Jump to content

Последният филм, който гледах...

626 replies to this topic

#141 rodd1ck

архиепископ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 501 posts

Posted 19 октомври 2009 - 19:16

Не ми хареса много, но имаше по някоя положителна част и страна.

#142 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 20 октомври 2009 - 17:12

View Postrodd1ck, on Oct 19 2009, 20:16, said:

Не ми хареса много, но имаше по някоя положителна част и страна.
Ама кое това???

#143 marillion

I'm a Marquee veteran...

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 6135 posts
  • Interests:Progressive Rock

Posted 20 октомври 2009 - 17:32

Става дума за новия български игрален филм "Източни пиеси", който нашумя в Европа и спечели наградата за най-добър филм в конкурса на 25-ия кинофестивал във Варшава... :worship:
18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion

#144 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 20 октомври 2009 - 19:04

Явно още доста трябва да нашуми, че да съм чул за него. Баси къв тъп живот живея. В офиса не мога даже един новинарски сайт да отворя и тъпата шефка веднага пристига и почва да мрънка, че интернета не бил за забавление.

#145 duende

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1149 posts

Posted 21 октомври 2009 - 09:33

View PostSvil, on Oct 20 2009, 20:04, said:

Явно още доста трябва да нашуми, че да съм чул за него. Баси къв тъп живот живея. В офиса не мога даже един новинарски сайт да отворя и тъпата шефка веднага пристига и почва да мрънка, че интернета не бил за забавление.

Така бачках две години, човек. На всичкото отгоре шефката седеше точно зад мен и непрекъснато ми гледаше в монитора. Голяма тегоба. Вярно е, че работата си е работа, но човек поне за две минути на ден трябва да може се отпусне.
Накрая ми писна и се махнах, па си основах моя фирма.

#146 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 21 октомври 2009 - 16:25

View Postduende, on Oct 21 2009, 10:33, said:

Така бачках две години, човек. На всичкото отгоре шефката седеше точно зад мен и непрекъснато ми гледаше в монитора. Голяма тегоба. Вярно е, че работата си е работа, но човек поне за две минути на ден трябва да може се отпусне.
Накрая ми писна и се махнах, па си основах моя фирма.
Аз съм в абсолютно същото положение, кабинета на шефката е зад гърба ми и стената е стъклена. Но в момента правя нещо, което като се финализира и напускам. Ако не напусна по-рано, щото вече нервите яко ме тресат.

#147 duende

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1149 posts

Posted 22 октомври 2009 - 14:03

View PostSvil, on Oct 21 2009, 17:25, said:

Аз съм в абсолютно същото положение, кабинета на шефката е зад гърба ми и стената е стъклена. Но в момента правя нещо, което като се финализира и напускам. Ако не напусна по-рано, щото вече нервите яко ме тресат.

Ужасна работа. Съчуствам напълно на ситуацията ти. Още повече в моя случай шефката ми беше 32 - годишна, слаба като вейка, та като дойде да прави срамотни забележки и да държи тон на 100-килограмовата ми особа пред целия офис, резилът бе пълен. Направо им тегли една майна и се махай. Не сме си намерили нервите на улицата.

#148 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 22 октомври 2009 - 20:06

Малко изместихме темата, но така и така сме захванали, не ми позволиха отпуска за другата седмица и изтървам концерта на Аморфис. Предлогът е, че другата седмица напускат двама склададжии и очевидно от 8 човека отдел само аз мога да им оправя документацията. Поласкан съм, че ме смятат за най-умен и можещ, ама предпочитам да си ползвам отпуската.

#149 didara

Inconvenient

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 564 posts

Posted 29 октомври 2009 - 09:32

Posted Image
Много добър филм :metal:
Твоето неразбиране не е лудостта на другия!

#150 Змей Горянин

стъписващо зъл

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 892 posts

Posted 29 октомври 2009 - 14:00

В следствие на твоя пост го изгледах и аз. Доста ми хареса, имаше места, на които направо ми настръхна козината. Спомних си колко по-истинско и интригуваща беше музиката когато не беше толкова лесно достъпна. Виждайки радостта в лицата на 14-15 годишните хлапета на концерта на Maiden не можеше да не се усмихна искрено, а при прошарените кичури на Bruce - носталгично. Чудесен филм за метъла, такъв какъвто някои от нас никога няма да го познават.
... Through dreams I influence mankind...

#151 didara

Inconvenient

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 564 posts

Posted 29 октомври 2009 - 15:26

А какво мислиш относно цифрата "60 000" която дава пича за Вакен :metal: Не е ли много малка ?

#152 Джуджето_GIMLY

анонимен човеколюбец

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1378 posts

Posted 29 октомври 2009 - 18:42

Напълно нормална си е. 60-70 000 е посещаемостта в последните 3-4 години доколкото знам.
Кироо, бегай оттука, оти че те изпапурчим с копачо!

#153 Javor

кардинал

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 1411 posts

Posted 30 октомври 2009 - 16:39

View Postdidara, on Oct 29 2009, 15:26, said:

А какво мислиш относно цифрата "60 000" която дава пича за Вакен :drinks: Не е ли много малка ?
На сайта на фестивала има информация за всички издания през годините, която включва и брой посетители.
Ето линкче към въпросната история.

Edited by Javor, 30 октомври 2009 - 16:40 .

#154 didara

Inconvenient

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 564 posts

Posted 31 октомври 2009 - 09:17

72 000 при Sold Out :drinks:

#155 didara

Inconvenient

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 564 posts

Posted 06 ноември 2009 - 12:25

Metal: A Headbanger's Journey (2005)
Posted Image
Предшественика на Global Metal[i] също прекрасен филм

#156 foreigner

cream puff

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1436 posts

Posted 06 ноември 2009 - 15:11

Christine (1983)

Единствената до момента екранизация по Стивън Кинг (изключая Изкуплението Шоушенк и Зеленият път), която ми харесва. Въпреки неточностите, филмът е страхотен и представя много точно атмосферата на книгата. А в сравнение с филма по Pet Sematary направо е гениален! :metal:

Edited by foreigner, 06 ноември 2009 - 15:11 .

А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.

#157 duende

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1149 posts

Posted 07 ноември 2009 - 13:51

View Postforeigner, on Nov 6 2009, 15:11, said:

Christine (1983)

Единствената до момента екранизация по Стивън Кинг (изключая Изкуплението Шоушенк и Зеленият път), която ми харесва. Въпреки неточностите, филмът е страхотен и представя много точно атмосферата на книгата. А в сравнение с филма по Pet Sematary направо е гениален! :metal:

E, все пак - Джон Карпентър.

А "Мизъри" не ти ли допада?

#158 foreigner

cream puff

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1436 posts

Posted 07 ноември 2009 - 17:13

View Postduende, on Nov 7 2009, 13:51, said:

E, все пак - Джон Карпентър.
Дам. Ненапразно The Thing ми е толкова любим :D

Само съм чела Мизъри, към екранизациите по Кинг вече посягам с огромно предубеждение, честно казано. Но ще го гледам :ninja: На теб кои филми по него ти харесват най-много (за да имам отправна точка :D )?
А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.

#159 duende

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1149 posts

Posted 07 ноември 2009 - 17:21

View Postforeigner, on Nov 7 2009, 17:13, said:

Дам. Ненапразно The Thing ми е толкова любим :D

Само съм чела Мизъри, към екранизациите по Кинг вече посягам с огромно предубеждение, честно казано. Но ще го гледам :ninja: На теб кои филми по него ти харесват най-много (за да имам отправна точка :D )?

Ooooo, Мизъри е разкошен прочит на Кинг от Роб Райнър. Дебютна смразяваща роля на Кати Бейтс и маниакален Джеймс Каан. Клаустрофобичната му атмосфера е неповторима, изтъкана с вещина до най-дребния детайл. Самият Кинг признава, че филмът е не само една от любимите му екранизации на негов роман, но и един от любимите му филми въобще. Разбират се двамата с Роб Райнър...
Също погледни и "Долорес Клейборн" отново с Кати Бейтс и страхотен Дейвид Стрейтърн.
А за любимите екранизации - щом спре така чудовищно да ме мързи, ще запретна ръкави да спиша отделна темичка ;)

#160 violator

Malloy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 2234 posts

Posted 07 ноември 2009 - 19:34

View Postduende, on Nov 7 2009, 17:21, said:

А за любимите екранизации по Кинг - щом спре така чудовищно да ме мързи, ще запретна ръкави да спиша отделна темичка :ninja:

Ето нещо за разгрявка!
-----------------------------------------
Слушай силно!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users