stan4opitona, on Jun 17 2010, 16:29, said:

Sonisphere Festival в София22-23.06.2010г. - Национален стадион "Васил Левски"
Started by Javor, дек 09 2009 13:33
1250 replies to this topic
Posted 17 юни 2010 - 15:32
Продавам билет от 139 лв. за 2-та дена на София рок-фестивала,седящи-сектор А,блок 9 ;тел.0887821142
I don't know how I managed it...
Posted 17 юни 2010 - 15:45
Ама тия поляци все едно са отишли на театър
Една подобна публика (малко по-шумна, разбира се) я обявиха за провала на 2009 в България. Говоря за втория ден в Каварна (Edguy, Blind Guardian, Scorpions). Бях там и наистина беше много заспала история и това го отдавам на дядовците и бабичките, които бяха дошли да си седят на "полянката", тихичко да посръбват биричка и естествено да чуят Wind Of Change. Ние с един приятел изтрещяхме много на Guardian и в един момент някакъв достолепен чичка ме сръчка и ми вика: "Ей, момче! Усещай се малко, на концерт си!!!"

Posted 17 юни 2010 - 15:51
Scardust, on Jun 17 2010, 15:59, said:
Зависи с коя пломба са...
Ако са със зъбчетата - няма начин, просто се къса лентата ако дърпаш.
Ако са с металната, трябва после да намериш същата, със същия номер

А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.
Posted 17 юни 2010 - 16:00
Добре, бе, човек... Какво се правиш на интересен? Просто просветли и нас колко е фасулско да си менкаш гривните...
Posted 17 юни 2010 - 16:46
Scardust, on Jun 17 2010, 15:59, said:
Зависи с коя пломба са...

.jpg)
това ни се размина в холандия на рамщайн (вкарахме още един човек фронт оф стейдж)
аз имам тънка китка и почти винаги успявам да си ги измъквам гривните без да ги нараня... но въпросът е че и другият човек трябва да има такава китка, ако иска да я сложи

Posted 17 юни 2010 - 17:26
Извинявам се,ако спамя,но концерта наближава,а все още нямам билета,който искам.Та
Интресеувам се да купя билет за първия ден на Sonisphere Festival.Търся билет от седящите,SEATED - 99 BGN.По възможност билета да е от вх. 15,бл. 32,сектор В.За контакти на ЛС или e-mail acdc094@abv.bg.
Интресеувам се да купя билет за първия ден на Sonisphere Festival.Търся билет от седящите,SEATED - 99 BGN.По възможност билета да е от вх. 15,бл. 32,сектор В.За контакти на ЛС или e-mail acdc094@abv.bg.
Posted 17 юни 2010 - 18:50
Stat1c, on Jun 17 2010, 16:45, said:
Ама тия поляци все едно са отишли на театър
Една подобна публика (малко по-шумна, разбира се) я обявиха за провала на 2009 в България. Говоря за втория ден в Каварна (Edguy, Blind Guardian, Scorpions). Бях там и наистина беше много заспала история и това го отдавам на дядовците и бабичките, които бяха дошли да си седят на "полянката", тихичко да посръбват биричка и естествено да чуят Wind Of Change. Ние с един приятел изтрещяхме много на Guardian и в един момент някакъв достолепен чичка ме сръчка и ми вика: "Ей, момче! Усещай се малко, на концерт си!!!"

В момента сръвняваш банани със зеле. Музиката на Scorpions не е направена за куфеене. Тя е нежна, мелодична и сигурно половината бебета в Германия са направени под техен съпровод.
Opeth (3), TSO (2), Roger Waters (4)
Posted 17 юни 2010 - 19:39
antubis, on Jun 17 2010, 19:50, said:
В момента сръвняваш банани със зеле. Музиката на Scorpions не е направена за куфеене. Тя е нежна, мелодична и сигурно половината бебета в Германия са направени под техен съпровод.

www.etarfans.org
Posted 17 юни 2010 - 19:44
Песни като "Rock You Like A Hurricane" са си много подходящи за куфеене, пък.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Posted 17 юни 2010 - 19:54
Айде не останааааа 
Трябва да се стегнем много и да ги отвеем. Публиката в Полша наистина е била много, но и много по-вяла, отколкото сме ние! Наздраве

Трябва да се стегнем много и да ги отвеем. Публиката в Полша наистина е била много, но и много по-вяла, отколкото сме ние! Наздраве

When a Man Lies He Murders
Some Part of the World
These Are the Pale Deaths Which
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation
Take Me Home
Some Part of the World
These Are the Pale Deaths Which
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation
Take Me Home
Posted 18 юни 2010 - 07:34
Във Швейцария е било АД ПОД НЕБЕТО.
Posted 18 юни 2010 - 07:37

Attached Files
Posted 18 юни 2010 - 07:49
Столицата да се стяга и без дъждове ако обича. Все пак сме в разгара на лятото

Posted 18 юни 2010 - 07:59
В този момент се чуствам щастлив, че ще е на националния стадион и тревата му ще е покрита - чак такава свинщина като на полето няма да може да стане

Posted 18 юни 2010 - 08:22
Javor, on Jun 18 2010, 08:59, said:
В този момент се чуствам щастлив, че ще е на националния стадион и тревата му ще е покрита - чак такава свинщина като на полето няма да може да стане 

Posted 18 юни 2010 - 10:49
hendy, on Jun 17 2010, 17:46, said:
.jpg)
това ни се размина в холандия на рамщайн (вкарахме още един човек фронт оф стейдж)
аз имам тънка китка и почти винаги успявам да си ги измъквам гривните без да ги нараня... но въпросът е че и другият човек трябва да има такава китка, ако иска да я сложи

Пхахахах, тая снимка кърти. Made in BG

Posted 18 юни 2010 - 10:54
Неее, просто не можете да си представите на какви свинщини съм се нагледал аз по чужбински фестивали на къра. Или пък на какво са се натъкнали мои познати, които гледаха Металика на хиподрума в Загреб, след тридневен постоянен дъжд. Така че въобще не може да ме притесни някакъв дъждец на националния стадион, на който освен това тревата ще е покрита най-вероятно. Най-много някоя и друга приятна локва за разхлаждане да се е образувала.
Няма да ги има калните блата до колене, няма да я има разхвърляната слама, която би трябвало да спомага да не затъваш, но по-скоро само увеличава прасешкото усещане
Така че вие на трибуните няма да има защо да злорадствате - ще бъдете също толкова мокри като нас
Освен ако не сте от малцината баровци и късметлии под скромната козирка на националния стадион

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users