Бях пропуснал едно нещо. Ако си си кръстил радиопредаването "Бруталика" - НЕ можеш да пускаш хеви и по-лек метъл
Dimmu Borgir в Каварна за "Thrash till Death 2009"15.08.2009г. - стадион "Калиакра"
		 Started by Ozzy, май 07 2009 09:33 

209 replies to this topic

Posted 29 юли 2009 - 17:52
					Не помня къде наскоро казвах как, ако си си кръстил феста "Траш тил дет", трябва задължително да каниш траш група, сайта "Метъл Катехизис" - да НЕ пишеш за Депеш Мод и т. н.
Бях пропуснал едно нещо. Ако си си кръстил радиопредаването "Бруталика" - НЕ можеш да пускаш хеви и по-лек метъл

WeRock.bg - сайт за Праведна музика

Posted 29 юли 2009 - 20:08
					Първо извинявам се за безсмисления офтопик и обещавам да не го раздувам повече...
И второ...
Тази точка предполагам е свързана с някой коментар от новините. Та въпроса ми е следния... Аз понеже не слушам радио и от въпросното предаване съм хващал 3 минути преди 1-2 години та по принцип това предаване не е ли точно специализирано в екстремните стилове на метъла или никъде не е подчертано точно кои стилове обхваща?

И второ...
Ако си си кръстил радиопредаването "Бруталика" - НЕ можеш да пускаш хеви и по-лек метъл

Кироо, бегай оттука, оти че те изпапурчим с копачо!

Posted 31 юли 2009 - 16:37
Джуджето_GIMLY, on Jul 29 2009, 21:08, said:
Тази точка предполагам е свързана с някой коментар от новините. Та въпроса ми е следния... Аз понеже не слушам радио и от въпросното предаване съм хващал 3 минути преди 1-2 години та по принцип това предаване не е ли точно специализирано в екстремните стилове на метъла или никъде не е подчертано точно кои стилове обхваща?
AngelFrost, on Jul 29 2009, 21:12, said:
Това пък какво е и къде е ? За сефте чувам  
тук

WeRock.bg - сайт за Праведна музика

Posted 10 август 2009 - 12:28
					Ще се посети! Струва си да се види шоуто, което ще ни стъкмят лудите норвежци! Жалко е само, че надали ще чуем нещо по-старо и култово, например от калибъра на Stormblåst и For All Tid.
А, между впрочем, в колата имаме две свободни места, та който още не си е осигурил транспорт може да праща ЛС. За по 30-тина лева на човек ш'ви закараме до Каварна и обратно!

А, между впрочем, в колата имаме две свободни места, та който още не си е осигурил транспорт може да праща ЛС. За по 30-тина лева на човек ш'ви закараме до Каварна и обратно!
#147 Guest_alice_*
Posted 12 август 2009 - 08:50
					Само се хващам, за да запитам - знае ли се дали ще могат да се внасят фотоапарати от типа ДСЛР на концерта?

Posted 12 август 2009 - 08:52
					На Калиакра се внасяше всичко, без проблеми 

#150 Guest_alice_*
Posted 12 август 2009 - 09:08
whiplash159, on Aug 12 2009, 10:01, said:
Официално не беше разрешено, но да - можеше да вкараш почти всичко, което пожелаеш. На този концерт също няма да е позволено вкарването на такава техника, но който иска може да пробва  
Posted 12 август 2009 - 09:15
					Имаше хора с DSLR-и, имаше и с видеокамери. Аз лично апарата не съм си го крил никъде. Влязох си директно с него в ръка. Абе вече не правят проблеми, като едно време.

Edited by Svil, 12 август 2009 - 09:16 .
#153 Guest_alice_*
Posted 12 август 2009 - 09:18
hendy, on Aug 12 2009, 10:16, said:
в раница, отрупано с дъждобрани, пуловери, дамски превръзки и така нататък 
Мерси на Свил
Posted 12 август 2009 - 09:58
alice, on Aug 12 2009, 10:18, said:
Мммммммм, по-скоро не, не бих рискувала да счупя някое "стъкло"...Ще се пробвам с фоточантата. То тъпото е, че така или иначе няма къде да си оставя апарата на сигурно място...
Мерси на Свил

Мерси на Свил
с фоточанта няма да стане... изглежда много "про"
но пробвай де
може и въобще да не те погледнат
#155 Guest_alice_*
Posted 12 август 2009 - 10:13
hendy, on Aug 12 2009, 10:58, said:
с фоточанта няма да стане... изглежда много "про"
но пробвай де
но пробвай де
Ох, егати смешниците..."Про" - какво му е "про", че не искам да си почупя техниката... Ще дам чантата на някой да ми я внесе..., "буркана" в джоба и тва е...
Posted 12 август 2009 - 11:57
					То до третият ден охраната вече ми бяха приятели 

Posted 12 август 2009 - 12:18
					На калиакрата миналата година правиха сериозни проблеми само за внасянето на минерална вода. Иначе пускаха с всякакви апарати или, хм, оръжия. Поради незнайни причини на един приятел се опитаха да му кажат нещо за веригата, на която си беше закачил портфейла - трийсетина сантиметра дълга и сантиметър и половина-два дебела - но не се стигна до нищо сериозно.

Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Posted 12 август 2009 - 12:40
					То в днешно време най-големият им проблем на охранителите все е водата и бирата. В петък за коцерта на Хиподил, Контрол и Ревю пак не ме пуснаха с вода. Щото вътре продават, да не разваляме бизнеса на хората. Иначе и гаубица можеш да внесеш. Това не ги касае, нали не пречи на алъш-вериша  

Posted 12 август 2009 - 18:19
					ооооооооо.... миналата година на  трашфеста  излезнахме и си влезнахме с двулитровки бири...... 

Edited by Testament, 12 август 2009 - 18:20 .
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users