Любима траш-метъл група
Started by cliffburton, апр 25 2009 11:49
210 replies to this topic
Posted 27 април 2009 - 07:26
Е нали и аз това викам! Какви са тия шизоидни изцепки за Содом и Мейдън !Масово се пишат простотии и лични нападки в тоя форум, а само мене обвиняват

Nazis Raus !
Posted 27 април 2009 - 07:34
MadButcher, on Apr 26 2009, 22:53, said:
Ами ти си вторият човек дето чете и пита какво е прочел! Не сте олигофрени все пак нали!? 

А и недей да парадираш за твоите два метра с Ханеман.Може би всеки тук е имал близка среща с някоя звезда,но не се пъчи като ... на слънце.И аз съм бил на една маса с Глен Хюз,имам снимки с целия Уайтснейк и Пърпъл и кво от това? Да не съм с нещо повече от другите?И ти не си,вярвай ми.
П.С.Не се заяждам с теб,просто си краен в изказванията си

What we need right now, is a miracle on earth
Let out hearts cry out, so our voices can be heard
Let us walk away together
From the never ending rain,
'Til the sun will shine for all of us again
Posted 27 април 2009 - 09:16
Sepultura - Beneath the Remains. С това се изчерпва и понятието Sepultura и понятието Thrash Metal

... Through dreams I influence mankind...
Posted 27 април 2009 - 09:18
За жалост и аз никога няма да бъда "истински фен", но Слеййъъъъррр!
Обаче трашът конкретно и чисто още не е имал чак много силен период при мен.
Обаче трашът конкретно и чисто още не е имал чак много силен период при мен.
Posted 27 април 2009 - 11:26
Лелее,що помия се изля тука,не е истина.
Но твърдението,че Мейдън не са хеви,направо ме уби.Може би са рок& рол с кънтри мотиви.
Колкото до Металика-щом официално "Kill em all" e признат за първия траш албум,значи е така.На черното да кажеш бяло не става.
В RTL,MOP и AJFA има и хеви-метъл парчета,но като цяло траша преобладава.Мегадет наистина имат най-малко траш,сложих ги заради "Ръст ин пийс" най-вече. Лично мнение,всеки си има виждане по въпроса

Edited by cliffburton, 27 април 2009 - 11:29 .
Когато си на дъното на пъкъла,когато си най-тъжен и най-злочест от парещите въглени на мъката
си направи стълба и излез.
САМО ЛЕВСКИ, ОБИЧАМЕ ТЕ!
САМО ЛЕВСКИ, ОБИЧАМЕ ТЕ!
Posted 27 април 2009 - 11:45
cliffburton, on Apr 27 2009, 11:26, said:
Но твърдението,че Мейдън не са хеви,направо ме уби.Може би са рок& рол с кънтри мотиви.
"9.29. Сражавайте се с онези от дарените с Писанието, които не вярват в Аллах и в Сетния ден, и не възбраняват онова, което Аллах и Неговият Пратеник са възбранили, и не изповядват правата вяра докато не дадат налога безусловно и с покорство."
Posted 27 април 2009 - 13:14
Много се впрягате за този чист траш. Ако една група направи албум( говоря принципно ) с траш и дет елементи (още говоря принципно) албума се води траш/дет метъл, факт! Тогава дадения албум може да влезе и в двата жанра, факт! Но, като цяло тези жанрове са измислени за някакво разграничение между групите в най-общи линий. Метъла си е метъл, рока си е рок, пънка си е пънк.......... С поджанровете вместо да се улеснявате в общуването, някои се чудят кой да изкарат крив. Това е безмислено и излишно.
Да летиш с неподозиран устрем, обхванат от непозната жизнена енергия, към все по-достойни и по-човешки дела, към живот без слабости, страдания и болки, към света на освободения от грубите прояви на високомерие и хегемонизъм човек, на еснафското съществуване и плесента от отживелиците на миналото - това е безценният дар на планината. Съзнаваме ли го?!
Posted 27 април 2009 - 13:18
Fak_yu!, on Apr 27 2009, 14:14, said:
Много се впрягате за този чист траш. Ако една група направи албум( говоря принципно ) с траш и дет елементи (още говоря принципно) албума се води траш/дет метъл, факт! Тогава дадения албум може да влезе и в двата жанра, факт! Но, като цяло тези жанрове са измислени за някакво разграничение между групите в най-общи линий. Метъла си е метъл, рока си е рок, пънка си е пънк.......... С поджанровете вместо да се улеснявате в общуването, някои се чудят кой да изкарат крив. Това е безмислено и излишно.

Когато си на дъното на пъкъла,когато си най-тъжен и най-злочест от парещите въглени на мъката
САМО ЛЕВСКИ, ОБИЧАМЕ ТЕ!
САМО ЛЕВСКИ, ОБИЧАМЕ ТЕ!
Posted 27 април 2009 - 14:10
Slayer,Kreator,Sodom, Destruction!

Posted 27 април 2009 - 15:15
Fak_yu!, on Apr 27 2009, 14:14, said:
И аз също съм съгласен. Именно това се опитвам да кажа в известна степен, но тук получавам само нападки. Да не би да има някаква комисия която опеделя кое е "официално" траш и кое не е!? Bonded by Blood на Exodus също се приема от някои "официози" за първият "истински" траш албум...борба а мнения и оценки, а критерии за оценкиге няма.
Nazis Raus !
Posted 27 април 2009 - 17:00
Svil, on Apr 25 2009, 15:06, said:
Все пак гласувах за Сепултура 

Posted 27 април 2009 - 17:28
MadButcher, on Apr 26 2009, 21:58, said:
...от най-бездарнят Джудас си ми ясен що за смешко си...
Такаааа.... тук и аз ще се включа. До сега си мълчах, защото въобще не ми пука за кого кой е най-голям някъде си. И кой, аджеба, бил велик и титан, и крал, и некрал, и всяк'ви измишльотини. Също така не ми пука, кой е по-,по-,най-фен на Славия и "вся остальная сволоч". Обаче ми писна от безумни и необмислени нападки - и по-конкретно - на нЕкой кът не му харесва некъв "скапан" Жудас, да си завре мнението... "нека да запазим добрия тон чеда мои..." в мястото, което другарите от анадола боготворят. Така. мисля, че по този въпрос се изчерпах - но приказката ми беше за Жудас и онзи албум от аватара - това е най-експерименталния албум на дружината и тя е такава, каквато при Халфорд никога нямаше и няма да бъде. Дискът кърти! - за първи път гражданите нагазват дъъъълбоко в траша и то с двата крака - ама не потъват и като Иисус стигат до лодката, която го чака - подобни смазващи и студени рифове има само в Болкоубиеца

MadButcher, on Apr 26 2009, 21:58, said:
но положението в любимият ти Christ Illusion е плачевно. Казвам ти го като фен на Слеър,какьвто ти никога няма да бъдеш, който ги е боготворял години на ред. БГ публиката показа преданността си в първият им концерт заедно с Халфорд в БГ (аз бях на 2м. от Ханеман и ме има в анонсите на ММТВ за концерта), а Слеър показаха истинската си титанична мощ на живо !
Тука обаче... - първо въобще Christ Illusion е един доста сносен албум на Хамериканците - дори има едно конкретно завръщане към по-добрите години - ама парите са пари, защото са пари. Че на живо са машини - спор няма - е не съм бил на два метра от Ханеман, че да му виждам устните и да пея с него, ама съм ги гледал - при това и от по-близо, и от по-далече, и от центъра, и по крилото, малко от ъгъла, и в крайна сметка - аут. Толкова за Славия. И тук спорът за това кой е по-,по-,най- е напълно в канала.
за Legion Of The Damned - кво да ги мисля тех - добре, че са батковците като Славия, Содом, Креатор - те тва на латиница да се чете, щото не ми се сменя стандарта - че да могат "момченцата" да се надсвирват.
п.п. ,,,,,,,,,,,.....!!!!!????ттттттт - това са препинателните знаци и пълният член - ако на някой му липсват в горното да се чувствува свободен, да си ги намести...
а да и да кажа за кого дадох най-свидното си - гласът демек - за никого, щото любимите ми траш групи хич ги нЕма вътре, ама не бих могъл да подкрепя някого извън...
Edited by Digger, 27 април 2009 - 17:31 .
Posted 27 април 2009 - 17:31
Digger, on Apr 27 2009, 18:28, said:
Такаааа.... тук и аз ще се включа. До сега си мълчах, защото въобще не ми пука за кого кой е най-голям някъде си. И кой, аджеба, бил велик и титан, и крал, и некрал, и всяк'ви измишльотини. Също така не ми пука, кой е по-,по-,най-фен на Славия и "вся остальная сволоч". Обаче ми писна от безумни и необмислени нападки - и по-конкретно - на нЕкой кът не му харесва некъв "скапан" Жудас, да си завре мнението... "нека да запазим добрия тон чеда мои..." в мястото, което другарите от анадола боготворят. Така. мисля, че по този въпрос се изчерпах - но приказката ми беше за Жудас и онзи албум от аватара - това е най-експерименталния албум на дружината и тя е такава, каквато при Халфорд никога нямаше и няма да бъде. Дискът кърти! - за първи път гражданите нагазват дъъъълбоко в траша и то с двата крака - ама не потъват и като Иисус стигат до лодката, която го чака - подобни смазващи и студени рифове има само в Болкоубиеца
, но тук агресията в гласа на Рипърчо отнася като цунами японско крайбрежие - независимо, че цунамитата май смениха фронта. Лично мнение (да уточня, за да няма ...ама той ми счупи играчката).
Тука обаче... - първо въобще Christ Illusion е един доста сносен албум на Хамериканците - дори има едно конкретно завръщане към по-добрите години - ама парите са пари, защото са пари. Че на живо са машини - спор няма - е не съм бил на два метра от Ханеман, че да му виждам устните и да пея с него, ама съм ги гледал - при това и от по-близо, и от по-далече, и от центъра, и по крилото, малко от ъгъла, и в крайна сметка - аут. Толкова за Славия. И тук спорът за това кой е по-,по-,най- е напълно в канала.
за Legion Of The Damned - кво да ги мисля тех - добре, че са батковците като Славия, Содом, Креатор - те тва на латиница да се чете, щото не ми се сменя стандарта - че да могат "момченцата" да се надсвирват.
п.п. ,,,,,,,,,,,.....!!!!!????ттттттт - това са препинателните знаци и пълният член - ако на някой му липсват в горното да се чувствува свободен, да си ги намести...

Posted 27 април 2009 - 17:36
cliffburton, on Apr 27 2009, 12:26, said:
Мегадет наистина имат най-малко траш,сложих ги заради "Ръст ин пийс" най-вече. Лично мнение,всеки си има виждане по въпроса

ъхъ - лично мнение и мойто - то в онази плоча дето продават мир, има повече траш рифове от всички албуми на Металика - ама както казах/написах -лично мнение - пък и кво ли ми увира главата от траш и въобще кво прая в тая тема

Edited by Digger, 27 април 2009 - 17:36 .
Posted 27 април 2009 - 19:50
Марто, това, което написа за Джудас -
Единственият им албум, който съм си купувал някога(ако и да беше пиратска касетка) и единственият, който съм изтърпявал открай-докрай. Даже наскоро си го пусках отново и отново.
Глас по темата не дадох, не се наемам да класифицирам траша, а и тук липсват групи, които спокойно биха изместили посочените от 1-то място.

Глас по темата не дадох, не се наемам да класифицирам траша, а и тук липсват групи, които спокойно биха изместили посочените от 1-то място.
...I can hear the silence,
see invisible emptiness...
Pasi Koskinen
see invisible emptiness...
Pasi Koskinen
Posted 27 април 2009 - 20:40
Nosferatu, on Apr 27 2009, 18:00, said:
+1 :> Като цяло стила ми е доста скучен (еднообразен по-точно), но Сепултура са ми много на сърце до Chaos A.D. Освен това обичам и Sodom, и малко Kreator. Другото за мен е крап, но както казах, това не е моя стил :>
Като цяло харесвам повече американската сцена, евро траша ми е по-еднообразен, както забелязваш и ти. Виж Криейтър през 90-те направиха ебаси скока. Не, че чак толкова съм ги следил. По това време, когато чух Renewal, чух и Dream Theater, а после и някои други представители на прог сцената и за мен света вече не беше същият...
Но Sepultura... о да... и днес като чуя Inner Self и настръхвам и адреналина мощно нахлува в кръвта ми

Posted 28 април 2009 - 11:35
Blacky, on Apr 27 2009, 20:50, said:
Марто, това, което написа за Джудас -
Единственият им албум, който съм си купувал някога(ако и да беше пиратска касетка) и единственият, който съм изтърпявал открай-докрай.

Ами невижадм какво значение има какво изтърпяваш открай-докрай!? За мен пък лично те нямат слаб албум с Халфорд ,както и той самия в соловите си албуми е страхотен! Темата от "да осмеем различното мнение" само да не се превърне в "да осмеем и отричем Джудас", защото "прамведният" ви форум ще се съгреши много

Nazis Raus !
Posted 28 април 2009 - 11:49
MadButcher, on Apr 28 2009, 12:35, said:
Ами невижадм какво значение има какво изтърпяваш открай-докрай!? За мен пък лично те нямат слаб албум с Халфорд ,както и той самия в соловите си албуми е страхотен! Темата от "да осмеем различното мнение" само да не се превърне в "да осмеем и отричем Джудас", защото "прамведният" ви форум ще се съгреши много
Простотийте на "Марто" и селско-заядливия му стил оставям настрана. Марто, въобще не им пука за мнението ти относно Legion Of The Damned и неадекватните ти изказвания за Christ Illusion и ти можеш да си ги завреш...
Ако искаше да запазиш "добрия тон", то нямаше да го нарушаваш просто ей така , за да покажеш "величето" на словото си и меродавността на мнението си 

Posted 28 април 2009 - 12:29
man on a mission, on Apr 28 2009, 12:49, said:
От всичките ти постове 99% са с цел да обидят или засегнат някой.
@MadButcher - имаш последно предупреждение относно държането ти тук и речника, който използваш.
I don't know how I managed it...
Posted 28 април 2009 - 12:34
Ozzy, on Apr 28 2009, 13:29, said:
И това изобщо не е случайно. Той идва от едно точно определено място и има ясна цел.

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users