Rebel, on Feb 25 2010, 09:37, said:
По-скоро очаквам да намалеят оплакванията тогава, когато 2/3 от проведените концерти на чужди изпълнители в България годишно, спадат към категорията "некомерсиални" или "индипендънт" прояви. Имам предвид това, че все още основните новини за концертния живот у нас, са свързани с предстояща проява на някое голямо име в рока. Докато приемаме за събитие от първостепенно значение провеждането на концерт на всяка една голяма (от комерсиална гледна точка) група, ще бъде така, а промоутърите няма да поемат излишни рискове с организиране на концерт на независима група за която предварително е трудно да се предположи какъв интерес ще предизвика в потенциалната публика. Надявам се съвсем скоро и да се обособят тематични зали и клубове, така както е навсякъде по света. По този начин се създават традиции в музикалния живот и след време за групите е въпрос на чест да свирят на това място. И все пак, склонен съм да адмирирам усилията на хората в бизнеса през последните години и въпреки, че музиката която аз слушам, все още не е представена концертно в страната, така както на мен ми се иска, като цяло нещата вървят в правилната посока...