Sonisphere Festival в София22-23.06.2010г. - Национален стадион "Васил Левски"
Started by Javor, дек 09 2009 13:33
1250 replies to this topic
Posted 03 март 2010 - 13:35
Тигър, on Mar 3 2010, 12:34, said:
Първо, че Rammstein ще са последни - което означва, че ще имаме чудесната възможност да се насладим на разни идиоти, псуващи и освиркващи Кралете.

Posted 03 март 2010 - 13:47
Manowar не ме изненадаха особено приятно, но ще ги изслушам. (: А Рамщайн бих иг гледал повече заради концертната им... ъъ кутлура(?) и поведение. А при тях шоуто ще е размазващо, така че ще им се нарадвам, макар да не им знам много от песните. За това пък за мен гвоздеите ще са Alicе и Mastodon, които ги чакам от сума ти време

Posted 03 март 2010 - 13:49
Satyr, on Mar 3 2010, 12:30, said:
В грешка си. Във форума не се толерират обидни изрази, все едно от кого идват. Това, че трябва да ти го обясняваме, не говори особено добре за теб 

Edited by metal-core, 03 март 2010 - 13:52 .
Posted 03 март 2010 - 13:51
Тигър, on Mar 3 2010, 12:34, said:
Второ, че сетлистът на Manowar ще е по-къс от нормалния - единственият им концерт под два часа и половина напоследък е, мисля, този в Румъния от миналата година, на който май имаше някакви технически проблеми.
доста грешиш... Manowar нямат концерт над 2 часа откакто са с Дони на барабаните, тоест миналото лятно турне + сегашното зимно.
като в тия два часа влизат всички речи, сола, фенове да пият бира и тн + crown and the ring на запис
така че дори да имат около час и половина на този фест, няма да е кой знае по-кратък сет от "нормалния"
Posted 03 март 2010 - 14:34
айде и в Испания станаха ясни - Рамщайн, Фейт Но Мор, Хевън анд Хелл, Слейър, Алис ин Чейнс, Мегадет, Антракс, Булет и някви др малки...
http://es.sonispherefestivals.com/
http://es.sonispherefestivals.com/
Posted 03 март 2010 - 14:51
Posted 03 март 2010 - 15:59
Manowar развалят "девствения" изглед на втория ден. Rammstein, Stone Sour, Alice in Chains и Mastodon ще посетят страната ни за първи път, докато в първия ден е точно обратното - само Anthrax не сме виждали до сега. Manowar ги приемам като бонус към Rammstein и Alice in Chains.
Opeth (3), TSO (2), Roger Waters (4)
Posted 03 март 2010 - 16:07
fantucho_, on Mar 3 2010, 13:47, said:
За това пък за мен гвоздеите ще са Alicе и Mastodon

А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.
Posted 03 март 2010 - 16:54
Мисля,че малко прибързваме с раздумките за фестивала.Нека да го потвърдят официално......,за да не останем пак излъгани,както се е случвало вече. Прочетох доста коментари и направо съм изумен от непрекъснатото мрънкане на българския редови фен на рока. Става ми доста тъпо от постоянното нападане на тази или онази група, която евентуално ще участва във фестивала. Все пак това е фестивал и не може да се съобразява с желанията на всички. Който иска ще отиде и ще гледа, който не - здраве. Мисля че можем да бъдем само радостни, че такива имена на твърдата музика ще ни дойдат на крак в рамките само на два дни. Аз лично съм гледал повечето групи, но въпреки това и сега няма да пропусна уникалната възможност. Който не иска да гледа някоя група, да използва момента да пие някоя бира, да си купи някой т-шърт и да се забавлява с приятели и това е част от преживяването на един такъв фестивал.
ЩЕ СЕ ВИДИМ НА 22-РИ И НА 23-ТИ ЮНИ В СОФИЯ!
ЩЕ СЕ ВИДИМ НА 22-РИ И НА 23-ТИ ЮНИ В СОФИЯ!
Posted 03 март 2010 - 17:25
jugulator, on Mar 3 2010, 11:22, said:
Та те не могат да продадат още 20 хилядна зала в Белград, а какво остава за 60 хиляден стадион у нас.

Posted 03 март 2010 - 17:38
Извинявам се за спама, ама взе да мяза като на тема във Фейсбук. "Тези ще съберат повече фенове от другите", дреме ли ви??Важното е концерт да има, аз не съм слушал Мастодон, слушал съм само едно парче на Стоун Соър, но ще отида и ще ги гледам просто като бонус ги приемам и да ще се изкефя.
И аз като някой горни постове, се замислям за седящ билет, че мам си трака толкова време
И аз като някой горни постове, се замислям за седящ билет, че мам си трака толкова време

Posted 03 март 2010 - 18:40
Абе друго си е да изпишеш 20 страници с мрънкане. Задава се най-големия метъл фестивал в историята на България, а от обявяването му насам тук има само мрънкане! Истината е че нашата скапана хейтърска нацийка не заслужава такъв концерт.
Posted 04 март 2010 - 07:23
След 4 часа ще се знае всичко.
Posted 04 март 2010 - 07:32
От twitter акаунта на Sonisphere научаваме, че не само в България, но и в Турция ще се обяви официално феста днес. Така ще остане само една неизвестна - Румъния и ще може да се планират вече пътувания и преживявания.
Posted 04 март 2010 - 07:59
Как само се надявам да обявят нещо IRON MAIDEN , Alice Cooper или Motley Crue ...
И все пак IT's HEAVEN AND HELL
И все пак IT's HEAVEN AND HELL

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users