Jump to content

Manowar - The Lord Of Steel2012

• You cannot reply to this topic
426 replies to this topic

#81 cygnusx86

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 323 posts

Posted 17 юни 2009 - 16:33

View PostNosferatu, on Jun 17 2009, 17:24, said:

защото темата беше оворена да коментираме новите песни и евентуалните подробности около албума.
Аз се опитах, но трю рокерите решиха, че съм хейтър!
"9.29. Сражавайте се с онези от дарените с Писанието, които не вярват в Аллах и в Сетния ден, и не възбраняват онова, което Аллах и Неговият Пратеник са възбранили, и не изповядват правата вяра докато не дадат налога безусловно и с покорство."

#82 Rebel

Dein Negativ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 745 posts

Posted 17 юни 2009 - 16:35

Да де да, аз също това казвам - като не те интересува дадена група или не ти харесва, не се занимавай, напълно съм съгласна, само ви се чудя защо се ядосвате толкова....Защото негативни и малоумни коментари има за абсолютно всяка група, но моите налюдения са, не визирам никой от този форум, а по-скоро коментари в сайта, че дори при наличието на обосновано и все пак критично мнение, феновете изяждат въпросния човек, ей това не го разбирам. Защото, както казах, и аз съм против коментари тип "заяждам се", "чеша си езика", но в една смислена дискусия с аргументи "за" и "против" няма нищо лошо, а в теми за Manowar и да речем Metallica никога не се наблюдава такава.
The mind is its own place, and in itself
Can make a Heav'n of Hell, a Hell of Heav'n
What matter where, if I be still the same?

#83 Тигър

кардинал

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 1998 posts

Posted 17 юни 2009 - 16:44

View Postcygnusx86, on Jun 17 2009, 17:33, said:

Аз се опитах, но трю рокерите решиха, че съм хейтър!
Тебе пък точно кой те нарече "хейтър"?

@Rebel, покажи ми едно обосновано и все пак критично мнение в коментарите в сайта и ще съм ти много благодарен. Обещавам.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

#84 cygnusx86

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 323 posts

Posted 17 юни 2009 - 16:51

Много офтопик ей. Та кога излиза чука на боговете? Въпроса ми е съвсем сериозен. И кво е това "ep"? В чука на боговете ще присъстват ли песните от ep-то?
"9.29. Сражавайте се с онези от дарените с Писанието, които не вярват в Аллах и в Сетния ден, и не възбраняват онова, което Аллах и Неговият Пратеник са възбранили, и не изповядват правата вяра докато не дадат налога безусловно и с покорство."

#85 Rebel

Dein Negativ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 745 posts

Posted 17 юни 2009 - 17:10

View PostТигър, on Jun 17 2009, 17:44, said:

@Rebel, покажи ми едно обосновано и все пак критично мнение в коментарите в сайта и ще съм ти много благодарен. Обещавам.

Е, аз говоря по принцип през годините, а що се отнася до новия продукт обосновано и критично е ревюто например. Сигурна съм, че и Уиплаша би отнесъл бая псувни, ако имаше опция да се коментира под ревюто ;)
The mind is its own place, and in itself
Can make a Heav'n of Hell, a Hell of Heav'n
What matter where, if I be still the same?

#86 Тигър

кардинал

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 1998 posts

Posted 17 юни 2009 - 17:34

View PostRebel, on Jun 17 2009, 18:10, said:

Е, аз говоря по принцип през годините, а що се отнася до новия продукт обосновано и критично е ревюто например. Сигурна съм, че и Уиплаша би отнесъл бая псувни, ако имаше опция да се коментира под ревюто ;)
Той на практика е написал, че голямата част от песните са много добри. Не бих го плюл за това.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

#87 Joey

Psychosocial

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 868 posts

Posted 17 юни 2009 - 17:48

View PostNosferatu, on Jun 17 2009, 16:24, said:

Я гледай ти, припомних си и онази тема и гледам, че там сме си коментирали и водили абсолютно същия спор. Някой учуден? :D По-скоро ми става тъпо, защото темата беше оворена да коментираме новите песни и евентуалните подробности около албума. Тигър, както виждаш, аз в онази тема съм постнал абсолютно същото мнение както твоето тук. Просто вече се отчайвам, нужно ли е всеки път да влиза някой "нефен" (че на Свилката сигурно вече му пуши от ушите като прочете "хейтър" :D ) да дойде да си каже необоснованото мнение, като някъв подигравателен смях на Джоуи (ноу ъфенс мен, ама точно хейтърство си беше поста ти тук + поста в коментарите към новината, при това провокативен пост. Според мен това също заслужава едно предупреждение, още повече, когато сме водили едни и същи спорове 1000 пъти, но не съм модератор тук, така че - ноу ъфенс, все пак аз имам по-голямата вина, че не си сдържах нервите)

И да, отгоре на всичко сега пък и обложката захапаха... :/
едит: Joey, наистина, дразня се най-вече на необосновани, неаргументирани и прочие мнения, като твоето преди, защото за мен това си е чиста проява на грубо селско оплюване. Сега може би съм по-ясен, защото бях леко лаконичен с поста ми с Джокера.
Към другите, мразещи Меноуор - ако ще пишете за група, която не харесвате, поне нека да има какво да напишете, а не "хахахахахаха, ще се самоцензурирам" или "тея са най-смешната група на планетата" защото и "тея" си имат истински фенове.

Значи предлагам, за да има мир, ред и справедливост и аз да отнеса едно предупреждение!!! ;)
Обаче нашия железен webmaster Satyr, знаеш че раздава предупреждения за много по малко провинения. И основното, което ме беше подразнило е, че нашия многооважаван съфорумник Гимльо нарече Slipknot некъдърници. Това беше нещото, което ме провокира. А относно хилето ми, да човек просто сериозно ти казвам, като чух Татко ме обзе такъв смях, че се хилил 30 минути. :D Не вярвах, да обидя някой. Но както написах, нека бъда предупреден ;), за това че провокирах :D

Insane in my brain

#88 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7533 posts

Posted 17 юни 2009 - 17:50

View Postcygnusx86, on Jun 17 2009, 10:14, said:

Не, става дума за истински балади. Ако почна да ги броя ще излязат към 15-20 някъде. Ако прибавя и полу-баладите ще излязат към 30. Естествено тук не смятам кавърите, а то и не трябва де.

Master Of The Wind
Heart Of Steel
Father
Carry On - чиста рокендрол балада, кво като има твърди китари?
Mountain - тази не е лигава, ама е балада все пак, метъла е твърде малко
Blood Brothers - може по сватби да я пускат тая
Courage
Hymn Of The Immortal Warriors
I Believe - страхотна балада, една от най-любимите ми изобщо
The Fight For Freedom
The Crown And The Ring

Докарах ги до 11, само за тези се сещам, със сигурност има още няколко. Да не говорим, че аз осезаема разлика между тези песни(с изключение на I Believe) не чувам.
Пропуснал си "Warriors of the World United", както си ги подкарал.
Щото "Carry On", "Mountain" и "I Believe" са точно толкова балади, колкото "Fade to Black" и "Sanitarium" ;)
WeRock.bg - сайт за Праведна музика

#89 Джуджето_GIMLY

анонимен човеколюбец

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1378 posts

Posted 17 юни 2009 - 17:50

И като съм те ядосал аз може ли да ми обясниш защо се нахвърляш на тема, която няма нищо общо ;)
Не е ли по-логично на мен да ми теглиш една майна? ;)
Кироо, бегай оттука, оти че те изпапурчим с копачо!

#90 Nosferatu

Vampire Demigod

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 813 posts

Posted 17 юни 2009 - 17:52

Мда, ревюто не е лошо, до голяма степен съм съгласен. Въпреки, че с/д мен да се ревюира ЕР само по себе си е неправилно.
Иначе да, новите песни от ЕР-то ще влязат в новия албум, както и Die With Honor предполагам...

Rebel, една от причините да реагираме, предполагам, е че ни е втръснало от едни и същи глупости по адрес на любимата група. Примерно на мен от години ми го повтарят разни приятели тук, сега и във форумите, в един момент му кипва на човек. А на аргументирано мнение и конструктивна критика никога не съм реагирал така, както описваш и никога не съм хейтил и псувал този, който конструктивно посочва защо Manowar не струват.

#91 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7533 posts

Posted 17 юни 2009 - 18:04

View PostNosferatu, on Jun 17 2009, 18:52, said:

Въпреки, че с/д мен да се ревюира ЕР само по себе си е неправилно.
Тогава е неправилно да се пуска на пазара EP, защото целта на едно ревю е да ти даде представа дали си струва да купиш/чуеш съответния продукт.
Също така е неправилно да се ревюират и двойни албуми. Колкото EP-то е отклонение от стандартния албум "надолу", толкова пък е "нагоре" двойният албум. Извън това - има много случаи на EP-та с времетраене колкото албум, че и повече. Както и EP-та по-добри от албуми. Например разглежданото EP на Manowar е по-добро от целия "Gods of War" ;)

#92 Joey

Psychosocial

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 868 posts

Posted 17 юни 2009 - 18:09

View PostДжуджето_GIMLY, on Jun 17 2009, 17:50, said:

И като съм те ядосал аз може ли да ми обясниш защо се нахвърляш на тема, която няма нищо общо ;)
Не е ли по-логично на мен да ми теглиш една майна? :D

Щото ти е много страшна снимката, затова :D :D :D :D :D ;)

И в крайна сметка аз само се изсмях на изказването на Satyr, защото точно ми се въртеше в главата да
напиша нещо в този стил и той ме изпревари. Хахаха :D

Edited by Joey, 17 юни 2009 - 18:11 .

Insane in my brain

#93 Tokio Hotel

Nigger

• Енориаши
  • PipPip
  • 87 posts

Posted 17 юни 2009 - 18:25

View PostRebel, on Jun 17 2009, 17:35, said:

Да де да, аз също това казвам - като не те интересува дадена група или не ти харесва,

Аз харесвах Manowar и съм си своего рода все още фен на ранните им творби. Това, че след 1988 година не могат да оправдаят очакванията ми за качествен материал (според моите критерии), не бих казъл, че ме прави "хейтър". Форумите са за споделяне на мнение. Тези, които го правят извън правилата, спокойно могат да си "сърбат" последствията, но наистина не виждам защо скачате срещу хората, чиито мнения не споделяте.

И за да не съм голословен :
Все още настръхвам като чуя песен като тази

Edited by Tokio Hotel, 17 юни 2009 - 18:27 .

#94 Nosferatu

Vampire Demigod

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 813 posts

Posted 17 юни 2009 - 18:55

View PostTokio Hotel, on Jun 17 2009, 19:25, said:

Аз харесвах Manowar и съм си своего рода все още фен на ранните им творби. Това, че след 1988 година не могат да оправдаят очакванията ми за качествен материал (според моите критерии), не бих казъл, че ме прави "хейтър". Форумите са за споделяне на мнение. Тези, които го правят извън правилата, спокойно могат да си "сърбат" последствията, но наистина не виждам защо скачате срещу хората, чиито мнения не споделяте.

И за да не съм голословен :
Все още настръхвам като чуя песен като тази
Не скачаме, не скачаме ;) Става дума за хора, които баш "голословно" казват "тея са най-големите бездарници/най-тъпата група/и т.н"

View PostSatyr, on Jun 17 2009, 19:04, said:

Тогава е неправилно да се пуска на пазара EP, защото целта на едно ревю е да ти даде представа дали си струва да купиш/чуеш съответния продукт.
Също така е неправилно да се ревюират и двойни албуми. Колкото EP-то е отклонение от стандартния албум "надолу", толкова пък е "нагоре" двойният албум. Извън това - има много случаи на EP-та с времетраене колкото албум, че и повече. Както и EP-та по-добри от албуми. Например разглежданото EP на Manowar е по-добро от целия "Gods of War" ;)

mkay, имаш право.

#95 Файона

addicted to chaos

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 212 posts

Posted 17 юни 2009 - 19:07

Да си кажа и аз.
Харесвам си Manowar и въобще, ама въобще не ми пука кой какво мислел. Ако някой смята, че съм тъпа или елементарна или ограничена, защото ги слушам и че не разбирам от музика - ами нека си го мисли. Може пък и да е така. Предпочитам да съм ограничена и да слушам каквото ми харесва, отколкото да съм извисена и да слушам каквото на другите им харесва. :metal:
Omnia mea mecum porto

#96 Fak_yu!

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 187 posts

Posted 17 юни 2009 - 21:42

View Postcygnusx86, on Jun 17 2009, 10:14, said:

Не, става дума за истински балади. Ако почна да ги броя ще излязат към 15-20 някъде. Ако прибавя и полу-баладите ще излязат към 30. Естествено тук не смятам кавърите, а то и не трябва де.

Master Of The Wind
Heart Of Steel
Father
Carry On - чиста рокендрол балада, кво като има твърди китари?
Mountain - тази не е лигава, ама е балада все пак, метъла е твърде малко
Blood Brothers - може по сватби да я пускат тая
Courage
Hymn Of The Immortal Warriors
I Believe - страхотна балада, една от най-любимите ми изобщо
The Fight For Freedom
The Crown And The Ring

Докарах ги до 11, само за тези се сещам, със сигурност има още няколко. Да не говорим, че аз осезаема разлика между тези песни(с изключение на I Believe) не чувам.

На теб май не ти харесват Меноуар, доколкото разбирам. Не ми е ясно как на група, която не харесваш си правиш труда да знаеш толкова много песни. ( Май си от рибарите :metal: )
Да летиш с неподозиран устрем, обхванат от непозната жизнена енергия, към все по-достойни и по-човешки дела, към живот без слабости, страдания и болки, към света на освободения от грубите прояви на високомерие и хегемонизъм човек, на еснафското съществуване и плесента от отживелиците на миналото - това е безценният дар на планината. Съзнаваме ли го?!

#97 MartinOwaR

TrueInside

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 420 posts
  • Interests:True, trueeeeee

Posted 18 юни 2009 - 08:07

Какво се дразните на Гимли, той не е фен на групата. Manowar не са джуджешка, а великанска група :metal:

#98 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7533 posts

Posted 18 юни 2009 - 08:21

Представям си снимка на Гимли с Карл Лоугън и Ерик Адамс от двете му страни. Ще е много великанско без никакво съмнение :metal:

#99 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 18 юни 2009 - 13:54

View PostSatyr, on Jun 18 2009, 09:21, said:

Представям си снимка на Гимли с Карл Лоугън и Ерик Адамс от двете му страни. Ще е много великанско без никакво съмнение :blush:
Че те до мене ще изглеждат дребосъци, до Гимли не ми се мисли :yes:

#100 spiritt1974

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 149 posts

Posted 18 юни 2009 - 14:22

Каквото и да си говорим, българина си мрази и това си е. Освен Manowar и Metallica, ние си мразим и Слънчев бряг, Банско, черноморието, Боровец, селяните, провинциялистите, другоселците, столичаните, пловдивчаните, македонците, чалгата, политиците, колите на съседите, диалектите, мутрите, учителите, комунистите, успелите, българите в чужбина, българите у нас, евреите, американците, турците, сърбите, циганите, БДЖ, енергото, парното, БТК, кучетата, левсакарите, цесекарите, Стоичков, Пенев, Гунди, Лили Иванова, работодателите, новите сгради, ченгетата......няма нещо, което да не поражда негативизъм, злоба, ненавист, омраза и т.н. Дали пък заради това всеки втори у нас се пържи на химиотерапия или се гърчи от подранил инфаркт? Най-вероятно да. Може би някъде дълбоко в себе си мразим и себе си, съдейки по самоубийстата с бясна скорост по пътищата, промишлените количества отрови като кафе, цигари и алкохол консумирани на глава от населението икакво ли още не.
Извинявам се за офтопика, но нещата са комплексни, не става въпрос само за групи, стилове или изпълнители.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users