Jump to content

Sonisphere Festival в София22-23.06.2010г. - Национален стадион "Васил Левски"

1250 replies to this topic

#381 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 03 март 2010 - 13:07

Именно. Да се абстрахираме от това доколко и дали харесваме групата. Ако разгледаме като концертни събития двете гостувания в Каварна, гласувам с две ръце за първия.
WeRock.bg - сайт за Праведна музика

#382 garigazari

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 138 posts

Posted 03 март 2010 - 13:35

View PostТигър, on Mar 3 2010, 12:34, said:

Първо, че Rammstein ще са последни - което означва, че ще имаме чудесната възможност да се насладим на разни идиоти, псуващи и освиркващи Кралете.
Чак пък толкова, мисля че прекаляваш и едва ли 95% от феновете на Рамеца мразят до такава степен Мановар, та даже и да ги освиркват.Давам за пример себе си, аз ще пея, скачам, викам и дивея и на двата състава. :) ;) :lol: :lol:

#383 fantucho_

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 474 posts

Posted 03 март 2010 - 13:47

Manowar не ме изненадаха особено приятно, но ще ги изслушам. (: А Рамщайн бих иг гледал повече заради концертната им... ъъ кутлура(?) и поведение. А при тях шоуто ще е размазващо, така че ще им се нарадвам, макар да не им знам много от песните. За това пък за мен гвоздеите ще са Alicе и Mastodon, които ги чакам от сума ти време :)

#384 metal-core

кюре

• Отлъчени
  • PipPip
  • 59 posts

Posted 03 март 2010 - 13:49

View PostSatyr, on Mar 3 2010, 12:30, said:

В грешка си. Във форума не се толерират обидни изрази, все едно от кого идват. Това, че трябва да ти го обясняваме, не говори особено добре за теб ;)
Аз си го знам,все пак не ми за 1-и път да съм с ограничен достъп или да ме гонят от разно форуми. :)

Edited by metal-core, 03 март 2010 - 13:52 .

#385 hendy

manowarrior

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 530 posts

Posted 03 март 2010 - 13:51

View PostТигър, on Mar 3 2010, 12:34, said:

Второ, че сетлистът на Manowar ще е по-къс от нормалния - единственият им концерт под два часа и половина напоследък е, мисля, този в Румъния от миналата година, на който май имаше някакви технически проблеми.

доста грешиш... Manowar нямат концерт над 2 часа откакто са с Дони на барабаните, тоест миналото лятно турне + сегашното зимно.
като в тия два часа влизат всички речи, сола, фенове да пият бира и тн + crown and the ring на запис

така че дори да имат около час и половина на този фест, няма да е кой знае по-кратък сет от "нормалния"

#386 Dart Marty Rocks!!!

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 293 posts

Posted 03 март 2010 - 14:34

айде и в Испания станаха ясни - Рамщайн, Фейт Но Мор, Хевън анд Хелл, Слейър, Алис ин Чейнс, Мегадет, Антракс, Булет и някви др малки...

http://es.sonispherefestivals.com/

#387 metalu

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 51 posts

Posted 03 март 2010 - 14:51

aliсе са ясни вече(който ги чака де - аз не :) )
http://www.aliceinch...ent/?page_id=76

#388 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 03 март 2010 - 15:04

View Posthendy, on Mar 3 2010, 13:51, said:

Manowar нямат концерт над 2 часа откакто са с Дони на барабаните
Дони е барабанист на Manowar?!? :)
А Момчил ли е на клавира? ;)

#389 antubis

непослушник

• Тамплиери
  • PipPipPipPip
  • 773 posts

Posted 03 март 2010 - 15:59

Manowar развалят "девствения" изглед на втория ден. Rammstein, Stone Sour, Alice in Chains и Mastodon ще посетят страната ни за първи път, докато в първия ден е точно обратното - само Anthrax не сме виждали до сега. Manowar ги приемам като бонус към Rammstein и Alice in Chains.
Opeth (3), TSO (2), Roger Waters (4)

#390 foreigner

cream puff

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1436 posts

Posted 03 март 2010 - 16:07

View Postfantucho_, on Mar 3 2010, 13:47, said:

За това пък за мен гвоздеите ще са Alicе и Mastodon
И при мен така :) Колкото до Manowar - много повече щях да се изкефя на Моторхед например, които съм гледала само час и половина на фона на Менуорските 8, но и така си е чук :D Мен лично само ме тревожи откъде ще извадя толкова кинти за тоя фест, ама нали вярвам в чудеса :D
А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.

#391 darata

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 51 posts

Posted 03 март 2010 - 16:54

Мисля,че малко прибързваме с раздумките за фестивала.Нека да го потвърдят официално......,за да не останем пак излъгани,както се е случвало вече. Прочетох доста коментари и направо съм изумен от непрекъснатото мрънкане на българския редови фен на рока. Става ми доста тъпо от постоянното нападане на тази или онази група, която евентуално ще участва във фестивала. Все пак това е фестивал и не може да се съобразява с желанията на всички. Който иска ще отиде и ще гледа, който не - здраве. Мисля че можем да бъдем само радостни, че такива имена на твърдата музика ще ни дойдат на крак в рамките само на два дни. Аз лично съм гледал повечето групи, но въпреки това и сега няма да пропусна уникалната възможност. Който не иска да гледа някоя група, да използва момента да пие някоя бира, да си купи някой т-шърт и да се забавлява с приятели и това е част от преживяването на един такъв фестивал.
ЩЕ СЕ ВИДИМ НА 22-РИ И НА 23-ТИ ЮНИ В СОФИЯ!

#392 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 03 март 2010 - 17:25

View Postjugulator, on Mar 3 2010, 11:22, said:

Та те не могат да продадат още 20 хилядна зала в Белград, а какво остава за 60 хиляден стадион у нас.
Не знам дали си забелязал, но AC/DC в Западна Европа продават стадион за по малко от час, а тук все още има билети за техния концерт. Колко време мина? 4 или 5 месеца откак ги пуснаха? Така, че примерът ти не е показателен :)

#393 Стефан Николов

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 147 posts

Posted 03 март 2010 - 17:38

Извинявам се за спама, ама взе да мяза като на тема във Фейсбук. "Тези ще съберат повече фенове от другите", дреме ли ви??Важното е концерт да има, аз не съм слушал Мастодон, слушал съм само едно парче на Стоун Соър, но ще отида и ще ги гледам просто като бонус ги приемам и да ще се изкефя.
И аз като някой горни постове, се замислям за седящ билет, че мам си трака толкова време :)

#394 Warlord

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 181 posts

Posted 03 март 2010 - 18:40

Абе друго си е да изпишеш 20 страници с мрънкане. Задава се най-големия метъл фестивал в историята на България, а от обявяването му насам тук има само мрънкане! Истината е че нашата скапана хейтърска нацийка не заслужава такъв концерт.

#395 zankoff

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 28 posts

Posted 03 март 2010 - 19:04

Attached File  snshp.JPG   55,02K   101 downloads :) :D

Edited by zankoff, 03 март 2010 - 19:05 .

#396 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 03 март 2010 - 19:36

Късно се усетиха и освен това вътрешните линкове продължават да работят :)

#397 Dart Marty Rocks!!!

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 293 posts

Posted 03 март 2010 - 20:50

View PostSatyr, on Mar 3 2010, 19:36, said:

Късно се усетиха и освен това вътрешните линкове продължават да работят :)

абе я дай някой вътрешен линк да видя кво има в сайта...

#398 antubis

непослушник

• Тамплиери
  • PipPipPipPip
  • 773 posts

Posted 04 март 2010 - 07:23

След 4 часа ще се знае всичко.

#399 antubis

непослушник

• Тамплиери
  • PipPipPipPip
  • 773 posts

Posted 04 март 2010 - 07:32

От twitter акаунта на Sonisphere научаваме, че не само в България, но и в Турция ще се обяви официално феста днес. Така ще остане само една неизвестна - Румъния и ще може да се планират вече пътувания и преживявания.

#400 Riddic

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 7 posts

Posted 04 март 2010 - 07:59

Как само се надявам да обявят нещо IRON MAIDEN , Alice Cooper или Motley Crue ...

И все пак IT's HEAVEN AND HELL :)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users