Да попречим на съседитеКакво звучи в момента?
Started by deep purple, ное 27 2009 14:26
820 replies to this topic
Posted 20 декември 2009 - 23:59
Krasny Bor 1943 - Frente Atletico

Non Nobis Domine, Non Nobis... Sed Nomini Tuo Da Gloriam!
Posted 21 декември 2009 - 10:13
Heaven & Hell - The Devil You Know (2009)

Дано успея да го видя този човек на живо.

Да летиш с неподозиран устрем, обхванат от непозната жизнена енергия, към все по-достойни и по-човешки дела, към живот без слабости, страдания и болки, към света на освободения от грубите прояви на високомерие и хегемонизъм човек, на еснафското съществуване и плесента от отживелиците на миналото - това е безценният дар на планината. Съзнаваме ли го?!
Posted 21 декември 2009 - 13:18

Много слабо! За пръв път употребявам този израз за албум на Dream Theater.От много години насам се говори,че тази група е навлезла в дълбинте(и то дълбоко) на повтарячеството,но аз го усетих чак сега.И ми е много гадно от този факт.От 6 песни има само две великолепни и една компромисна.Странно...Добре че кавърите леко измиват срама.Portnoy започва да става банален и дразнещ с опитите си за "пеене".
Не мога да разбера що за недоумение е The Shattered Fortress?!!Уж е ново парче,а е изпълнено с препратки към Train Of Though,който определено се явява ябълката на раздора между феновете на бандата.Но никой не е застрахован от изчерпване на идеи.Май им трябват няколо години почивка

Sail away tomorrow,
sailin' far away.
To find it steal or borrow.
I'll be there someday
sailin' far away.
I'll be there someday
Posted 21 декември 2009 - 19:17
LAKE OF TEARS - Forever Autumn (1999)

След като прочетох от линка на Yanni за концерта им с POS в Солун, реших да си ги припомня, защото нещо ми се губеха, а един техен албум ми събираше прах на харда. И така снощи си пуснах Forever Autumn и съжалих, че не съм го преслушал като хората докато беше есен. Влиза изключително спокойно, меланхолично. Като падащ лист. Още една причина да ме е яд, че нямам възможността да отида до Гърция и да ги гледам заедно с Agua и POS.

След като прочетох от линка на Yanni за концерта им с POS в Солун, реших да си ги припомня, защото нещо ми се губеха, а един техен албум ми събираше прах на харда. И така снощи си пуснах Forever Autumn и съжалих, че не съм го преслушал като хората докато беше есен. Влиза изключително спокойно, меланхолично. Като падащ лист. Още една причина да ме е яд, че нямам възможността да отида до Гърция и да ги гледам заедно с Agua и POS.
Posted 22 декември 2009 - 12:02
Manowar - Louder Than Hell (1996)

Да летиш с неподозиран устрем, обхванат от непозната жизнена енергия, към все по-достойни и по-човешки дела, към живот без слабости, страдания и болки, към света на освободения от грубите прояви на високомерие и хегемонизъм човек, на еснафското съществуване и плесента от отживелиците на миналото - това е безценният дар на планината. Съзнаваме ли го?!
Posted 22 декември 2009 - 13:07
Dragonforce - Inhuman Rampage

Твоето неразбиране не е лудостта на другия!
Posted 22 декември 2009 - 13:48

Красота
Posted 22 декември 2009 - 14:21
Slaughter Lord - Thrash 'til Death 86-87 - Compilation (1998)
Posted 22 декември 2009 - 16:22
Cherry Poppin' Daddies - "Zoot Suit Riot" (1997)

Posted 22 декември 2009 - 16:57
%20Promised%20Land.jpg)

Posted 22 декември 2009 - 17:03

Най-голямата издънка на моя любима група през годината.А какви очаквания имах само за този албум...Е,поне е ясно кой ще заеме последното място в годишната ми класация

Sail away tomorrow,
sailin' far away.
I'll be there someday
sailin' far away.
I'll be there someday
Posted 22 декември 2009 - 17:58

What we need right now, is a miracle on earth
Let out hearts cry out, so our voices can be heard
Let us walk away together
From the never ending rain,
'Til the sun will shine for all of us again
Let out hearts cry out, so our voices can be heard
Let us walk away together
From the never ending rain,
'Til the sun will shine for all of us again
Posted 23 декември 2009 - 08:43

Да си пооправя гадният вкус в устата след вчерашната помия която ми се изля посредством последният "албум" ма Foreigner.
P.S. Я,още един фен на Styx

Sail away tomorrow,
sailin' far away.
I'll be there someday
sailin' far away.
I'll be there someday
Posted 23 декември 2009 - 12:08
fantucho_, on Dec 21 2009, 19:17, said:
LAKE OF TEARS - Forever Autumn (1999)

По темата Gamma Ray-Powerplant (1999) Айде още 2 месеца ..

Posted 23 декември 2009 - 13:17
300 000 V.K. - "Also sprach Johann Paul II"
Laibach ueber alles? Ja...
Laibach ueber alles? Ja...

Posted 23 декември 2009 - 13:50
RAZORS EDGE - Blood On Their Hands
Posted 23 декември 2009 - 14:56
Trivium - Ascendancy

Flip off the sky
With bleeding fingers till I die
With bleeding fingers till I die
Posted 23 декември 2009 - 15:47

Още едно откритие за 2009

Posted 23 декември 2009 - 15:58
Knorkator - Wir Werden (Alle Sterben)

Ние ще влезем в забравата
с поредния номер и код.
с поредния номер и код.