Няма нищо по-лошо да те събудят с подобна пумия !!! Бая съм си изпатила от подобни хорица в пълно музикално затъмнение . Аз път отвъщам на удара най-вече с Металика или всичко що е блек метъл .
Иначе в момента съм на вълна Gotthard - Need to Believe (2009)
Страхотен албум! Един от най-добрите за годината според мен. Преобладаващите чисти вокали въобще не са му в минус, дори напротив. Томи Ютсен е уникален вокал. А последните две парчета са черешката на тортата.
All England Lawn Tennis Club Single Handed Champion of the World
Тамплиери
9476 posts
Posted 04 декември 2009 - 17:57
Svil, on Dec 1 2009, 18:40, said:
Ти няма ли да се заемеш със задачата, с която се заемаш вече няколко години по ред в началото на декември?
Аз пък следващата седмица ще отпочна темите за концерт на годината
Helloween - "Keeper Of The Seven Keys - The Legacy" (2005).
So, take me with you, Take me far away, We'll ride the wind across the sky... Spread your wings and you will see, You control your destiny, So Sailing Ships Don't pass you by ...
Ти няма ли да се заемеш със задачата, с която се заемаш вече няколко години по ред в началото на декември?
Аз пък следващата седмица ще отпочна темите за концерт на годината
Да, ще се заема. Вероятно утре следобед. Имах кошмарна седмица и съм просто смазан от умора. Да не говорим желанието да убия някого. Но като се понаспя утре, ще се стегна
Като чух мненията на Робърт, Джеймс и Ларс за обложката се сетих защо обичам тази група толкова много! Много добре се изказаха, обложката е семпла и комплексна, обложката е вагина и гроб, обложката е раждане и смърт ... а Death Magnetic за мен си остава един страхотен албум х)
Един от най-великите дебюти в рок музиката.Няма слаба песен,буквално.Тавата е люлка на такива класики като Tuesday's Gone,Gimme Three Steps,Simple Man и разбира се :
Bраво, браво - феновете на Скинърд с българско гражданство явно са се увеличили с още един ) Дано скоро стигнем заветното и сакрално число 20. Между другото с теб имаме доста сходни музикални предпочитания - гледам пускаш си ДВД-то на Стикс - много приятно съм изненадан и впечатлен - явно феновете и на тази банда по тези географски ширини скоро ще достигнем 20 Аз се усмихвам,ама в същото време като се замисля тази статистика въобще не е весела...
По темата - пуснал съм си дебютният албум на Warhorse с едноименно заглавие.
Между другото с теб имаме доста сходни музикални предпочитания - гледам пускаш си ДВД-то на Стикс - много приятно съм изненадан и впечатлен - явно феновете и на тази банда по тези географски ширини скоро ще достигнем 20 Аз се усмихвам,ама в същото време като се замисля тази статистика въобще не е весела...
Не сме 20,а някъде към 12,специално за Styx.В този форум не съм срещнал нито един(освен теб разбира се).Виж,за Skynyrd имам други наблюдения.
По темата:
Започвам си обичайният преговор на интересуващите ме заглавия от 2009.Честно казано темите за годишната класация ме подсетиха за това.
Странен албум ми се вижда това.Две-три добри неща и много недоумения.Нек'ви блек вокали,дръм машини,гласът на кака Доро е назад,да не говорим че на обложката са и издокарали нереални...очи
Иначе бисерчето от албума е ето това:
Sail away tomorrow, sailin' far away. To find it steal or borrow. I'll be there someday
Добре, че ми направи забележка, за да ме подсетиш да си пусна тази психаделийка, тъй като в последно време зациклих изцяло на Moonspell Малко промяна с
The mind is its own place, and in itself Can make a Heav'n of Hell, a Hell of Heav'n What matter where, if I be still the same?