Jump to content

Dimmu Borgir в Каварна за "Thrash till Death 2009"15.08.2009г. - стадион "Калиакра"

209 replies to this topic

#101 Джуджето_GIMLY

анонимен човеколюбец

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1378 posts

Posted 14 юли 2009 - 16:45

1000-1500 души максимално :metal:
Кироо, бегай оттука, оти че те изпапурчим с копачо!

#102 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 14 юли 2009 - 17:50

View PostДжуджето_GIMLY, on Jul 14 2009, 17:45, said:

1000-1500 души максимално :metal:
Как ве, не те ли е срам, толкова голяма група.

#103 Джуджето_GIMLY

анонимен човеколюбец

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1378 posts

Posted 14 юли 2009 - 19:56

Ако съберат повече от 1500 човека отказвам алкохола :metal:

#104 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 14 юли 2009 - 20:53

View PostДжуджето_GIMLY, on Jul 14 2009, 20:56, said:

Ако съберат повече от 1500 човека отказвам алкохола :metal:
Запомни какво си обещал :)
И все пак... те са толкова известни в Щатите и са извадили блека от ъндърграунда... не знам, не знам, някак обидно ми се струва... само 1500 души...

#105 Джуджето_GIMLY

анонимен човеколюбец

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1378 posts

Posted 14 юли 2009 - 21:05

:) :ninja: :metal: :lol:
Като сме започнали да се безсмислените обяснения кой е по-прав...

В Америка, а и по по-голямата част от останалия свят Боргир не свирят на 4000км. от цивилизацията какъвто е случая с Каварна. С риск да разбуня духовете ама както и да си го плетеме Каварна продължава да е на майната си за по-голямата част от хората, които ходят по концерти, въпреки че и концерта да беше в София публиката нямаше да се увеличи с кой знае колко повече хора. Щеше да варира 1500-2200-2300 души :metal:

#106 whiplash159

The Grim Squeaker

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 2593 posts

Posted 14 юли 2009 - 21:43

По принцип бих заложил за два пъти повече хора отколкото е предположил Gimly, но с оглед на това колко имаше миналата година на Cradle of Filth в Бургас 1500 човека ми се виждат съвсем нормална (че даже и малко завишена) цифра.
ПИСУК!

#107 didara

Inconvenient

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 564 posts

Posted 15 юли 2009 - 09:51

Би трябвало при всички положения да има повече народ от на Cradle Of Filth. Dimmu имат малко по-комерсиално звучене. Аз залагам на между 2300 - 2800 човека. Струва ми се реално и ако имам възможност ще ида. Гимли, за мен е най-на майната си (700 км), точно на противоположния ъгъл, ма не се оплаквам, важното е концерти да има пък който може да ходи :) :metal:
Твоето неразбиране не е лудостта на другия!

#108 Джуджето_GIMLY

анонимен човеколюбец

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1378 posts

Posted 15 юли 2009 - 10:06

Това, че аз и ти не се оплакваме не значи, че с всички е така. По принцип съм забелязъл, че като се обяви един концерт в Каварна само заради местоположението отпадат 5-6 до 10% от евентуалните посетители. Добро или лошо така стоят нещата :metal:

#109 AngelFrost

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 92 posts

Posted 15 юли 2009 - 11:27

А вас какво Ви е*е колко хора ще съберат ?

Edited by AngelFrost, 15 юли 2009 - 11:29 .

#110 didara

Inconvenient

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 564 posts

Posted 15 юли 2009 - 11:44

View PostДжуджето_GIMLY, on Jul 15 2009, 11:06, said:

Това, че аз и ти не се оплакваме не значи, че с всички е така. По принцип съм забелязъл, че като се обяви един концерт в Каварна само заради местоположението отпадат 5-6 до 10% от евентуалните посетители. Добро или лошо така стоят нещата :metal:
Аз мисля, че 10% е твърдото число и започват от там нагоре. Такова е, по добре да незахващаме тая безмислена тема! Единственото решение е Цонко да стане кмет на някой по-централен град :metal: :wub:

#111 whiplash159

The Grim Squeaker

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 2593 posts

Posted 15 юли 2009 - 12:54

View PostAngelFrost, on Jul 15 2009, 12:27, said:

А вас какво Ви е*е колко хора ще съберат ?
Ами нищо. Само статистиката ни пое*ва от време на време. Иначе личното ми присъствие на концерта е адски нее*ателно по отношение на това колко хора ще има. Тоест, разбирай, че аз съм в Каварна при всички положения :metal:
Другият момент е, че ако втора поредна година "Thrash till Death" има слаба посещаемост като миналото лято не се знае дали фестивала (до колкото тази година може да се смята за фестивал) ще го има и догодина. Така че си е важно колко публика ще се събере.
ПИСУК!

#112 Stjerne

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 10 posts

Posted 15 юли 2009 - 13:23

Цялата история с това, че някой нямало да ходи на даден концерт, защото му било далече е адски тъпа според мен, особено за България! Тук транспортът е евтин и разстоянията изобщо не са чак толкова големи.Вижте само за сравнение Германия - най-големият фестивал за екстремна музика се провежда буквално на гъза на географията, транспортът е адски скъп и въпреки това има висока посещаемост.Така че едва ли разстоянията са причината за слаба посещаемост. Кат искаш да гледаш една група, я гледаш ако ще и на Луната да има концерт...

#113 Metal Heart

silent water(s)

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1399 posts

Posted 15 юли 2009 - 13:45

View Postwhiplash159, on Jul 15 2009, 13:54, said:

Другият момент е, че ако втора поредна година "Thrash till Death" има слаба посещаемост като миналото лято не се знае дали фестивала (до колкото тази година може да се смята за фестивал) ще го има и догодина. Така че си е важно колко публика ще се събере.
Отделно историята познава случаи (някои от които доста пресни), при които поради недостатъчно продадени билети, вследствие на слаба реклама и куп други причини концертът пада, променят се планове за отпуски, пътувания, разходи и т.н. Не казвам, че случаят с Thrash till Death е такъв, но човек винаги трябва да си има едно наум и да си задава и въпроси от рода на колко души ще се съберем там. Не виждам нищо лошо в това :metal:
It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!

#114 didara

Inconvenient

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 564 posts

Posted 15 юли 2009 - 14:43

^^^ Така си е!

#115 Джуджето_GIMLY

анонимен човеколюбец

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1378 posts

Posted 15 юли 2009 - 14:58

View Postdidara, on Jul 15 2009, 10:51, said:

Би трябвало при всички положения да има повече народ от на Cradle Of Filth. Dimmu имат малко по-комерсиално звучене.
Я, тоя виц чак сега го видях :metal:
Dimmu Borgir са много комерсиална банда, но Cradle Of Filth ги надминават и то със сериозно преднина :metal:

#116 didara

Inconvenient

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 564 posts

Posted 15 юли 2009 - 15:06

View PostДжуджето_GIMLY, on Jul 15 2009, 15:58, said:

Я, тоя виц чак сега го видях :wub:
Dimmu Borgir са много комерсиална банда, но Cradle Of Filth ги надминават и то със сериозно преднина :metal:
Така ми се струва лично на мен! Може и да не е така! Иначе трябва да започнеш да четеш целите коментари, защото по-отгоре ми беше отговорил точно на същия пост :metal:

#117 Evil14

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 113 posts

Posted 15 юли 2009 - 15:25

Абе според мен поне 2000 човека ще има.

#118 Blacky

Дунавски вълк

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1005 posts

Posted 15 юли 2009 - 15:35

А според мен, ще разберем като идем и видим на място, а не да си чешем езиците по форумите :metal:
...I can hear the silence,
see invisible emptiness...
Pasi Koskinen

#119 Змей Горянин

стъписващо зъл

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 892 posts

Posted 15 юли 2009 - 15:42

Много ми се иска да гледам Dimmu, но едва ли ще се вдигна до Каварна за целта. На мен не ми пречи, но жената като чу, че искам да ида в Каварна и се нареди и тя. А след нея и децата. И вместо да ида за един ден, да спя в колата и да се върна на другия, аз трябва да помъкна жена, деца, 1 гардероб багаж, да търся място за цивилизовано спане, да остана 3 дена и да похарча 5 пъти повече пари от предвиденото, плюс 2 дена за опаковане и разопаковане на багажа. Ако концертът беше в София нямаше да има никакви пречки. За щастие, обаче, малко са хората с моя семеен статус, желаещи да посетят събитието, така че призовавам всички да идат, да става меле, да има TTD 2010, и да се надявам, че тогава ще съм някъде наблизо на море, както стана с Dark Funeral и ще мога да дойда :metal:
... Through dreams I influence mankind...

#120 Blacky

Дунавски вълк

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1005 posts

Posted 15 юли 2009 - 15:58

И на мен ми е малко неудобен факта, че Dimmu са на следващия ден след Faith, но ще ида и на двата концерта, въпреки че ще ми излезе доста солено. :metal:
...I can hear the silence,
see invisible emptiness...
Pasi Koskinen

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users