Sonisphere Festival в София22-23.06.2010г. - Национален стадион "Васил Левски"
Started by Javor, дек 09 2009 13:33
1250 replies to this topic
Posted 14 юни 2010 - 13:31
А, защо да е гадно, тамън да се поразкара жегата...
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Posted 14 юни 2010 - 13:40
Тигър, on Jun 14 2010, 14:31, said:
А, защо да е гадно, тамън да се поразкара жегата...
When a Man Lies He Murders
Some Part of the World
These Are the Pale Deaths Which
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation
Take Me Home
Some Part of the World
These Are the Pale Deaths Which
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation
Take Me Home
Posted 14 юни 2010 - 14:02
Офф/
Знаеш ли колко щях да се изкефя, ако по време на последния концерт на Manowar беше станала гръмотевична буря? Тамън наистина гръм и метъл щяха да разтресат земята... Или поне да бяха направили съответната песен...
Знаеш ли колко щях да се изкефя, ако по време на последния концерт на Manowar беше станала гръмотевична буря? Тамън наистина гръм и метъл щяха да разтресат земята... Или поне да бяха направили съответната песен...
Edited by Тигър, 14 юни 2010 - 14:02 .
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Posted 14 юни 2010 - 14:03
Дано не вали наистина, както съм с очила, и две капки дъжд да паднат, няма да виждам нищо! А и някои от вас май са забравили какъв див ужас беше на Снейк и Лепърд 2008-ма

А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.
Posted 14 юни 2010 - 14:06
По времето, когато започна бурята тогава, някои бяхме във влака за Варна. Май тъкмо тръгваше, вече не помня.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Posted 14 юни 2010 - 14:10
Какво значение има времето, щом ще гледаме Бисер Fuckin' Киров преди Rammstein!!!

Edited by Каракольо, 14 юни 2010 - 14:10 .
Posted 14 юни 2010 - 14:54
foreigner, on Jun 14 2010, 15:03, said:
и някои от вас май са забравили какъв див ужас беше на Снейк и Лепърд 2008-ма 

Това ми е от любимите концерти, точно защото гледах Уайтснейк под дъжда. Не беше весело да чакам и да ме вали отвън (щото бях един от тримата инати, дето си останаха на оградите), но после като заджапаха Снейк из локвите, а пред тях - дъжд, беше чудничко, емоционално и много запомнящо се изживяване. И сега няма да ми пречи дъжда, даже го предпочитам пред сух пек, но нека е компромис, та всички да са доволни - гъсти облаци през целия ден, но без дъжд.

Блажени са полегналите.
Posted 14 юни 2010 - 14:58
Боби Стефанов, on Jun 14 2010, 15:54, said:
но нека е компромис, та всички да са доволни - гъсти облаци през целия ден, но без дъжд. 

...I can hear the silence,
see invisible emptiness...
Pasi Koskinen
see invisible emptiness...
Pasi Koskinen
Posted 14 юни 2010 - 15:26
foreigner, on Jun 14 2010, 15:03, said:
А и някои от вас май са забравили какъв див ужас беше на Снейк и Лепърд 2008-ма 

Боби Стефанов, on Jun 14 2010, 15:54, said:
Това ми е от любимите концерти, точно защото гледах Уайтснейк под дъжда. Не беше весело да чакам и да ме вали отвън (щото бях един от тримата инати, дето си останаха на оградите), но после като заджапаха Снейк из локвите, а пред тях - дъжд, беше чудничко, емоционално и много запомнящо се изживяване.
Съгласен съм с Боби Стефанов. За мен това беше уникален лайв, един от най-добрите в БГ. Единствено все още не мога да простя на Ковърдейл и ко., че не забиха тогава Crying In The Rain, за да стане картинката още по-страхотна

Posted 14 юни 2010 - 15:46
И за мен този концерт се е превърнал в специален сантимент, но не мога да си изкривя душата, че едвам не се разпаднах на парчета от гадния студ, а съдейки по това колко хора си тръгнаха преди Лепърд, явно и на други не им е бил особено приятен.
А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.
Posted 14 юни 2010 - 15:51
Сега като се замисля, досега Антракс или са идвали в България с дъжд (и не са излизали да свирят), или са отменяли участието си и без дъжд (справка - Калиакра рок фест`09)
Дано поне задаващият се дъжд не ги уплаши, че много ще им стане вече...
А спомените ми от концерта на Уайтснейк и Деф Лепърд са свързани основно със зъзнене в коридора на тоалетната (като най-закритото място на стадиона)

А спомените ми от концерта на Уайтснейк и Деф Лепърд са свързани основно със зъзнене в коридора на тоалетната (като най-закритото място на стадиона)

Edited by Metal Heart, 14 юни 2010 - 15:57 .
It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!
Posted 14 юни 2010 - 16:09
SONISPHERE набира доброволци за входа през двата дни на фестивала с отговорност до първите хедлайнери. Ако винаги си иsкал да бъдеш част от подобно голямо събитие и да го изживееш откъм сърцевината му, запиши се до вторник [14 юни] на обяд на телефон 02/961 53 70 или чрез info@eventim.bg
+++
SONISPHERE ще се проведе на 22 и 23 юни на национален стадион "Васил Левски", София
хедлайнери са::
22 юни:: Metallica, Slayer, Megadeath, Antrax
23 юни:: Rammstein, Manowar, Alice in Chaines, Stone Sour
http://www.facebook....id=347710376166
+++
Носете си настроението!
+++
SONISPHERE ще се проведе на 22 и 23 юни на национален стадион "Васил Левски", София
хедлайнери са::
22 юни:: Metallica, Slayer, Megadeath, Antrax
23 юни:: Rammstein, Manowar, Alice in Chaines, Stone Sour
http://www.facebook....id=347710376166
+++
Носете си настроението!

Posted 14 юни 2010 - 16:14
И аз бях на снейк и лепърд и останах.. 6 часа кибичене прав,в студа,без храна..само на бира .. но си заслужаваше и бих го направил отново
Времето не може да ми помрачи настроението,хмм това с Антракс е интересно
Никой да не иска дъжд,че да не гледаме 3ка,а не 4ка
Времето не може да ми помрачи настроението,хмм това с Антракс е интересно

Posted 14 юни 2010 - 16:19
Аз пък от концерта на Снейк и Лепърд ... харесах само Лепърд! Ковърдейл и компания свириха точно /засичах с часовник/ 51 минути, което беше жалко и смешно на фона на дъжда и желанието на публиката да ги гледа. Чаках часове сам под дъжда /цялата ми компания се изнесе след отчайващото изпълнение на "Бялата змия"/, но Лепърд направиха страхотно шоу и за мен това си остава спомен все едно е бил само техен концерт!
А относно прогнозите - времето не се съобразява с никого, ще трябва ние да се съобразим с него
А относно прогнозите - времето не се съобразява с никого, ще трябва ние да се съобразим с него

Posted 14 юни 2010 - 16:36
Metal Heart, on Jun 14 2010, 12:20, said:
Излезе прогнозата за времето за двата дни на фестивала - различни източници дават все дъжд и максимална температура 15 градуса
Дано да грешат 

Posted 14 юни 2010 - 16:37
Аз съм точно до козирката, ако треа, ша бегам нагоре

Останал сам, прегърнах здрача
Изгубил се, открих нощта
На твоя гроб не ще да плача
Пред твоя кръст не ще скърбя
Изгубил се, открих нощта
На твоя гроб не ще да плача
Пред твоя кръст не ще скърбя
Posted 14 юни 2010 - 16:42
foreigner, on Jun 14 2010, 16:46, said:
И за мен този концерт се е превърнал в специален сантимент, но не мога да си изкривя душата, че едвам не се разпаднах на парчета от гадния студ, а съдейки по това колко хора си тръгнаха преди Лепърд, явно и на други не им е бил особено приятен.
И за мен Лепард бяха по-добрата банда, но това нямаше отношение с метеорологичните условия, просто си е факт. Но поклон за професионализма на Ковърдейл и Ко. Бяха железни и си изкараха професионално сета до последно!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users