Jump to content

Sonisphere Festival в София22-23.06.2010г. - Национален стадион "Васил Левски"

1250 replies to this topic

#561 Ozzy

All England Lawn Tennis Club Single Handed Champion of the World

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 07 март 2010 - 09:45

View Postgarigazari, on Mar 7 2010, 00:55, said:

Е как тогава охраната ще ме види, че съм с придружител.Като той влезе от друго място?
Трябва да влезете от едно място. Няма друг начин.

View PostJoacim, on Mar 7 2010, 09:27, said:

Някой насинен нос,някое насинено око ,болки в ребрата и посинен гъз от кубинки.
Ето точно така винаги съм си представял истинското и великолепното преживяване на концерт! :yes: Приятно прекарване на онези, които просто искат да видят любимците си от 2 метра :harhar:
I don't know how I managed it...

#562 didogun

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 133 posts

Posted 07 март 2010 - 12:49

View Postking_of_dreams, on Mar 7 2010, 01:00, said:

Не това бях гледал и слушал преди години в домашни условия и не очаквах такова представяне от Антракс,макар и да вземем под внимание факта, че не те бяха хедлайнери на концерта .

Това е положението. Годинките си казват думата и за жалост голяма част титаните на металургията с времето се сдухват. На концерта на Металика (които са загубили доста от формата си) в София като видях Фил Анселмо и ми се приплака - пълна развалина.

#563 Javor

кардинал

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 1411 posts

Posted 07 март 2010 - 14:08

View PostOzzy, on Mar 7 2010, 09:45, said:

Ето точно така винаги съм си представял истинското и великолепното преживяване на концерт! :harhar: Приятно прекарване на онези, които просто искат да видят любимците си от 2 метра :yes:
Приятно и на вас, които ще дремете на трибуните :drinks: Един път съм бил на трибуни на концерт и това беше Megadeth. Не знам групата ли беше толкова скучна или това, че бях на трибуните си оказа влияние, но за малко да заспя :harhar: Това лято ще мога да проверя отновно.

#564 Fak_yu!

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 187 posts

Posted 07 март 2010 - 19:16

Някак си немога да си го представя, да ида на концерт с билет за трибуните. При положение, че и самата музика предразполага за куфеене. Свят широк, хора всякакви.
Да летиш с неподозиран устрем, обхванат от непозната жизнена енергия, към все по-достойни и по-човешки дела, към живот без слабости, страдания и болки, към света на освободения от грубите прояви на високомерие и хегемонизъм човек, на еснафското съществуване и плесента от отживелиците на миналото - това е безценният дар на планината. Съзнаваме ли го?!

#565 eXasis

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 39 posts

Posted 07 март 2010 - 23:11

View PostFak_yu!, on Mar 7 2010, 19:16, said:

Някак си немога да си го представя, да ида на концерт с билет за трибуните. При положение, че и самата музика предразполага за куфеене. Свят широк, хора всякакви.
Може би това е, защото има хора, които са дошли да слушат музика, не да си цепят тиквите с разни други надрусани олигофрени. :yes:

Между другото днес най-сетне успях да си купя билети, от вчера им давам 420лв. в ръцете и те ми ги връщат, където и да мина. Тия от билетните каси ми повдигнаха нервите - не знам какво да кажа просто, абсолютна липса на каквото и да е желание за работа. Стара Загора, Сливен, Бургас, всички Германоси и Техномаркети - на едните им блокирали системите, другите пък гледат компютъра като полезно изкопаемо, третите имали само еднодневни билети и още какво ли не чух като оправдание. Гледат ме, все едно ги карам да копаят. Къде ги намират тия немарливци и ги назначават на работа, не знам. В крайна сметка само Пикадили си изпълниха работните задължения и ме зарадваха с 3 билета в сектор А, блок 12. Бях тръгнал да се отказвам. :harhar:

#566 ping_pong_bitches

star sucker

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 270 posts

Posted 08 март 2010 - 00:29

View PosteXasis, on Mar 7 2010, 23:11, said:

Може би това е, защото има хора, които са дошли да слушат музика, не да си цепят тиквите с разни други надрусани олигофрени. :harhar:

Подобни общи знаменатели :angry3:

#567 eXasis

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 39 posts

Posted 08 март 2010 - 07:32

Добре де, просто се пошегувах. :harhar:

#568 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 08 март 2010 - 09:18

Е в Бургас, в Рок магазина в Безистена, проблеми с билетите нямаше. И никога не е имало. Не знам за какво се мъкнете по разни германоси, при положение, че във всеки по-голям град има по едно читаво място, от където се сдобивате с билети без проблем!

#569 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 08 март 2010 - 09:22

View Postping_pong_bitches, on Mar 8 2010, 00:29, said:

Подобни общи знаменатели :harhar:
Истината е, че общите знаменатели не са хубаво нещо. Но истината е и, че след като някой мъртво пиян пикльо ме срита 5-6 пъти почвам да качвам твърде много адреналин. 2007-ма по време на изпълнението на Аморфис един го мятахме с Гимлито из публиката, щото не знаеше на кой свят е и след 3-4 предупреждения продължаваше да ми скача на бой!

#570 Боби Стефанов

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 96 posts

Posted 08 март 2010 - 11:25

И аз съм имал такива случаи, като най-яркият спомен е от Pain. Един тарикат с балони умираше да се блъска (ама не вземе да иде в погото), а когато някой се обърне да му каже нещо, една мома с... ъм... опростен изказ много надъхано го защитаваше с реплики от рода на "Кой каквото ми казва, на себе си го казва". :harhar:

Аз ходя в германос, защото ми е най-близо. А и вече ми е весело да им казвам, че ме лъжат за "безплатните" си промоции :angry3: Pushy little f*ers...

Edited by Боби Стефанов, 08 март 2010 - 11:25 .

Блажени са полегналите.

#571 Ozzy

All England Lawn Tennis Club Single Handed Champion of the World

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 08 март 2010 - 14:23

Ако тази година има Берксток, очаквам да го насрочат на 22 и 23 юни :harhar:
I don't know how I managed it...

#572 BeerMe

бирена фея

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 863 posts

Posted 08 март 2010 - 15:00

View PostFak_yu!, on Mar 7 2010, 19:16, said:

Ако си като мен 1, 50 с вдигнати ръце щеше да ти е по-лесно да си го представиш. :harhar: И на мен ми се иска да съм долу в навалицата, но за съжаление физиката ми не го позволява и се налага да гледам от трибуните. Долу ми стига един лакът и ме пиши умряла :angry3:

#573 Joacim

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 194 posts

Posted 08 март 2010 - 15:10

Аз съм си висок,но съм като клечка за зъби... обаче съм свикнал.И на мен не ми е приятно като ме блъскат ,но при такива големи прояви е неизбежно.
Някой да има идея колко хора побира зоната пред сцената ? :harhar:

#574 Minstrel in the Gallery

Too Old To Rock'N'Roll, Too Young To Die!

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 592 posts

Posted 08 март 2010 - 15:10

Оффтопик: BeerMe, точно затова пускат билетите за концертите по-рано, за да имаш време да заякнеш за погото :harhar: Имаш повече от 3 месеца за подготовка - 3 пъти седмично фитнес, специална програма за заякване и юни месец направо може да си "фронт оф дъ стейдж" за голямото куфеене. Аз лично започнах от миналата седмица с коремните преси и вдигането на гирички, а май месец ще направя генерална репетиция на физическата си форма на концерта на АС/ДС :angry3:

#575 miranti

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 25 posts

Posted 08 март 2010 - 15:12

View PostBeerMe, on Mar 8 2010, 15:00, said:

Ако си като мен 1, 50 с вдигнати ръце щеше да ти е по-лесно да си го представиш. :angry3: И на мен ми се иска да съм долу в навалицата, но за съжаление физиката ми не го позволява и се налага да гледам от трибуните. Долу ми стига един лакът и ме пиши умряла :unsure:
То и аз съм така ама ще си викна бодигард :harhar:

Edited by miranti, 08 март 2010 - 15:12 .

#576 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 08 март 2010 - 15:18

То не става въпрос колко си висок и широк. Аз държа на бой, който ме е виждал знае. Обаче едно е да те бутне някой залитнал в погото, друго е да ти скача с колене и лакти насреща. Те тогава бием и ние :harhar:
Но с времето ( да не кажа възрастта) ми стана далеч по-добре да съм си на трибуните. Виждаш всичко, по-комфортно ми е, като се уморя, мога да поседна. Такива плебейски удоволствия :angry3:

#577 BeerMe

бирена фея

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 863 posts

Posted 08 март 2010 - 15:22

View PostMinstrel in the Gallery, on Mar 8 2010, 15:10, said:

Оффтопик: BeerMe, точно затова пускат билетите за концертите по-рано, за да имаш време да заякнеш за погото :harhar: Имаш повече от 3 месеца за подготовка - 3 пъти седмично фитнес, специална програма за заякване и юни месец направо може да си "фронт оф дъ стейдж" за голямото куфеене. Аз лично започнах от миналата седмица с коремните преси и вдигането на гирички, а май месец ще направя генерална репетиция на физическата си форма на концерта на АС/ДС :angry3:

Too late... и за Sonisphere и за AC/DC ще гледам от горе, но за бъдещи прояви ще последвам примера. :unsure: Имам даже 3ма бодигардове, ама ще им разваля кефа ако трябва през цялото време да ме пазят от подскачащи човечета :metal:

П.С С моя ръст най-много да ги бия по топчетата отдолу, но все пак отиваме да слушаме музика, а не да се бием :metal:

Edited by BeerMe, 08 март 2010 - 15:24 .

#578 stormbringer

архиепископ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 535 posts

Posted 08 март 2010 - 16:39

View PosteXasis, on Mar 7 2010, 23:11, said:

Може би това е, защото има хора, които са дошли да слушат музика, не да си цепят тиквите с разни други надрусани олигофрени. :metal:

Между другото днес най-сетне успях да си купя билети, от вчера им давам 420лв. в ръцете и те ми ги връщат, където и да мина. Тия от билетните каси ми повдигнаха нервите - не знам какво да кажа просто, абсолютна липса на каквото и да е желание за работа. Стара Загора, Сливен, Бургас, всички Германоси и Техномаркети - на едните им блокирали системите, другите пък гледат компютъра като полезно изкопаемо, третите имали само еднодневни билети и още какво ли не чух като оправдание. Гледат ме, все едно ги карам да копаят. Къде ги намират тия немарливци и ги назначават на работа, не знам. В крайна сметка само Пикадили си изпълниха работните задължения и ме зарадваха с 3 билета в сектор А, блок 12. Бях тръгнал да се отказвам. :rolleyes:
Пич, в Бургас - отиваш при Стойчо в метълшопа (Soundgarden, II-ри етаж в Безистена).. от там се купуват такива неща :wacko:
Don't let yourself get attached to anything you are not willing to walk out on in 30 seconds flat if you feel the heat around the corner.

#579 Стефан Николов

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 147 posts

Posted 08 март 2010 - 16:51

View Poststormbringer, on Mar 8 2010, 16:39, said:

Пич, в Бургас - отиваш при Стойчо в метълшопа (Soundgarden, II-ри етаж в Безистена).. от там се купуват такива неща :rolleyes:
Мда открай време, той си продава такива благинки, да го кажем :metal:
Иначе имаше едно забутано офисче в двора на една кооперация, срещу стария свободен и там продаваха билети. Абе места бол само да искаш да вземеш билети :wacko:

#580 Earl Of Black

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 202 posts

Posted 08 март 2010 - 17:09

View Postmiranti, on Mar 8 2010, 15:12, said:

То и аз съм така ама ще си викна бодигард :rolleyes:

Вчера излизахме с твоя бодигард. Даже го снимах с телефона, че да ти покажа, как си е счупил двете ръце, докато играл футбол. Дай си повече зор с тренировките :wacko:

П.С де да помагаше добрата физическа форма за комфортно изживяване на концерт :metal:

Edited by Earl Of Black, 08 март 2010 - 17:10 .

I will win but never fight
That's the Art of War

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users