Jump to content

Manowar - The Lord Of Steel2012

426 replies to this topic

#101 Yanni

I Am Colossus

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 1816 posts

Posted 18 юни 2009 - 14:35

View Postspiritt1974, on Jun 18 2009, 15:22, said:

Каквото и да си говорим, българина си мрази и това си е...
Проблемът е в това, че българинът не получава достатъчно прегръдки в детството си. :blush:
A new level reached, where the absence of air lets me breathe...

#102 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 18 юни 2009 - 17:32

View PostYanni, on Jun 18 2009, 15:35, said:

Проблемът е в това, че българинът не получава достатъчно прегръдки в детството си. :yes:
Ами да наваксаме на зрели години B)
Кой иска да го прегърна :blush:

#103 Joey

Psychosocial

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 868 posts

Posted 18 юни 2009 - 18:05

View PostSvil, on Jun 18 2009, 17:32, said:

Ами да наваксаме на зрели години :D
Кой иска да го прегърна :blush:

Искам Татко да ме гушка. :yes: B) :D

Insane in my brain

#104 Джуджето_GIMLY

анонимен човеколюбец

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1378 posts

Posted 18 юни 2009 - 18:07

:pop:
първа жертва...
Кироо, бегай оттука, оти че те изпапурчим с копачо!

#105 Joey

Psychosocial

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 868 posts

Posted 18 юни 2009 - 18:11

View PostДжуджето_GIMLY, on Jun 18 2009, 18:07, said:

:pop:
първа жертва...

кой бре............... :pop: :skull: :lol:

Insane in my brain

#106 Джуджето_GIMLY

анонимен човеколюбец

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1378 posts

Posted 18 юни 2009 - 18:11

Като те прегърне "Таткото" от по-предния пост и ще видиш :pop:

#107 Joey

Psychosocial

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 868 posts

Posted 18 юни 2009 - 18:25

View PostДжуджето_GIMLY, on Jun 18 2009, 18:11, said:

Като те прегърне "Таткото" от по-предния пост и ще видиш :pop:

Не си разбрал, искама да ме прегърне лирическия герой от едноименната песен :skull: :lol:

Edited by Joey, 18 юни 2009 - 18:28 .

Insane in my brain

#108 Джуджето_GIMLY

анонимен човеколюбец

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1378 posts

Posted 18 юни 2009 - 18:30

Е тогава имаш някакви шансове :pop:

#109 MartinOwaR

TrueInside

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 420 posts
  • Interests:True, trueeeeee

Posted 18 юни 2009 - 18:39

View PostJoey, on Jun 18 2009, 19:25, said:

Не си разбрал, искама да ме прегърне лирическия герой от едноименната песен :skull: :lol:

Ами дай му шанс де. Не го отблъсквай по тийнейджърски намусен, отвори сърцето си и го пусни. Да не си отвори сам дупка :pop:

#110 cygnusx86

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 323 posts

Posted 18 юни 2009 - 18:40

Бе джой, той лирическия герой от песента ще да е някакъв много здрав, голям, смел и е*лив уориър ъф стийл. Тъй, че внимавай какво си пожелаваш.
"9.29. Сражавайте се с онези от дарените с Писанието, които не вярват в Аллах и в Сетния ден, и не възбраняват онова, което Аллах и Неговият Пратеник са възбранили, и не изповядват правата вяра докато не дадат налога безусловно и с покорство."

#111 Joey

Psychosocial

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 868 posts

Posted 18 юни 2009 - 18:52

View Postcygnusx86, on Jun 18 2009, 18:40, said:

Бе джой, той лирическия герой от песента ще да е някакъв много здрав, голям, смел и е*лив уориър ъф стийл. Тъй, че внимавай какво си пожелаваш.

Гледай сега, какви цинизми, а аз само една прегръдка исках :pop: :skull: :lol: :pop: :D

Insane in my brain

#112 Warlord

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 181 posts

Posted 19 юни 2009 - 00:03

Харесвам си Manowar и въобще, ама въобще не ми пука кой какво мислел. Ако някой смята, че съм тъпа или елементарна или ограничена, защото ги слушам и че не разбирам от музика - ами нека си го мисли. Може пък и да е така.

Това ясно. И мен не ме дразни личното мнение на останалите (това че мразят Меноуор например) дори и да можех не бих искал да го променям в моя полза и всички да станем еднакви примерно... имат си мнение по въпроса, имат си причини за него - чудесно, аз нямам проблем с това. Само че излезе ли новина (колкото и измислено-вестникарска да е) за Меноуор или ново ер или албум и като влизам да прочета новини, подробности или коментари тук срещам единствено тонове помия - айде преценете от чисто маркетингова, икономическа, лоялна или квато щете гледна точка дали е гот тая работа.
Да вярно едно хейтърско ревю (или 10, или 20 такива немогат да ми развалят настроението или пък нещо повече едва ли не) както и едно кучешко лайно на тротоара няма да ме накара да повърна... ама представете си, че Меноуор е вашия "тротоар" - търсите начин да преминете по него и постоянно намирате помиари, които се изсират отгоре му по всяко време. Не че се засягам или се "връзвам" на провокации както по-горе някой се питаше "що им се връзвате", ама все пак помиарщините са ми противни и щеше света да ми се стори не чак толкова лайнян ако не бях изчел толкова подобни постове.

#113 Tokio Hotel

Nigger

• Енориаши
  • PipPip
  • 87 posts

Posted 19 юни 2009 - 00:15

ама представете си, че Меноуор е вашия "тротоар" - търсите начин да преминете по него и постоянно намирате помиари, които се изсират отгоре му по всяко време. Не че се засягам или се "връзвам" на провокации както по-горе някой се питаше "що им се връзвате", ама все пак помиарщините са ми противни и щеше света да ми се стори не чак толкова лайнян ако не бях изчел толкова подобни постове.

Хммм ... ако Менуор бяха "тротоара" ми... то в моето съзнание, винаги щеше да чист, и да не виждам кучешките акита по него тъй като, "кучетата които го о*ират" не са част от моя пйзаж/тротоар/мисли/възгледи. Какво би трябвало да ти пука от моето мнение или от мнението на Гимли например, ако за теб Менуор с новия си сингъл са въздухът/водата/храната... Значи ли, че ако за мен последната им тава е "кучешко л*йно" ти се храниш с него и т.н. Наистина не можах да разбера поста ти :skull:
No Offence :pop:

#114 Warlord

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 181 posts

Posted 19 юни 2009 - 00:38

Добре незнам как по-образно да го кажа но ще пробвам пак - представи си, че обичаш да консумираш примерно бира "Столично тъмно" и пържени картофки с много пипер и без сирене... и с или без твое желание в живота ти (всеки път като седнеш в заведение, у вас на масата, сред компанията, по телевизията, радиото или интернет) нонстоп се навъртат разбирачи, които не спират да ти обясняват, че тъмната бира е за гейове, столичаните са комплексирани селяни, които трябва да умрат в кофите, пържените картофки са дело на криминалния капитализъм, а избягването на сиренето те прави по-малко патриот и съответно си предател... а да и консумацията на повече черен пипер е вредна за ташаците! Естествено че с това няма да те убедят, че вкуса на бирата не ти харесва, или че този на сиренето ти харесва - ама е дразнещо нали?!? Питаш се понякога защо имаш срещу себе си тази безмислена армия от изкуствено мотивирани помиари, които искат да ти натрапят нещо?! Те ти казват, че са обективни и че се борят за истината.

А ти вярваш ли им?!?

#115 Tokio Hotel

Nigger

• Енориаши
  • PipPip
  • 87 posts

Posted 19 юни 2009 - 00:56

А ти вярваш ли им?!?

Опитвам се да вярвам на себе си и на близките ми, които заслужават доверието ми... Другото е :
DUST IN THE WIND

#116 Joey

Psychosocial

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 868 posts

Posted 19 юни 2009 - 08:43

Някой преди време тук разправяше случка, че се е возил във влака, за втория концерт на Manowar с човек, който твърдял, че Джой Де Майо е измислел електрическата китара. :yes: ;) Ta Warlord визирам, че си доста запален и отдаден фен на Manowar, ама чак пък да наречеш ревюто на Whiplash хейтърско...... или може би имаш предвид това на Satyr за последния им албум? Странно, изключвам моята провокация (за коята се извинявам още веднъж), тук не намирам никакви напълно отрицателни мнение или ХЕЙТЪРИЗМИ. Очевидно вярно Manowar феновете за доста докачливи. От всичко написано за теб разбирам, че ти оценяваш цялото, повтарям цялото, им товрчество с 10Х. Еми това си е странно и аз може да се каже, че спадам към Metallica зомбитата, ама си признавам че St. Anger sucks. То на черното бяло не може да кажеш!!! И ми е чудно ако бях толкова докачлив, докъде щях да стигна :yes: :) Според мен никой не сере и плюе по твоя тротоар, просто все повече хора не ходят по него!! :D

Edited by Joey, 19 юни 2009 - 10:42 .

Insane in my brain

#117 Nosferatu

Vampire Demigod

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 813 posts

Posted 19 юни 2009 - 12:54

То не бяха прегръдки, тротоари и тн. Съжалявам, че ви прекъсвам раздумката, но нека пак повторя - тази тема дето водим сега (изключая грубия оффтопик за прегръдки или квото там още имаше) сме я водили в този форум най-малкото в още 3-4 теми. Има ли смисъл да си повтаряме като папагали? Консенсус не може да има. На вкус и цвет тавариши нйет, нали така викаха руснаците?

Ще помоля да се ограничи офтопика и от тук нататък да се поства само, ако някой има да каже конкретно за новия албум/ЕР, книгата или филма, които ще вървят към албума. Както, ако желае и други подробности около записите и т.н.

Edited by Nosferatu, 19 юни 2009 - 13:27 .

#118 cygnusx86

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 323 posts

Posted 19 юни 2009 - 14:41

Не, че се хваля нещо ама единствения който казва нещо по темата(дори и да е плюене) съм АЗ! Пак ще се повторя...тези 4 нови песни ще присъстват ли в чука на боговете? И кога ще излиза албума? Долу амет доан!
"9.29. Сражавайте се с онези от дарените с Писанието, които не вярват в Аллах и в Сетния ден, и не възбраняват онова, което Аллах и Неговият Пратеник са възбранили, и не изповядват правата вяра докато не дадат налога безусловно и с покорство."

#119 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 19 юни 2009 - 14:41

View PostNosferatu, on Jun 19 2009, 13:54, said:

Айде още един модератор се извъди ;)

#120 Nosferatu

Vampire Demigod

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 813 posts

Posted 19 юни 2009 - 15:20

View Postcygnusx86, on Jun 19 2009, 14:41, said:

Не, че се хваля нещо ама единствения който казва нещо по темата(дори и да е плюене) съм АЗ! Пак ще се повторя...тези 4 нови песни ще присъстват ли в чука на боговете? И кога ще излиза албума? Долу амет доан!
Един от малкото, но не единствения, ако искаш се хвали.

View PostSvil, on Jun 19 2009, 14:41, said:

Айде още един модератор се извъди ;)

Да, а аз някой път като съм си позволил офтопик ми е било направено забележка (не наскоро де, но все пак) Значи за някои неща ще пазим правилата, а за други - не. И малко ще го раздавате шуробадженащина отвреме на време, но няма да започвам. Напоследък вече не ми е много кеф да поствам тук, банвайте и да си одя. Со живо со здраво.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users