден да влезе някой, втория друг :rolleyes:

Може би ще има такива изпълнения. Но какво пък чак толкова лошо видя в това?
Nothing to prove
Just a hellish rock n' roll freak
You call your metal black?
Its just plastic lame and weak
We're too old too cold
Too old and too cold

#586 hendy

manowarrior

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 530 posts

Posted 08 март 2010 - 21:09

според мен 100% ще има ленти, но ще трябва и билета да си пазиш, щото на лентата едва ли ще пише в кой сектор точно си...

#587 Javor

кардинал

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 1411 posts

Posted 08 март 2010 - 21:18

Билетите имат две контроли така като гледам. Силно вероятно е да разчитат само на това, което ще е доста неприятно. Ще трябва да се пазят хартийките.

#588 Joey

Psychosocial

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 868 posts

Posted 08 март 2010 - 22:14

View Posthendy, on Mar 8 2010, 21:09, said:

според мен 100% ще има ленти, но ще трябва и билета да си пазиш, щото на лентата едва ли ще пише в кой сектор точно си...

100, 200 % няма да са ленти, а огради.... така е показано на схемата ТУК

Те тези схеми не се правят е така за ташак. Така че внимавайте за къде си взимате билети.

Edited by Joey, 08 март 2010 - 22:15 .

Insane in my brain

#589 Depositus Cordis

I might be a dog

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 593 posts

Posted 08 март 2010 - 22:43

View Posthendy, on Mar 8 2010, 21:09, said:

Мда, малко тъпичко звучи така...
П.П. А помниш ли ти в Белград на АC/DC различните цветове ленти и като се набихме отпред си сложихме по една червена и казаха че сме ОК :rolleyes:
П.П. 2 Хъ хъ пак да те питам любимия ми въпрос към фенка на Меноуор: Kакво мислиш за Pleasure Slave :blink:
Аз в Каварна-та като им дръпнах знаменитата си реч за тая песен и те ме сложиха в ДВД-то, само жалко където отрязаха само толкова малко :angry3:

Emperor, не виждам нищо нередно, даже се замислям дали да не се сменя втория ден фронт стейджа с някой по-надъхан фен на Рамщайн/Меноуор за място по-назад или трибуни.

#590 hendy

manowarrior

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 530 posts

Posted 08 март 2010 - 23:02

View PostDepositus Cordis, on Mar 8 2010, 22:43, said:

Мда, малко тъпичко звучи така...
П.П. А помниш ли ти в Белград на АC/DC различните цветове ленти и като се набихме отпред си сложихме по една червена и казаха че сме ОК :rolleyes:
П.П. 2 Хъ хъ пак да те питам любимия ми въпрос към фенка на Меноуор: Kакво мислиш за Pleasure Slave :blink:
Аз в Каварна-та като им дръпнах знаменитата си реч за тая песен и те ме сложиха в ДВД-то, само жалко където отрязаха само толкова малко :wacko:

Emperor, не виждам нищо нередно, даже се замислям дали да не се сменя втория ден фронт стейджа с някой по-надъхан фен на Рамщайн/Меноуор за място по-назад или трибуни.

мдам, точно за различни цветове ленти си мислех
логично звучи да има нещо такова, особено за секторите пред сцената
но, както вече някой отбеляза - такива подробности стават ясни в последния момент, така или иначе :blink:

плежър слейв е супер песен, жалко, че рядко я свирят :angry3:

#591 Joacim

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 194 posts

Posted 08 март 2010 - 23:11

Та не ми стана ясно дали ще може да се влиза и излиза по време на изпълнителите ,тоест първата група почва,но аз например решавам да да не влизамведнага а по-късно,....може ли да го бъде това ? :rolleyes:

#592 SICK

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 4 posts

Posted 09 март 2010 - 00:29

И по-важното, ще може ли да се излиза по средата и в последствие да се върна? Например, гледам първите 3, четвъртата я скипвам някъде, връщам се за петата?

#593 Blacky

Дунавски вълк

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1005 posts

Posted 09 март 2010 - 08:53

От друг форум:

Имам един въпрос, който силно ме вълнува. Дали ще е свободно влизането и излизането от стадиона по време на двата дни.

Eто какво ми отговори мигновено г-н Петров:
" Да ще може, но с гривна, билета и допълнителен картон от нас! "
Best regards
Petar Petrov

...I can hear the silence,
see invisible emptiness...
Pasi Koskinen

#594 Velvet Thorns

jedi knight

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 599 posts
  • Interests:paradise lost | doom metal | death metal | stoner metal | sludge metal | progressive metal | black metal | gothic metal | scandinavian metal | drone metal | post metal | industrial metal | cyber erotica | photography | body modification

Posted 09 март 2010 - 10:34

View PostBlacky, on Mar 9 2010, 08:53, said:

От друг форум:

какъв картон :rolleyes: медицински или с биометрични данни... :blink: :angry3:
in my head this all is in my head this all is in my head this all is in my head this all is in my head...

#595 Blacky

Дунавски вълк

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1005 posts

Posted 09 март 2010 - 10:41

Това го знае г-н Петров. Можеш да го попиташ - не е имало случай да му задам въпрос и да не ми отговори сравнително бързо и коректно.
...I can hear the silence,
see invisible emptiness...
Pasi Koskinen

#596 Ozzy

All England Lawn Tennis Club Single Handed Champion of the World

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 09 март 2010 - 11:26

View PostBlacky, on Mar 9 2010, 10:41, said:

Това го знае г-н Петров. Можеш да го попиташ - не е имало случай да му задам въпрос и да не ми отговори сравнително бързо и коректно.
В тази връзка - в събота взехме дълго и обширно интервю с Петър Петров. Говорихме за много работи - концерта на AC/DC, Sonisphere Festival, цената на билетите, организацията, как точно се водят преговори с групи и артисти от подобен мащаб, защо Manowar са на фестивала, кои групи са искали да привлекат, но не са успяли, за концертите му в Сърбия, за къмпинга, за мотосъбора, за това какво планира освен фестивала и AC/DC, за отношението на Balkan Entertainment Company към децата и инвалидите, които искат да присъстват на някой от концертите, за... За много работи.
Естествено, всички тези интересни неща първи ще научите вие, читателите на нашия сайт и то съвсем скоро.
I don't know how I managed it...

#597 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 09 март 2010 - 11:29

Това ще е интересно интервю, кога да го чакаме?

#598 Ozzy

All England Lawn Tennis Club Single Handed Champion of the World

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 09 март 2010 - 11:38

Наистина е интересно, да...
Със срокове не искам да се ангажирам, но като казвам скоро, наистина имам предвид скоро :rolleyes:
I don't know how I managed it...

#599 didara

Inconvenient

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 564 posts

Posted 09 март 2010 - 12:39

View PostJavor, on Mar 8 2010, 21:18, said:

Билетите имат две контроли така като гледам. Силно вероятно е да разчитат само на това, което ще е доста неприятно. Ще трябва да се пазят хартийките.
Т'ва пазене ще е доста трудно, да не кажа невъзможно :rolleyes:

А относно времетраенето, защото току що получих билетите и виждам GATE OPENS: 17:00h, ако това е вярно и ако групите свирят по 2 часа може да се направи следната сметка: Отваряне на вратите в 5, значи най-рано първата група може да започне в 18 часа и ще свърши в 20. Следващата група може да започне най рано в 20:30 и свършва в 22:30 часа! По тази схема излиза, че Metallica трябва да приключат в 6 часа сутринта! :angry3:

Edited by didara, 09 март 2010 - 13:14 .

Твоето неразбиране не е лудостта на другия!

#600 Javor

кардинал

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 1411 posts

Posted 09 март 2010 - 13:26

Два часа някой друг път. Сложи ги по час най-много на първите две групи, час и петнадесет - час и половина за вторите две и по два часа единствено хедлайнерите. Няма такъв фестивал, на който всички групи свирят по 2 часа. Това само нашите журналисти или си го измислят, или организаторите го подхвърлят ей така да има за какво да се пише.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users