dave, on Aug 23 2007, 00:45, said:
dave, on Aug 23 2007, 00:45, said:
После пускам Мартин - няма реакция - дъра бъра.
Реших, че е резултат на моментно състояние, повторих обратно - първо Мартин, после истината.
Познай на кое получих реакцията описана в началото? Не на Мартин.
Предполагам си му пуснал Тъксидо на 2-рата, 3-та ракия, а МАртин - на 13-тата, 14-тата - и човекът друго освен дъра-бъра не е бил в състояние да произведе.
А много вероятно е да е решил, че е същата група, но не е чул добре първия път.
Кой тоя познат, бре??

Иначе си прав - Мартин прави парчето по-епик, отколкото Уинстън го е замислил. Ама той Гор и не е имал претенции да го сравняват с оригинала, или че е следвал канонично оригиналите. Точно обратното - по начало всичките песни са пречупени през него. Затова и (ней-вероятно) е кръстил албумите "COUNTERFEIT". Защото те са си точно това.
Но не може никой да му отрече уважението, което заслужава, както и заслугата, че отдава така почит и признание на такава велика група като Туксидо, изкарвайки ги на светло, за иначе по-"масовизираните" и поне в по-голямата си част - по-конвенционални (да ме извини Виолатора) фенове на Депеш.

0
 0 

This topic is locked
 This topic is locked 

Когато слушам кавър, искам да видя как съответния музикант чува и възприема песента, за която вече съм си изградил някаква представа. И ако успее да промени тази представа - тва е добър кавър!
 Когато слушам кавър, искам да видя как съответния музикант чува и възприема песента, за която вече съм си изградил някаква представа. И ако успее да промени тази представа - тва е добър кавър!  

Срам ме е...
 Срам ме е...  
  След първите 2-3 парчета дойдоха и още някви хора - тa общо около 30-40 човека имаше
 След първите 2-3 парчета дойдоха и още някви хора - тa общо около 30-40 човека имаше  Който не е дошъл да съжалява много мощно
 Който не е дошъл да съжалява много мощно  , не беше за изпускане
 , не беше за изпускане   

Не съм много сигурна в чие изпълнение ме кефи повече.
 Не съм много сигурна в чие изпълнение ме кефи повече.  
   Обаче не ми пречи да преслушам албумът, в който се намира "Sister of Night".
 Обаче не ми пречи да преслушам албумът, в който се намира "Sister of Night".