Jump to content

Sonisphere Festival в София22-23.06.2010г. - Национален стадион "Васил Левски"

1250 replies to this topic

#441 Scardust

архиепископ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 623 posts

Posted 04 март 2010 - 14:48

View PostOzzy, on Mar 4 2010, 14:01, said:

"Честито! Това е първия продаден билет за този фестивал в цялата мрежа на Евентим!" :unsure:

Което ме съмнява доста, защото до 12:40 тунелите на Office1Superstore се бяха разпаднали и те нямаха връзка към 'софтуер'-а на Eventim, отделно Germanos нямаха достъп до този ивент до 12:28 ...
What am i supposed to do when the sky begins to fall ?

#442 Javor

кардинал

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 1411 posts

Posted 04 март 2010 - 15:28

"тунелите" на двете каси в Ямбол явно се разпадат твърде лесно, така че моите билети ще пристигат по куриер другата седмица :unsure: Тъкмо имам време да си продам колата, че да покрия билетите :unsure:

#443 Rebel

Dein Negativ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 745 posts

Posted 04 март 2010 - 15:52

Хайде и аз да се похваля с билет. Взех си от 139 лв за седящо място най-близо до сцената. За тези, които се притесняват, че схемите не съвпадат - няма никакви грижи на касите на Ивентим, всичко е ясно и видимо :unsure: Иначе схемата на сайта наистина е грешна, тъй като аз съм сектор В, блок 32, но това са места от по-скъпите, а не от 119 лв., както е посочено

Edited by Rebel, 04 март 2010 - 16:01 .

The mind is its own place, and in itself
Can make a Heav'n of Hell, a Hell of Heav'n
What matter where, if I be still the same?

#444 garigazari

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 138 posts

Posted 04 март 2010 - 15:56

Добре де разяснете малко как стоят нещата с къмпинга? Цената от 20 лева само място за палатка ли включва?Как беше в Бургас?

#445 Blacky

Дунавски вълк

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1005 posts

Posted 04 март 2010 - 16:02

Тук е всичката официална информация, която ти е нужна и която можеш да получиш.
...I can hear the silence,
see invisible emptiness...
Pasi Koskinen

#446 garigazari

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 138 posts

Posted 04 март 2010 - 16:06

Знам какво пише там, въпросът ми е такъв защото в Бургас имаше палатки, които са еднотипни,което означава, че са се сдобили с тях на място.А оттук доколкото разбирам получавам единствено място за къмпинг?Поправи ме ако греша!

#447 Blacky

Дунавски вълк

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1005 posts

Posted 04 март 2010 - 16:12

Ами не зна, но така или иначе това, според мен, е всичката информация за момента. Все пак има дадени и телефони, на които може да се попита. Колкото до еднотипните палатки в Бургас - ами това са един определен модел палатки - Ontario, каквато имам и аз и струваха по 15-20 лв. - доста хора имат такива - понякога създават впечатлението за нещо организирано. Въпреки това, не съм сигурен, че не са се давали намясто, де. Най-сигурният вариант ти е телефона - звъниш и питаш. :)
Pasi Koskinen

#448 garigazari

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 138 posts

Posted 04 март 2010 - 16:13

Окей благодаря, все пак първо да си купя билет стига съм оспамвал сайта,Мерси. :) :worship:

#449 Depositus Cordis

I might be a dog

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 593 posts

Posted 04 март 2010 - 16:17

View PostMetal Heart, on Mar 4 2010, 14:06, said:

На моя билет пък пише 04 Март.10 12:09 :worship: Обаче е купен от офис на Вестникарска Група България :)
04.Март.10 11:53
Главния офис на Евентим е на 5 мин от моя офис ;)

Очертава се страхотен фестивал, групите са класни. За мен втория ден е малко по-слаб(едни Моторхед като в Цюрих щяха да са страхотно попадение...), но по натам може да се разберем с някой приятел по-голям фен на Меноуор или Рамщайн който е по-назад да се сменим.
Не знам за вас, но аз като си представя един такъв голям фестивал в София и настръхвам от кеф!

А да забравих...
SLAAAAAAYEEEEEERRRGGGHHHH!

Edited by Depositus Cordis, 04 март 2010 - 16:26 .

#450 Morticia13

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 3 posts

Posted 04 март 2010 - 16:17

Имате ли представа какъв е изгледа от сектор Б?Струва ми се доста отдалечен от сцената, но от друга страна е централно срещу нея.Раздвоена съм дали да взема там билети или долу на правостоящите....съвет??? :)
Never drive faster then your guardian angel can fly!

#451 Blacky

Дунавски вълк

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1005 posts

Posted 04 март 2010 - 16:23

На Металика бях там. Сцената забрави да я виждаш нормално - прекалено далече е. Но видеостената се виждаше перфектно. Всичко зависи каква/и видеостена/и ще има и как ще бъде организирано озвучаването, защото на Металика имаше две кули, които на определени места закриваха гледката.
Pasi Koskinen

#452 stormbringer

архиепископ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 535 posts

Posted 04 март 2010 - 16:25

ами .. аз преди 4 години, гледах Металика (верно на доста по-голям стадион) от ниво долу -горе както е тук Сектор А блок 10 (или 9 да речем), което все пак е доооста по-близо от сектор Б, макар и встрани .. и ми се струваше ужасно далеч .. и добре че бяха огромните екрани .. иначе щях май само да слушам ...
Don't let yourself get attached to anything you are not willing to walk out on in 30 seconds flat if you feel the heat around the corner.

#453 Morticia13

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 3 posts

Posted 04 март 2010 - 16:38

Аз досега винаги съм била долу на тиферич, обаче се зачудих при такъв дълъг концерт дали не е по-добре горе...дали ще пускат с бинокълчета...хахахаха...
Лошото при секторите е, че не знаеш на къде ще завъртят сцената или какво ще издигнат, което ще ти развали гледката.На терена поне можеш да циркулираш докато си намериш подходящото място.
Много сложна дилема :)
Never drive faster then your guardian angel can fly!

#454 foreigner

cream puff

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1436 posts

Posted 04 март 2010 - 16:52

Ееее, аз съм хипер доволна!!!!!!! 179 за двата дена пред сцена, не е истина просто!!! Евалата!
А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.

#455 Elizabeth_Bathory

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 24 posts

Posted 04 март 2010 - 17:06

View PostMorticia13, on Mar 4 2010, 16:17, said:

Имате ли представа какъв е изгледа от сектор Б?Струва ми се доста отдалечен от сцената, но от друга страна е централно срещу нея.Раздвоена съм дали да взема там билети или долу на правостоящите....съвет??? :)

То и аз бях там, но нямах подобен проблем, като на Blacky ;) Или съм била някъде по средата(не помня вече...) или съм попаднала в грешния сектор :D Но виждах доста добре. Като цяло си е най-добре да се изръсиш за билет пред сцената и това си е. За правостоящи отзад не е работа, освен ако не си 2 на 1 метра, тежащ поне 100 килограма :D , защото на Slayer.....не искам да си помислям какво меле ще е :worship:
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят Хаоса...

#456 Black Heart

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 120 posts

Posted 04 март 2010 - 17:09

"BEC" имат подписан тригодишен договор със "Sonisphere" и ни очакват още два феста под тази шапка; Догодина ще бъде направено всичко възможно, ако не за по-силен, то поне за равностоен на тази година лайнъп.

:) :worship: ;)
22.04 - Fury UK

#457 stormbringer

архиепископ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 535 posts

Posted 04 март 2010 - 17:28

View Postforeigner, on Mar 4 2010, 16:52, said:

Ееее, аз съм хипер доволна!!!!!!! 179 за двата дена пред сцена, не е истина просто!!! Евалата!
right или left?
Don't let yourself get attached to anything you are not willing to walk out on in 30 seconds flat if you feel the heat around the corner.

#458 Ozzy

All England Lawn Tennis Club Single Handed Champion of the World

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 04 март 2010 - 17:32

View Poststormbringer, on Mar 4 2010, 17:28, said:

right или left?
Което ми напомни един виц, който вчера ми казаха:

Finally scientists discovered what is wrong with a woman's brain. After careful inspection they found out that:
- on the left side, there's nothing right and
- on the right side, there's nothing left.
I don't know how I managed it...

#459 ping_pong_bitches

star sucker

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 270 posts

Posted 04 март 2010 - 17:47

Освен с билет, да се похваля, че се събрахме и групичка за CUMping :)

#460 TEMPOS

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 59 posts

Posted 04 март 2010 - 17:50

Направо не мога да повярвам, че ще го бъде този фест, аз не се смеех да се надявам даже. Дано не изпусна ценните хартийки :worship:
А принципно имам чувството, че за където и да си вземем билети ще има здраво меле :)

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users