Dimmu Borgir в Каварна за "Thrash till Death 2009"15.08.2009г. - стадион "Калиакра"
Started by Ozzy, май 07 2009 09:33
209 replies to this topic
Posted 15 юли 2009 - 16:29
Stjerne, on Jul 15 2009, 14:23, said:
Вижте само за сравнение Германия - най-големият фестивал за екстремна музика се провежда буквално на гъза на географията, транспортът е адски скъп и въпреки това има висока посещаемост.Така че едва ли разстоянията са причината за слаба посещаемост.
Е как успя да дадеш за пример фестивал, на който ежегодно свирят сто групи с концерт на Боргир в Каварна...
IF YOU CHOOSE TO PICK A FIGHT, THE PRICE MIGHT WELL BE YOUR LIFE
Posted 15 юли 2009 - 19:43
Цялата история с това, че някой нямало да ходи на даден концерт, защото му било далече е адски тъпа според мен, особено за България! Тук транспортът е евтин и разстоянията изобщо не са чак толкова големи.Вижте само за сравнение Германия - най-големият фестивал за екстремна музика се провежда буквално на гъза на географията, транспортът е адски скъп и въпреки това има висока посещаемост.Така че едва ли разстоянията са причината за слаба посещаемост. Кат искаш да гледаш една група, я гледаш ако ще и на Луната да има концерт...
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Posted 21 юли 2009 - 23:39
Здравейте,
някой да знае къде ще се обяви най-скоро след като се разбере дали ще има среща с феновете и при какви условия? Давам всичко за това, но като нищо ще го изпусна...
някой да знае къде ще се обяви най-скоро след като се разбере дали ще има среща с феновете и при какви условия? Давам всичко за това, но като нищо ще го изпусна...
Posted 22 юли 2009 - 07:34
Цялата история с това, че някой нямало да ходи на даден концерт, защото му било далече е адски тъпа според мен, особено за България! Тук транспортът е евтин и разстоянията изобщо не са чак толкова големи.Вижте само за сравнение Германия - най-големият фестивал за екстремна музика се провежда буквално на гъза на географията, транспортът е адски скъп и въпреки това има висока посещаемост.Така че едва ли разстоянията са причината за слаба посещаемост. Кат искаш да гледаш една група, я гледаш ако ще и на Луната да има концерт...
Иначе аз на Диму няма да хода, освен ако некой не ми подари билет.

Когато си на дъното на пъкъла,когато си най-тъжен и най-злочест от парещите въглени на мъката
си направи стълба и излез.
САМО ЛЕВСКИ, ОБИЧАМЕ ТЕ!
си направи стълба и излез.
САМО ЛЕВСКИ, ОБИЧАМЕ ТЕ!
Posted 24 юли 2009 - 13:25
Momchil, on Jul 22 2009, 00:39, said:
Здравейте,
Не искам да те разочаровам,но в Каварна никога не съм чувал групите да правят среща с феновете.Може да седиш пред тур-буса и да чакаш да излезнат ама официялно да ти обявят среща - забрави.
Posted 24 юли 2009 - 19:08
Envy, on Jul 24 2009, 14:35, said:
Грешиш. Dream Theater направиха. Cynic - също.
Ааа да,ама беше платен.Сега да има и с Боргир едва ли ще е от най-евтините щот и те нали са звезди хаха - абе спиш пред тур буса и това е.Dream Theater предлагаха перца,тениски и там още не знам какви изгъзици а може и да мине без тях.
Posted 26 юли 2009 - 11:35
Няма значение платен или не. За Dream Theater, примерно, къде е било обявено?
Posted 29 юли 2009 - 11:18
Не смятам да ходя,защото няма нито една траш метъл или дет метъл група.

Posted 29 юли 2009 - 14:04
Нали като цяло е фестивал за екстремна музика? Боргир са достатъчно екстремни според мен и мисля, че точно такива групи трябва да посещават Thrash till Death. Ще е хубаво да се провежда поне в два дни с поне 2 голями групи

Твоето неразбиране не е лудостта на другия!
Posted 29 юли 2009 - 14:47
Satyr, on Jul 29 2009, 15:18, said:
Все пак на този е лесно.
А на оформящият се през ноември фестивал "Metal Unites Different Souls" какво трябва да има:
Юнайтед метъл
Диферент метъл
и Соул метъл
А на оформящият се през ноември фестивал "Metal Unites Different Souls" какво трябва да има:
Юнайтед метъл
Диферент метъл
и Соул метъл

Значи се очертава да няма никакви хора на този фестивал

Твоето неразбиране не е лудостта на другия!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users