Jump to content

Vrani VolosaКонцерти

• You cannot reply to this topic
33 replies to this topic

#1 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 30 април 2009 - 23:35

След като доста време даже не бях виждал бате Ицо и ко, тази вечер се насладих на едно прекрасно двучасово шоу. Прекрасна, топла пролетна вечер, около 150 фена, не лош звук (като за малък клуб). Врани изпълниха общо 17 песни, като поне 4-5 бяха от предстоящият им албум. За съжаление не съм добре запознат и трудно мога да цитирам имена. Първият им албум мисля беше представен с всички песни, като емблематичната Крушение изпълниха за финал. Имаше яко хедбегъри, а за финал феновете вдигнаха Ицо на ръце и го понесоха из залата.
Мисля, че другаря Яни ще опише събитието много по-добре от мене. Аз само набързо нахвърлях впечатления, а утре сигурно ще кача и някоя снимка и клипове, ако стават :fie:

#2 Nosferatu

Vampire Demigod

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 813 posts

Posted 01 май 2009 - 12:16

View PostSvil, on Apr 30 2009, 23:35, said:

След като доста време даже не бях виждал бате Ицо и ко, тази вечер се насладих на едно прекрасно двучасово шоу. Прекрасна, топла пролетна вечер, около 150 фена, не лош звук (като за малък клуб). Врани изпълниха общо 17 песни, като поне 4-5 бяха от предстоящият им албум. За съжаление не съм добре запознат и трудно мога да цитирам имена. Първият им албум мисля беше представен с всички песни, като емблематичната Крушение изпълниха за финал. Имаше яко хедбегъри, а за финал феновете вдигнаха Ицо на ръце и го понесоха из залата.
Мисля, че другаря Яни ще опише събитието много по-добре от мене. Аз само набързо нахвърлях впечатления, а утре сигурно ще кача и някоя снимка и клипове, ако стават :metal:
17 песни и само 4-5 от новия албум? :fie: Че то в първия албум имаха 4 песни, ако от втория са свирили 4-5, какво са свирили като другите 7-8 песни?

#3 Yanni

I Am Colossus

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 1816 posts

Posted 01 май 2009 - 12:36

Всъщност изсвириха целия предстоящ албум - 11 парчета, целия стар - 4 и два кавъра на Bathory => сумарно 17 парцала! :metal: Повече подробности и снимки - съвсем скоро. :metal:

:fie:
A new level reached, where the absence of air lets me breathe...

#4 Yanni

I Am Colossus

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 1816 posts

Posted 01 май 2009 - 15:27

Ето така го видях и усетих аз концерта:

http://www.katehizis...ws.php?id=11338 :metal:
:fie:

#5 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 01 май 2009 - 22:02

Хайде от мене малко снимки ето тук!

#6 Yanni

I Am Colossus

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 1816 posts

Posted 02 май 2009 - 10:58

VRANI VOLOSA - Крушение (live @ Roxy Club, Burgas 2009) :blink:

#7 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 03 май 2009 - 10:34

И едно видео от мен:
Второто, за съжаление е твърде дълго и тубата не ми дава да го кача.

#8 Nosferatu

Vampire Demigod

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 813 posts

Posted 04 май 2009 - 12:47

View PostYanni, on May 2 2009, 10:58, said:

Ужас. Голям фен съм на групата, нямам търпение за новия албум, ама това изпълнение на Крушение никак не ми харесва :worship:
Защо навсякъде само чисти вокали? Частта от "Take a look to the endless shores..." Насо си я пееше с "правилните" блек метъл вокали.
Пък и Ицо фалшивее, ама след дълъг концерт...сигурно се е изморил. Чистото пеене в тази група не е много трудно така или иначе. :D

Edited by Nosferatu, 04 май 2009 - 12:48 .

#9 Yanni

I Am Colossus

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 1816 posts

Posted 04 май 2009 - 12:52

Новите парчета са с ИЗЦЯЛО чисти вокали! :worship: А иначе на старите Ицо дори не се опитваше да звучи блекаджийски, по-скори ги изрева детаджийската. :worship: И се получи изкъртващо! А такова нещо като "правилни", "грешни" и т.н. в музиката просто няма! :D

#10 Nosferatu

Vampire Demigod

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 813 posts

Posted 04 май 2009 - 13:32

За това го сложих КАВИЧКИ. Стария вариант на песента звучи в пъти по-въздействащо. А това не е песен от новите. Просто е развалил собствената си, много добра по принцип, песен

#11 Yanni

I Am Colossus

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 1816 posts

Posted 04 юни 2009 - 19:17

Ще помоля нашия прескъп модератор Ozzy да промени името на темата на нещо от рода на

Vrani Volosa
Концерти

Тук ще постна плакат за предстоящия концерт на групата на 9-и Юни във "Rock Bar Fans" заедно с блекаджийте Dark Inversion:

Posted Image

#12 Roy

архиепископ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 705 posts

Posted 04 юни 2009 - 20:11

Интересно защо ли плаката изобразява "Конниците" - има ли някаква търновска връзка с мероприятието : ) ? Иначе звучи примамливо.
By and large, jazz has always been like the kind of a man you wouldn't want your daughter to associate with.

Duke Ellington

#13 Джуджето_GIMLY

анонимен човеколюбец

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1378 posts

Posted 08 юни 2009 - 16:04

Тъй като събитието е утре аз да питам някой освен мен и Яни ще ходи ли?
Кироо, бегай оттука, оти че те изпапурчим с копачо!

#14 Yanni

I Am Colossus

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 1816 posts

Posted 10 юни 2009 - 08:05

Малеее, размазващо беше снощи! :D Обзаведох се с тениска. :D Враните ударихя двучасов сет, представиха целия си предстоящ албум, свириха с много заряд, раздадоха се на макс! :) Феновете също не им останаха длъжни. ;) След последната песен и петимата музиканти бяха понесени на ръце от публиката. :lol: Абе абсолютен фън беше, Vrani Volosa са сред най-силно открояващите се у нас групи, адски, адски силни на живо. :P

Само не разбрах защо 90% от публиката бяха бургазлии, приятели на музикантите, къде са т.нар. фенове? Аааа, да, били са много изморени от работния ден, а и днес в Сряда, пак работа... а и 7 лева са си ебем ти цифрата... да, чудесна логика, както казва един комичен герой в едно комично предаване... :D

#15 MartinOwaR

TrueInside

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 420 posts
  • Interests:True, trueeeeee

Posted 10 юни 2009 - 08:55

Ами да са дошли пък! Сега няма да се видят на DVD-то :D Но това за срядата и работния ден си е вярно :P <- не е lol, а прозявка

На мен и Dark Inversion ми харесаха, в една от песните им долових Мейдън и си припявах :D

#16 Ahti

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 68 posts

Posted 10 юни 2009 - 09:42

И аз съм много разочерован от количеството на публиката. Въпреки това утехата ми е, че тя макар и малка беше доста качествена :bomb: :harhar: Искам да кажа че аз и мойте дружки останахме приятно изненадани от това което ни показаха бургаските пичове :) . И оправдания за това че е работен ден са супер ако наистина нямаш заряда да посетиш подобно мероприятие. Защото седейки в момента пред компа вкъщи закъснявам за работа с час и половина, но в никакъв случая не съжалявам защото снощи просто беше истински яки бг концерт.
в заключение бих казал че такава група за родната сцена е огромно съкровище което именно ние трябва да пазим. :) :D :metal: :metal: :metal:

#17 Джуджето_GIMLY

анонимен човеколюбец

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1378 posts

Posted 10 юни 2009 - 10:07

View PostYanni, on Jun 10 2009, 09:05, said:

Малеее, размазващо беше снощи! :metal: Обзаведох се с тениска. :) Враните ударихя двучасов сет, представиха целия си предстоящ албум, свириха с много заряд, раздадоха се на макс! :metal: Феновете също не им останаха длъжни. ;) След последната песен и петимата музиканти бяха понесени на ръце от публиката. :bomb: Абе абсолютен фън беше, Vrani Volosa са сред най-силно открояващите се у нас групи, адски, адски силни на живо. :D

Само не разбрах защо 90% от публиката бяха бургазлии, приятели на музикантите, къде са т.нар. фенове? Аааа, да, били са много изморени от работния ден, а и днес в Сряда, пак работа... а и 7 лева са си ебем ти цифрата... да, чудесна логика, както казва един комичен герой в едно комично предаване... :)
Нямам какво повече да кажа :metal:
Освен това, че май не направиха пълни 2 часа, а по-скоро час и 45 минути :harhar:
Кироо, бегай оттука, оти че те изпапурчим с копачо!

#18 stormbringer

архиепископ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 535 posts

Posted 10 юни 2009 - 12:53

нещо - репортажче, това онова? няма ли мераклия дето е посетил да пусне малко повече подробности как е било :harhar:
Don't let yourself get attached to anything you are not willing to walk out on in 30 seconds flat if you feel the heat around the corner.

#19 Yanni

I Am Colossus

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 1816 posts

Posted 10 юни 2009 - 15:21

View Poststormbringer, on Jun 10 2009, 13:53, said:

нещо - репортажче, това онова? няма ли мераклия дето е посетил да пусне малко повече подробности как е било :harhar:
За съжаление нямаме физическата възможност да отразяваме подробно всички клубни концерти. :metal: Все пак, мисля си, че се справяме не лошо и с тази задача. :metal:
Най-пресния ни репорт ок концерт на Vrani e този. От него можеш да добиеш представа за моментната форма на бандата. :D В последните си две изречения горещо препоръчвам да се посетят концертите на Vrani Volosa. Добре поне, че аз си спазвам собствените препоръки. :) :metal:

#20 stormbringer

архиепископ

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 535 posts

Posted 10 юни 2009 - 16:04

четох конкретният репортаж в момента в който беше публикуван :harhar:
а що се отнася до концерта през април - за съжаление Кольо ми каза, че свирят след като вече си бях купил билет на 30ти сутрита да летя от БГ ... т.е. нямаше как да присъствам ...
бих им посещавал концертите, стига да имам физическата възможност
Don't let yourself get attached to anything you are not willing to walk out on in 30 seconds flat if you feel the heat around the corner.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users