Jump to content

Sonisphere Festival в София22-23.06.2010г. - Национален стадион "Васил Левски"

1250 replies to this topic

#1081 Ugly

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 295 posts

Posted 14 юни 2010 - 22:11

"(щото бях един от тримата инати, дето си останаха на оградите)"

А не е така само нашата групичка бяхме трима. Такъв студ май никога не съм брал, а съм доста издръжлив (тази зима я изкарах по къс ръкав). За Лепърд не издържах и се качих под козирката. Този път смятам да си взема дъждобран, че 7-8 часа мокър няма да издържа.

#1082 foreigner

cream puff

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1436 posts

Posted 15 юни 2010 - 00:24

View PostSvil, on Jun 14 2010, 17:42, said:

Няма да се съглася с теб. Повечето хора си тръгнаха, защото гонеха транспорт за към Каварна. Не заради дъжда. Аз лично имах късмет да съм под козирката, като буквално на 20 сантиметра пред мен се изливаше потоп. Но дори да бях на терена, нямаше да си тръгна.
И за мен Лепард бяха по-добрата банда, но това нямаше отношение с метеорологичните условия, просто си е факт. Но поклон за професионализма на Ковърдейл и Ко. Бяха железни и си изкараха професионално сета до последно!
Може. Всички, с които аз съм говорила, ми казаха, че са се изнесли заради студа. А иначе и аз подкрепям изцяло една температура от 15 градуса! Дано времето не реши да се изпедерасти в някоя крайност :lol:
А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.

#1083 Rebel

Dein Negativ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 745 posts

Posted 15 юни 2010 - 09:42

View Postforeigner, on Jun 15 2010, 01:24, said:

Може. Всички, с които аз съм говорила, ми казаха, че са се изнесли заради студа. А иначе и аз подкрепям изцяло една температура от 15 градуса! Дано времето не реши да се изпедерасти в някоя крайност :lol:

За пореден път мнението ми съвпада с твоето - на Снейк и Лепърд аз стоях до последно, но винаги като се сетя за този концерт, в главата ми първо изниква как висях прогизнала и брулена от студен вятър, освен това да не забравяме часовете закъснение. Не умрях от пневмония благодарение на спасителното количество ром, което погълнах след това :metal: По-негативно концертно изживяване нямам и се надявам, че няма и да имам. Колкото до Sonisphere подкрепям да е хладно, но без дъжд, ако е както сегашните жеги ще има топлинни удари :lol: , по-добре не.
The mind is its own place, and in itself
Can make a Heav'n of Hell, a Hell of Heav'n
What matter where, if I be still the same?

#1084 Vaskes

Contemplator

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 178 posts
  • Interests:Post-punk, Industrial, Gothic Rock, Punk, New Wave, Rock'n'Roll, Orchestral, Instrumental, Experimental

Posted 15 юни 2010 - 10:29

Трябва да се направи нещо срещу тоя дъжд! Викам да започнем онлайн подписка или да направим група във фейсбук срещу дъжда, не може така!

Seriously, аз също съм с очила и тоя дъжд няма да ми помогне на и без това кьоравото зрение. Но все пак ако просто превалява ще се преживее. Ама да не вземе да се изсипе някой порой...

И в тая връзка - къде се продават евтини дъждобрани? :lol:
There's a devil crawling along your floor

#1085 Javor

кардинал

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 1411 posts

Posted 15 юни 2010 - 10:39

Много рано почнахте да се притеснявате за дъжд, сняг, камъни, слънце и т.н. Синоптиците успяват да познаят най-много за 2-3 дни напред времето, всичко останало е една прогноза накъде ще задуха вятъра :lol: Ето днес са доста по-оптимистични прогнозите - прохладно и без дъжд от вторник на обяд нататък. До другата седмица ще се сменят още поне 3 пъти.

#1086 Metal Heart

silent water(s)

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1399 posts

Posted 15 юни 2010 - 13:09

View PostJavor, on Jun 15 2010, 11:39, said:

Много рано почнахте да се притеснявате за дъжд, сняг, камъни, слънце и т.н. Синоптиците успяват да познаят най-много за 2-3 дни напред времето, всичко останало е една прогноза накъде ще задуха вятъра :wub: Ето днес са доста по-оптимистични прогнозите - прохладно и без дъжд от вторник на обяд нататък. До другата седмица ще се сменят още поне 3 пъти.
Така е, поне за 22-и се появи надежда, че следобяд няма да вали ;)
А на румънския Sonisphere Festival добавиха Paradise Lost към първия ден - 25 юни. Ще правят компания на Manowar :) Освен тях преди броени дни обявиха Accept, Orphaned Land и Anathema... А тук ще си останем с очакването на "достойните заместници" :metal:
It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!

#1087 Javor

кардинал

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 1411 posts

Posted 15 юни 2010 - 13:19

Добавените групи са все в третия ден на фестивала, който при нас е двудневен :metal: Така че никой не заместват хората. Просто си попълват афиша. Но да - направиха доволно добър line-up. Нас обаче ще ни дават по телевизията ;) :)

#1088 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 15 юни 2010 - 13:27

View PostJavor, on Jun 15 2010, 14:19, said:

Нас обаче ще ни дават по телевизията :metal: ;)
Да не забравите да сте в приличен вид: обръснати, постригани, за девойките епилирани и с прическа :)

#1089 jugulator

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 165 posts

Posted 15 юни 2010 - 14:58

View PostMinstrel in the Gallery, on Jun 14 2010, 17:19, said:

Аз пък от концерта на Снейк и Лепърд ... харесах само Лепърд! Ковърдейл и компания свириха точно /засичах с часовник/ 51 минути, което беше жалко и смешно на фона на дъжда и желанието на публиката да ги гледа. Чаках часове сам под дъжда /цялата ми компания се изнесе след отчайващото изпълнение на "Бялата змия"/

Абе то си е цяло чудо как Ковърдейл, който се слави с капризност и суетност, въобще си изкара сета до края. Респект за него и за цялата група. Като си спомня как буквално джапаха по сцената...

Иначе във вторник, независимо от синоптичните прогнози, накрая на сета на Slayer , по традиция със сигурност ще вали кръв :)

#1090 rodd1ck

архиепископ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 501 posts

Posted 15 юни 2010 - 15:51

View PostTEMPOS, on Jun 12 2010, 12:20, said:

Май още има някакви промоции на Каменица, пробвай се там :) Успех!

Мерсиии! Спечелих от "Ролинг Стоун" ;) :metal:

Edited by rodd1ck, 15 юни 2010 - 15:52 .

#1091 TEMPOS

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 59 posts

Posted 15 юни 2010 - 20:19

Уау! Супер, честито, за къде ти е билетът? :)

#1092 SDI

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 8 posts

Posted 15 юни 2010 - 22:38

View Postjugulator, on Jun 15 2010, 14:58, said:

Иначе във вторник, независимо от синоптичните прогнози, накрая на сета на Slayer , по традиция със сигурност ще вали кръв :)

Или ще дойде Ангелът на смъртта... ;)

#1093 Carlsberg

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 219 posts

Posted 15 юни 2010 - 22:40

Да има дъжд,ама не като този днес.Имах чувството че содом и гомор пасти могат да ядът при вида на този "дъждец" днес в столицата.Дъждец-а ще го приживеем,ама това чудо.....

#1094 dimmu

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 4 posts

Posted 16 юни 2010 - 10:21

Привет на всички във форума.Имам лек проблем за който търся съдействие :) Имам един билет повече пред сцената за двата дни на фестивала и търся куповач.

#1095 dimmu

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 4 posts

Posted 16 юни 2010 - 12:53

View Postdimmu, on Jun 16 2010, 11:21, said:

Привет на всички във форума.Имам лек проблем за който търся съдействие :metal: Имам един билет повече пред сцената за двата дни на фестивала и търся куповач.
ПРОДАДЕН

#1096 Stat1c

King Nothing

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 174 posts

Posted 16 юни 2010 - 15:38

Айдееее да идва вече!!! Ако ще торнадо да се върти по терена пак ще съм там!!! Кога пак ще имаме шанса да видим две световно известни банди като Bastardolomey и Skre4? Шегичка, разбира се :metal: Кога пак ще имаме шанса да видим толкова световно известни банди в рамките на два дена у нас?

Edited by Stat1c, 16 юни 2010 - 15:38 .

#1097 Javor

кардинал

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 1411 posts

Posted 16 юни 2010 - 15:39

View PostStat1c, on Jun 16 2010, 16:38, said:

Кога пак ще имаме шанса да видим толкова световно известни банди в рамките на два дена у нас?
Да се надяваме - догодина на същия фестивал :metal: :harhar: Ако този се разпродаде доволно и всички организатори, групи, спонсори и фенове са доволни.

#1098 Nuro

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 11 posts

Posted 16 юни 2010 - 15:52

Аз също имам проблем:metal:на 23ти ме пращат командировка, така че търся някои, които иска да ходи само за втория ден да си поделим билета, като аз ще поема по-голямата част от цената.
Отделно имам още 2 билета, за двата дена, като хората, за които са не могат да дойдат и ме помолиха да ги продам. Билетите са с леко намаление от номинала.

#1099 Ozzy

All England Lawn Tennis Club Single Handed Champion of the World

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 16 юни 2010 - 16:31

View PostNuro, on Jun 16 2010, 16:52, said:

Аз също имам проблем:metal:на 23ти ме пращат командировка, така че търся някои, които иска да ходи само за втория ден да си поделим билета, като аз ще поема по-голямата част от цената.
Ако става въпрос за двоен билет (за двата дена), трудно ще си го поделиш с някой, защото първия ден на теб ще ти сложат гривна. Без тази гривна няма да може някой да влезне втория ден с билета ти.
I don't know how I managed it...

#1100 Nuro

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 11 posts

Posted 16 юни 2010 - 16:46

Ейййй, това верно е проблем, не го бях домислил. Значи вариантите са набутвам се с един ден( по-реален) или търся да разменя билета с някои, които пък не иска да ходи на пъривя ден хахахха( нереален) Все пак имам и 2 билета за двата дена, които продавам за 140 лв( фронт)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users