Първо, за да съм по темата - Thrash

Второ, не съм агент, а ако съм щях да бъда Agent Orange! Трето, Thrash!!! Не идвам от никъде с никаква цел - просто си изказвам свободно мнението. Не съм провокатор, провокациите дойдоха от някои потребители спрямо мене и крайното ми мнение, забележете, относно някои групи! Тия потребители (1-2) после се почувстваха "засегнати", а не "почти всички" потребители на форума, които Господ знае колко са. Именно на тази основа - личното ми мнение относно някои групи започнаха дразгите от чисто детински тип. Четвърто - пак Thrash! Пето, участвам в още 5 БГ музикални форума (не говоря за форума на "Форд" и и тоя на психолозите в БГ

), нормално е да правя съпоставки, не е нормално всяко мнение обаче, което не съвпада с нашето, да ни обижда и конфронтира! За това ,че съм в нарушение на правилата на форума съм съгласен и си "поемам" вината, но затова,че покрай мене "съгрешиха" и други потребители спрямо пък тия същите правила...Шесто, Thrash!!! Седмо, не съм "агент" - да оставим тази параноя, ако бях нещо с "А" по-скоро щях да съм "агресор"

,ама и това не съм. Конспираторите, агентите и агресорите ползват различни IP, хостове и на знам какво още там

... Осмо, Thrash,Thrash,Thrash! Девето, що се отнася до простотията. Простотията се оказва също доста субективно оценъчно понятие. За едни простотия е слушането на чалга, за други слушането на метъл, за трети простотия е пиенето на гроздова ракия...за мене е например простотия да ходиш по анцуг (или да си обнародваш снимка по шорти и шкембе например

). Толкова - Thrash!!! И за да съм докрай откровен, както бях и в предните ми постове, за собствената си "простотия" се извинявам единствено на админите в този форум, (както и благодаря на едиствения човек тук - REYAV , който приема различните и различното), като реверанс за проявеното от тяхна страна толеранто поведение