Svil, on Aug 1 2009, 17:00, said:
1. Това абсолютно нищо не означава, защото по времето на Киске почти никоя група не издаваше концертни касети, да не говорим за ДВД-та. Сега технологията е много по-евтина и това най-вече има значение за многобройните ДВД-та залели пазара. Всяка група от междуселска величина може да си издаде ДВД.
2. Колкото до линка, който ти беше постна, той е към същия клип, който аз бях постнал. В него проблеми с тембъра на Дерис няма, проблема е, че той откровено фалшивее и на припева го покрива още някой от групата. На черното бяло не мога да кажа. Сравнение между двете изпълнения, онова старото и това от настоящият ти пост просто не може да има. Киске не прави нито една фалшива нота, нито някой друг пее с него, за да прикрива недостига му на възможности. С тези неудачни примери повече се закопаваш, вместо да докажеш тезата си.
3. Не знам какво рабираш под по-добър сценичен изпълнител. Аз съм го гледал 2 пъти и смея да заявя, че и двата пъти имаше много фалшиви моменти в изпълненията му, именно на старите песни, а шоуто му е меко казано нелепо. Вместо да видим 2 песни повече, 15 минути слушахме накъде му сочи пишката. Извинявай, но това е несериозно. Ако ти харесва на теб, въпрос на вкус, но това не го прави по-добър фронтмен.
4. Тук победител не може да има, защото никой няма да промени мнението на опонента си. Единствено е смешно как някои хора вместо доводи, тропат с краче и викат "ПЪК" като капризни госпожици.
1. Това, че публиката на тия записи е в пъти повече от тази на който и да е запис с Киске, обаче означава. Това имах предвид под "най-големи".
2. Фалшивее ВСЕКИ певец. Без изключение. Киске също има фалшиви моменти в изпълнението, което постнах.
3. Това е изцяло лично мнение и като такова не е особено меродавно. Без да се засягаш, не ми е това целта. Освен това е изказано ненужно грубо, с което поне мен доста ме отблъсква. Отново да си дам примерчето с оная руска група, дето подгряваше Алис Купър миналата година и Manowar по-миналата - само че и реакцията на публиката си беше адекватна. Пък и Дерис не прави повече движения по сцената от един Гилън на млади години - или ще кажеш, че и неговото сценично поведение е нелепо? От това, което съм видял, Киске разчита изцяло на гласа си и доста пренебрегва езика на тялото - а това е нещо, което не одобрявам много, доколкото има достатъчно изпълнители, които са ме спечелили на своя страна именно с езика на тялото - Алис Купър, например, Mister Lordi също, а и още. Пък да недоволстваш от разпявката с публиката е вече наистина нелепо - това е нещо, което се прави от твърде много певци.
4. Сега тук нещо да ме засегнеш ли се опитваш или какво? Победител има и това е Дерис, напълно съм съгласен с Ози - защото ако се пусне тема за Джо Лин Търнър срещу Дио, примерно, или за Трухильо срещу Нюстед, никой няма да се усъмни в резултата. Всички знаят в чия полза ще е. Що се отнася до онова "пък", написах го, защото не ми се влиза в обяснения. Нито на някой тук му се четат.
Edited by Тигър, 01 август 2009 - 17:07 .