Ugly, on Dec 15 2009, 18:12, said:
Sonisphere Festival в София22-23.06.2010г. - Национален стадион "Васил Левски"
		 Started by Javor, дек 09 2009 13:33 

1250 replies to this topic

Posted 15 декември 2009 - 20:54

А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.

Posted 15 декември 2009 - 21:17
					След слуха зa AC/DC(които вече е реалност), сега се надявам и този за Sonisphere да е истина. 

Да летиш с неподозиран устрем, обхванат от непозната жизнена енергия, към все по-достойни и по-човешки дела, към живот без слабости, страдания и болки, към света на освободения от грубите прояви на високомерие и хегемонизъм човек, на еснафското съществуване и плесента от отживелиците на миналото - това е безценният дар на планината. Съзнаваме ли го?!

Posted 16 декември 2009 - 10:57
Javor, on Dec 16 2009, 10:43, said:
Малка поправка - ПЕТЪК, 11:00 часа  
До тогава се надявам всички да се поуспокоим и да не прекаляваме с нервите

I don't know how I managed it...

Posted 16 декември 2009 - 11:22
					Супер  
  В петък сутринта имаме среща с шефчето за съмари на изминалата година. Новините от пресконференцията след това ще ми оправят настроението  

When a Man Lies He Murders
Some Part of the World
These Are the Pale Deaths Which
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation
Take Me Home

Some Part of the World
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Take Me Home
Posted 16 декември 2009 - 11:26
					а супер  
  петък сутринта пала свещ  

айде и ще очакваме първо тук (както винаги) да се пусне инфото. от пресконфренцията  

Posted 16 декември 2009 - 15:53
Ozzy, on Dec 16 2009, 10:57, said:
Точно така. Болкан Ентертейнмант обявиха пресконференция за Петък - 11:00 часа.
  Независимо дали става въпрос за ДиСи, Металика, Рамщайн или който и да е било  
понеже на предните страници на няколко места видях как хората се подготвяха за "най-лошият" вариант - т.е. BEC да организират - е поне за едното от мечтаните предстоящи събития това явно ще е така ...
Edited by stormbringer, 16 декември 2009 - 15:54 .

Don't let yourself get attached to anything you are not willing to walk out on in 30 seconds flat if you feel the heat around the corner.

Posted 16 декември 2009 - 15:58
stormbringer, on Dec 16 2009, 15:53, said:
хората се подготвяха за "най-лошият" вариант - т.е. BEC  да организират - е поне за едното от мечтаните предстоящи събития това явно ще е така ...
От всеки един проведен концерт от БЕК аз лично съм доволен. Къде повече, къде по-малко. Забележка единствено може да има (според мен) за цената на билетите им. Но никой тук не знае какп става ценообразуването на един билет. Така че, това са си малко общи приказки.

I don't know how I managed it...

Posted 16 декември 2009 - 16:02
					Аз не знам за другите концерти, организирани от BEC в България, но поне концерта на Metallica беше с доста евтини билети в сравнение със съседите Румъния и Турция. Само да кажа, че тогава в Турция билет за пред сцената беше 300 лева - ей те това е за псуване  

Posted 16 декември 2009 - 16:52
					Напълно съм съгласен - билетите бяха с доста добра цена спрямо ранга на групата. Но реално погледнато - няма как да се съберат такива динозаври на сценат и билетите да са по 20 лева  

Posted 16 декември 2009 - 18:26
					аз лично не мога да изказвам мнение тъй като посл. 2 години в БГ съм бил на много малко по-големи концерти  (Metallica, Mr. Big и Dream Theater) , изкл. Spirit of Бъргъс, ама живея на 50м от него и ще е срамота да го пропусна, и конкретно от Металика съм доста доволен, нямам оплаквания ... освен от скапаният саунд на Sword ...  но така или иначе - от 1 концерт не BEC не мога да си правя изводи

Don't let yourself get attached to anything you are not willing to walk out on in 30 seconds flat if you feel the heat around the corner.

Posted 16 декември 2009 - 19:59
					Излезе и за Швейцария освен четворката там ще е и Motörhead.  Следващата е нашата дата .

Edited by Ugly, 16 декември 2009 - 20:26 .
Posted 17 декември 2009 - 11:33
Ugly, on Dec 16 2009, 20:59, said:
Излезе и за Швейцария освен четворката там ще е и Motörhead.  Следващата е нашата дата .

When a Man Lies He Murders
Some Part of the World
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Take Me Home

Some Part of the World
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Take Me Home
Posted 17 декември 2009 - 11:55
dani1948, on Dec 17 2009, 11:33, said:
Абе тоя концерт трябва да започне в 10:00 сутринта, за да има време да си извирят нещата. Дано да не са с драстично съкратени сетове, че не виждам много смисъл да гледам голямата четворка с общ сет от 3 часа...

It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!

Vanquish the pain
Don't want to see it fail!
Posted 17 декември 2009 - 12:01
					И докато дойде време за Металика всичко живо ще е изпопадалло от сечта която Слейър и Мегадет ще предложат  

Posted 17 декември 2009 - 12:07
					Супер е така - за Metallica след всичката "сеч" ще може човек без проблем да се намърда напред със свежи сили  
 Като преди това е проспал Мегасмърт  

Posted 17 декември 2009 - 12:18
Ozzy, on Dec 16 2009, 15:58, said:
Забележка единствено може да има (според мен) за цената на билетите им. 
Да не говорим за шоуто на Клептън в Белград и факта, че дата за София поне засега няма. Как стана така, че Джордж Майкъл, Кайли и Елтън Джон могат да дойдат тук, пък Клептън, видиш ли, не?
Така че сега очаквам със стиснати зъби цените за AC/DC, които не съм очаквала да са ниски в никакъв случай, но предвид организатора, не ми се мисли какви рекорди ще поставят. А ако пак БЕК са организаторите на Sonisphere за България, с оглед на цените за Rock the Balkans, душа да ни е яка...

А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.

Posted 17 декември 2009 - 12:48
foreigner, on Dec 17 2009, 12:18, said:
Тъй като съм основния недоволстващ срещу тях: да, заради това е (лоша дума за СМЕ не съм казала!). Започнаха много добре с Металика, Кис, цените за Ейша пак бяха добре според мен и после изведнъж стана голямото оливане - 90 лв. за недоразумението Rock the Balkans, 70 за ЗЗ Топ, при това на стадион в края на октомври (аз лично не можех да си сгъна пръстите от студ, за другите не знам 
 ) и т.н., и т.н. Не си спомням СМЕ или Жокер Медия да са измисляли толкова невероятни цени за сходни събития. И да, не ми навирайте по-евтините билети в очите, защото не ми се ще да дам 50 лв. и да гледам концерт от кучи гъз (с извинение).
Да не говорим за шоуто на Клептън в Белград и факта, че дата за София поне засега няма. Как стана така, че Джордж Майкъл, Кайли и Елтън Джон могат да дойдат тук, пък Клептън, видиш ли, не?
 Все пак няма да са февруарски студове, че да трябва изрично да свири в зала. 
Така че сега очаквам със стиснати зъби цените за AC/DC, които не съм очаквала да са ниски в никакъв случай, но предвид организатора, не ми се мисли какви рекорди ще поставят. А ако пак БЕК са организаторите на Sonisphere за България, с оглед на цените за Rock the Balkans, душа да ни е яка...
+1
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

This topic is locked