Jump to content

Любима траш-метъл група

210 replies to this topic

#81 Ozzy

All England Lawn Tennis Club Single Handed Champion of the World

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 28 април 2009 - 12:39

:(
Не. Не е от там :angry3:
I don't know how I managed it...

#82 Blacky

Дунавски вълк

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1005 posts

Posted 28 април 2009 - 12:52

View PostMadButcher, on Apr 28 2009, 12:35, said:

За мен пък лично
В това е идеята :angry3: За Джудас иде реч, де, да не става объркване.

Edited by Blacky, 28 април 2009 - 12:53 .

...I can hear the silence,
see invisible emptiness...
Pasi Koskinen

#83 REYAV

Вездесъщо Неприсъщ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 288 posts

Posted 28 април 2009 - 14:06

View PostOzzy, on Apr 28 2009, 13:29, said:

И това изобщо не е случайно. Той идва от едно точно определено място и има ясна цел.

@MadButcher - имаш последно предупреждение относно държането ти тук и речника, който използваш.

Е тука вече съвсем ме разсмя,хахахахаха.Агент провокатор Mad Butcher,върни се за рапорт в базата .Хахахахаха.

Темата като цяла е просто лишена от смисъл,на цвят и вкус приятели няма.Избройте 100 траш групи и пак ще се намери някой да добави още 10,че и всеки ще дърпа към неговото си.Другото което ми прави изключително негативно впечатление е всеобщия заядлив тон на темата.По-кротко бе хора,това е музика,а не тема за личните ви спестявания.

Edited by REYAV, 28 април 2009 - 14:07 .

Еб ендалгс и етиннилтсеч исрубмок
ахялрат ес и ахавцервс в етилп
месвъс инсалко ахяб кут етипрущ
и амто ахавтаспавар исрусарп
.

#84 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 28 април 2009 - 14:13

View PostREYAV, on Apr 28 2009, 15:06, said:

Агент провокатор Mad Butcher,върни се за рапорт в базата .
Имам някакво вътрешно усещане, че ако го направи, тук отново ще стане мирно и тихо, също както беше преди да се появи... Не знам от какво е породено това ми предчувствие :angry3:

#85 REYAV

Вездесъщо Неприсъщ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 288 posts

Posted 28 април 2009 - 14:19

Ozzy,
Мисля си ,че това се превръща в мания.Мисля че след като казахме нещо негативизма трябва да остане на заден план.Ако си дадеш макар и малко зор,колкото преди и надникнеш тук там може би ще видиш,че човекът така си пише.Поне аз забелязвам сходни изказвания.
.

#86 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 28 април 2009 - 14:24

Аха, това че човека така си пише, трябва да е извинение, че нападна абсолютно всички в тоя форум, и отгоре на това обвинява другите в нарушаване на добрия тон. Аз лично смятам, че Ози и Сатир твърде дълго го траяха и му е време да си ходи. Не ме интересува провокатор ли е или идиот. Да си ходи!

#87 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 28 април 2009 - 14:27

View PostREYAV, on Apr 28 2009, 15:19, said:

Мисля че след като казахме нещо негативизма трябва да остане на заден план.
Кажи го на него. Не на мен. Аз негативизма съм го оставил на заден план.

и надникнеш тук там може би ще видиш,че човекът така си пише.
Може. Вероятно си напълно прав. Не съм се ровил из мненията му на други места, за да видя как пише...
Тук, обаче, така не се пише. Има го в правилата на форума, които стоят горе от неговото създаване и се спазват от хората. Тук просташки изказвания и личностни нападки не се толерират. А дали това е правилно или не и дали на мен, теб или него ни харесва или не, е съвсем отделен въпрос.

#88 REYAV

Вездесъщо Неприсъщ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 288 posts

Posted 28 април 2009 - 14:30

Svil,
Конкретният разговор е адресиран до Ozzy.Иначе сам по себе си си прав,имаш право да харесваш тона на този или онзи.Има си и контролни органи.Аз не влизам в конфронтация с никой,защото ми е по-приятно спазването на добрия тон,а и има емотикони с които можеш да кажеш доста неща. :angry3:

Edited by REYAV, 28 април 2009 - 14:30 .

.

#89 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 28 април 2009 - 14:33

View PostREYAV, on Apr 28 2009, 15:30, said:

Аз не влизам в конфронтация с никой,защото ми е по-приятно спазването на добрия тон,а и има емотикони с които можеш да кажеш доста неща. :)
Именно. За жалост, обаче, не всички са като теб :(
И сега, след като смятам, че се изяснихме, нека върнем темата към темата :angry3:

#90 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 28 април 2009 - 14:34

Тук вече не иде реч до това, някой да ни контролира, а до възпитание. Съответната персона претендира да е на възраст и да има съответния опит и интелигентност, а се държи като последен простак. Не смятам, че е нужно въобще да се обсъжда.

#91 REYAV

Вездесъщо Неприсъщ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 288 posts

Posted 28 април 2009 - 14:36

Ozzy,имах друг тип негативизъм наум.Визирам контраразузнавтелните методи ,в които подозираш някои хора.Надявам се ме разбираш.Спомням си,че преди около 1-2 години пак имаше тема за траша и при нея нещата се развиха по идентичен начин.Даже завършиха с множество забележки и санкции.Та ако изходим от прежния опит,да не се получи ново пъпкуване и роене ? :angry3:
.

#92 counsellor

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 27 posts

Posted 28 април 2009 - 14:39

Глас за KREATOR.

Мисля, че METALLICA и MEGADETH не са траш групи,въпреки,че траш изблиците им
са класика. От другите в анкетата се колебах между SLAYER, EXODUS и KREATOR.
Избрах последните,защото според мен те са най-постоянни поддържайки високо
ниво през годините, а също така съумяват като че ли най-малко да се повтарят.

#93 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7533 posts

Posted 28 април 2009 - 14:39

View PostREYAV, on Apr 28 2009, 15:36, said:

Спомням си,че преди около 1-2 години пак имаше тема за траша и при нея нещата се развиха по идентичен начин.
Не е идентичен, този път няма замесени любовни афери :angry3:
WeRock.bg - сайт за Праведна музика

#94 REYAV

Вездесъщо Неприсъщ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 288 posts

Posted 28 април 2009 - 14:46

Хехехе,това тук да не е TV Romantika?Май е форум за музика и нейните почитатели,а не 1356 епизод на "Дързост и красота"Личните отношения на потребителите с други такива не са предмет на моя интерес,особено когато са базирани на слухове. :angry3:
.

#95 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7533 posts

Posted 28 април 2009 - 14:49

Веднъж демонстрирани публично, личните отношения вече не са толкова лични :angry3:
WeRock.bg - сайт за Праведна музика

#96 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 28 април 2009 - 14:49

View PostREYAV, on Apr 28 2009, 15:36, said:

Надявам се ме разбираш.
Аз също се надявам, че ме разбираш... Събитията в последните 7-8 дена ги знаеш. Човекът идва от "базата" (това ми хареса :angry3: ), регистрира се точно в разгара на нещата и започва да кове всеки тук наред, като не пропуска през няколко постинга да спомене уж случайно, че форума е ужасно зле, най-слабия и подобни... Аз какво трябва да си помисля?!

Стига толкова по темата, съвсем сериозно. Ако желаеш да ми кажеш още нещо по нея - моля на лична.

#97 didara

Inconvenient

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 564 posts

Posted 01 май 2009 - 14:54

View PostFak_yu!, on Apr 27 2009, 14:14, said:

Много се впрягате за този чист траш. Ако една група направи албум( говоря принципно ) с траш и дет елементи (още говоря принципно) албума се води траш/дет метъл, факт! Тогава дадения албум може да влезе и в двата жанра, факт! Но, като цяло тези жанрове са измислени за някакво разграничение между групите в най-общи линий. Метъла си е метъл, рока си е рок, пънка си е пънк.......... С поджанровете вместо да се улеснявате в общуването, някои се чудят кой да изкарат крив. Това е безмислено и излишно.

Точно така! От Венум произлиза названието блек метъл, но със сигурност много хора ще кажат че това не е блек. И това е нормално всеки има своя лична представа коя музика какъв стил е. Трябва като се говори за стил в метъла да се приемат и малко по - страничните неща, иначе за даден стил всеки би забил само една група с абсолютно такова звучене(според него) и всеки би оспорвал звученето на групата на другия.
Твоето неразбиране не е лудостта на другия!

#98 MadButcher

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 41 posts

Posted 10 май 2009 - 13:56

Първо, за да съм по темата - Thrash :D Второ, не съм агент, а ако съм щях да бъда Agent Orange! Трето, Thrash!!! Не идвам от никъде с никаква цел - просто си изказвам свободно мнението. Не съм провокатор, провокациите дойдоха от някои потребители спрямо мене и крайното ми мнение, забележете, относно някои групи! Тия потребители (1-2) после се почувстваха "засегнати", а не "почти всички" потребители на форума, които Господ знае колко са. Именно на тази основа - личното ми мнение относно някои групи започнаха дразгите от чисто детински тип. Четвърто - пак Thrash! Пето, участвам в още 5 БГ музикални форума (не говоря за форума на "Форд" и и тоя на психолозите в БГ :metal: ), нормално е да правя съпоставки, не е нормално всяко мнение обаче, което не съвпада с нашето, да ни обижда и конфронтира! За това ,че съм в нарушение на правилата на форума съм съгласен и си "поемам" вината, но затова,че покрай мене "съгрешиха" и други потребители спрямо пък тия същите правила...Шесто, Thrash!!! Седмо, не съм "агент" - да оставим тази параноя, ако бях нещо с "А" по-скоро щях да съм "агресор" :metal: ,ама и това не съм. Конспираторите, агентите и агресорите ползват различни IP, хостове и на знам какво още там :D ... Осмо, Thrash,Thrash,Thrash! Девето, що се отнася до простотията. Простотията се оказва също доста субективно оценъчно понятие. За едни простотия е слушането на чалга, за други слушането на метъл, за трети простотия е пиенето на гроздова ракия...за мене е например простотия да ходиш по анцуг (или да си обнародваш снимка по шорти и шкембе например :yes: ). Толкова - Thrash!!! И за да съм докрай откровен, както бях и в предните ми постове, за собствената си "простотия" се извинявам единствено на админите в този форум, (както и благодаря на едиствения човек тук - REYAV , който приема различните и различното), като реверанс за проявеното от тяхна страна толеранто поведение :worship:
Nazis Raus !

#99 NEVERMORE

Schecterist

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 270 posts
  • Interests:Carramba, Carajo e Wiskey \m/ \m/

Posted 10 май 2009 - 18:17

Kreator FOREVER!
Любима банда още от гогато излезе Renewal. Тогава си спомням как с един френд слушахме и не можехме да повярваме :D Група, която не спря да се развива през всички години на съществуването си.
Sepultura - ееехх, защо си останаха само с Arise и Beneath the remains....
Sodom - харесват ми хеви метал изпълненията им. Като Better off dead и M16.Хубава група, но ми стоят малко несериозно.
Други банди, които не се коментират много - Coroner. Примерно един Mental Vortex е изключително ЗНАЧИМ поне за мен в траша албум. А същото се отнася и за Shattered Existence на XentriX. :worship:
Според един приятел пък най-великият траш албум за всички времена е Alice in Hell на Annihilator. Може би той има право поне до толкова доколкото по-скоро Анаялейтър би трябвало да има място в такава класация отколкото Мегадейв или Мецалица /не че не уважавам и двете групи, но те са били подчертавам миналото време траш за времето си някъде примерно през 89 г. и не са глобално и генерално погледнато типична и представителна група за коментирания стил /.
Анти група в траша свръх надценена и поне за мен адски бездарна и досадна - Destruction. Да ме прощават феновете. От едно време се опитах нещииичко да ми хареса и не стана.
П.П. Оставете момчето на мира и не се правете на твърде засегнати. Аз така хубаво се посмях докато прехвърлих темата :P Добре е да има освежаване иначе /да ме извиняват някои видни съфорумци/ всички теми се превръщат в ужасяващо пенсионерски.

#100 Velvet Thorns

jedi knight

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 599 posts
  • Interests:paradise lost | doom metal | death metal | stoner metal | sludge metal | progressive metal | black metal | gothic metal | scandinavian metal | drone metal | post metal | industrial metal | cyber erotica | photography | body modification

Posted 11 май 2009 - 12:21

+1 за Slayer
не знам траш-нетраш, но са една от най-респектиращите и култови групи на света :)
in my head this all is in my head this all is in my head this all is in my head this all is in my head...

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users