Фестивалът "Rock the Balkans" в София29.06.2009г. - стадион "Академик"
Started by Ozzy, мар 24 2009 14:49
217 replies to this topic
Posted 21 май 2009 - 19:57
Нека се придържаме към добрия тон и без обидни квалификации.Изразяването на лично мнение не изисква да бъдем крайни в оценката си за неща които не харесваме.Няма смисъл от започването на такива дразги.Нека не превръщаме темата в спор кой е по-велик.
Аз съм фен на Лимп Бизкит.
Не харесвам Куйнзрайх.
Двете банди са несъпоставими, правят съвсем различна музика.
Общото освен националността им е че са добри в това което правят.
Аз съм фен на Лимп Бизкит.
Не харесвам Куйнзрайх.
Двете банди са несъпоставими, правят съвсем различна музика.
Общото освен националността им е че са добри в това което правят.
By and large, jazz has always been like the kind of a man you wouldn't want your daughter to associate with.
Duke Ellington
Duke Ellington
Posted 21 май 2009 - 20:02
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Posted 21 май 2009 - 21:01
Супер смешен индивид. Може би се е възгордял със смешното фестивалче с 1 метъл група в родното му градче.
Posted 21 май 2009 - 21:39
bourgas, on May 21 2009, 19:36, said:
Така... Търпението ми се изчерпа. А като се замисля, не съм търпял някой толкова дълго, колкото теб. Няколко пъти ти правих забележки. Не ме интересува, че не си ги чел. Вярно, имаш само 14 поста... Но пък за сметка на това, кой от кой по-грандиозен.
В интерес на истината до някъде съм съгласен с мнението ти. Но с тази неграмотност и просташки изказвания - до тук. Ако искаш да видиш как ТУК трябва да говори човек, който не харесва Куинсрайх и е фен на Лимп Бизкит - виж как пише Rob Roy.
Всеки следващ постинг, който прилича на предишните ти, ти носи раздяла с нас.
I don't know how I managed it...
Posted 21 май 2009 - 22:09
Призовавам всички съфорумци да спазваме добрия тон и да избягваме каквито и да било нападки, квалификации и т.н. Това, че модераторите са търпеливи и разбрани батки не значи че може да го обърнем на простотия. Моля, нека не си вгорчаваме приятната атмосфера във форума с хапливи подмятания от рода на "групичка", "фестивалче", "градче" и т.н. Много ви благодаря за разбирането!
A new level reached, where the absence of air lets me breathe...
Posted 21 май 2009 - 22:22
Градския доста се е поолял гледам. Типично за тийн възрастта. Аз да си кажа честно бих го баннал, ама си има кой да го реши това.
Относно "градчето", то все пак е на пето място в Бългрия по големина и има доста сериозни традиции в екстремната музика, с каквито не всички от останалите четири по-големи града могат да се похвалят. Все пак от изказванията на един, не си правете изводи за целия град.
Отделно, че лятно време доста от вас май предпочитат да се сменят с мене
Относно "градчето", то все пак е на пето място в Бългрия по големина и има доста сериозни традиции в екстремната музика, с каквито не всички от останалите четири по-големи града могат да се похвалят. Все пак от изказванията на един, не си правете изводи за целия град.

Posted 21 май 2009 - 22:32
bourgas, on May 21 2009, 19:36, said:
Тази "некадърна" група накара 350 000 човека на едно място да откачат.И тази "некадърна" група беше свалена от легендарния "Уудсток",заради подтикване на публикатан към безредици.И е една от най-свежарските групи през последните 15 години.Радвам се,че се върнаха и идват тук.Някой да те кара да ходиш.Ходи в Краварна,слушай там ретро рок тогава.Тъпото е,че сложиха някакви запсали ретро лигни,дето ще ни приспиват,ама кво да правим,ще ги изтърпим някакси.И "некадърните" Бизкит са хедлайнери на "Даунлоуд фестивал",докато "великите", "невероятните" Куинсарайх май никой не ги помни,а кво остава за хедалйнер.Учудвам се,че групи като Деф лепарт и ЗЗ ТОП са на този фест.И между другото като слагаш аватари на Ранди от Ламб оф год,поне не говори против по-новите групи.Не ти отива на аватара.
Пич, аз когато съм слушал LB, съм сигурен че ти дори не си ги чувал. Не съм ги наричал некъдърни, а посредствени. Каквито са точно те в момента. И бъди сигурен, че аватара много добре отговаря на музикалните ми препочитания, но нямам нищо общо с хейтърите, който плюят стар банди или трюта дето отричат новато. КАПИШ!!!!

И ако не си разбрал, очевидно не си поста ми засяга основно цената на билетите и качеството на събитието. Така че моля те в интерес на добрия тон, relax!!!! Ако искаш да ти обясня защо LB са посредствена група, моля на личния пише. Нека не провим повече офтопик тук!!!!
Oooo и забравих, Лимп Бизкит са хедлайнери на second stage!!!! Основните хедлайнери са Slipknot, Faith no more и Def Leppard !!!!
Edited by Joey, 21 май 2009 - 23:03 .
Insane in my brain
Posted 21 май 2009 - 22:48
Svil, on May 21 2009, 23:22, said:

Posted 22 май 2009 - 09:52
Ozzy, on May 22 2009, 09:21, said:
Такова нещо аз лично не мога да издържа 

Аз също.

Но недоумявам как феновете на тази група я намират за по-"екстремна", пого-джийска и т.н от "дъртите пенсионери хеви метъли", като с това мяукащо рапиране на Дърст + измислените "рифове" на Борланд могат да докарат само неконтролируем смях (поне за мен), а след това някой епилептичен гърч от ужаса, който хипотетично съм принуден да търпя.
Добре, че няма да ходя така или иначе. Аз също не слушам Куинсрайх, но ги предпочитам 1000 0000 000 пъти пред това мяукане.
Направо съм потресен

Posted 22 май 2009 - 10:13
Nosferatu, on May 22 2009, 10:52, said:
Аз също.
Но недоумявам как феновете на тази група я намират за по-"екстремна", пого-джийска и т.н от "дъртите пенсионери хеви метъли", като с това мяукащо рапиране на Дърст + измислените "рифове" на Борланд могат да докарат само неконтролируем смях (поне за мен), а след това някой епилептичен гърч от ужаса, който хипотетично съм принуден да търпя.
Добре, че няма да ходя така или иначе. Аз също не слушам Куинсрайх, но ги предпочитам 1000 0000 000 пъти пред това мяукане.
Направо съм потресен

Направо съм потресен

Просто като бяхме на по 18-19 беше много готино да подскачаме не Break stuff, ама тва беше отдавна, отдавна. Иначе в момента, Бизкит не са ми хронично неприятно, но мисля че ще ги пропусна..
Insane in my brain
Posted 22 май 2009 - 10:49
Смятам, че е редно преди да се възмущавате от това как може Queensryche да са подгряващи на Bizkit да вземете предвид няколко момента. Катkо някои вече е споменал, Bizkit тази година ще са сред хедлайнерите на повечето от големите фестивали в Европа. Освен това, най-малкото самият факт, че става въпрос за реюниън тур, ги поставя в по-предна позиция. Но нека гледаме обективно на нещата по отношение на популярност, продажби, маркетинг и всички подобни показатели, по които Дърст и компания са светлинни години пред Queensryche. Може да прозвучи силно, но според мен последните никога не са били повече от второстепенна банда в стила, в който се изявяват. Нито имат някакво особено влияние, нито продажби, нито някога са били сред така наречените големи имена в тази сцена.
А по отношение на това, че рифовете на Бизкит били смешни и концертите били скок-подскок и разни от сорта - навремето си спомням, че гледах кадри от Уудсток и Сидни Оупън Еър, и на парчета като Break Stuff, My Generation, Nookie и т.н. в публиката ставаше нещо нереално.
И в крайна сметка нека си припомним какво се случваше през 2000-2001 година, когато куцо и кьораво слушаше Бизкит, дори и в БГ. И точно тук искам да вмъкна мнението, че според мен Бизкит са от бандите, които до някаква степен спомогнаха за излизането на тежката музика от така наречената криза от деведесетте години. Въпреки, че спадаха в категорията комерс, те дадоха нов тласък на тежката музика, която имаше нужда точно от някакъв по-нов, дори модерен, ако щете образ, за да се съживи и да се зашуми отново около нея.
Абсолютно съм убеден, че и в този форум има хора, които на 15-16 в даскало са почнали да ги слушат и след това постепенно са се ориентирали към други банди и подстилове на тежката музика.
И за финал бих искал да спомена, че не съм фен на Бизкит и не бих си ги пуснал вкъщи, но на лайв, колкото и смешно да звучи за някои, бих се размазал
Queensryche заслужават уважение, но от друга страна си спомням преди няколко години как на Академик едвам ги издържах преди The Metal Gods
А по отношение на това, че рифовете на Бизкит били смешни и концертите били скок-подскок и разни от сорта - навремето си спомням, че гледах кадри от Уудсток и Сидни Оупън Еър, и на парчета като Break Stuff, My Generation, Nookie и т.н. в публиката ставаше нещо нереално.
И в крайна сметка нека си припомним какво се случваше през 2000-2001 година, когато куцо и кьораво слушаше Бизкит, дори и в БГ. И точно тук искам да вмъкна мнението, че според мен Бизкит са от бандите, които до някаква степен спомогнаха за излизането на тежката музика от така наречената криза от деведесетте години. Въпреки, че спадаха в категорията комерс, те дадоха нов тласък на тежката музика, която имаше нужда точно от някакъв по-нов, дори модерен, ако щете образ, за да се съживи и да се зашуми отново около нея.
Абсолютно съм убеден, че и в този форум има хора, които на 15-16 в даскало са почнали да ги слушат и след това постепенно са се ориентирали към други банди и подстилове на тежката музика.
И за финал бих искал да спомена, че не съм фен на Бизкит и не бих си ги пуснал вкъщи, но на лайв, колкото и смешно да звучи за някои, бих се размазал

Queensryche заслужават уважение, но от друга страна си спомням преди няколко години как на Академик едвам ги издържах преди The Metal Gods

Posted 22 май 2009 - 12:10
Ти може едва да си ги издържал, ама аз бях на стадиона само заради тях. За сметка на това виенето на Халфорд ме изтерза. Така, че за всеки влак си има пътници.
Между другото за втори път твърдиш за една група, че е по-еди си каква от друга, без да си проверявал фактите струва ми се.
Между другото за втори път твърдиш за една група, че е по-еди си каква от друга, без да си проверявал фактите струва ми се.
Posted 22 май 2009 - 12:18
Ozzy, on May 22 2009, 10:27, said:
О, аз също изчезвам, но след Queensryche и Saga 

@jugulator-една банда никога не може да бъде по-велика от друга само въз основа на продажбите си, никога

Edited by foreigner, 22 май 2009 - 12:19 .
А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.
Posted 22 май 2009 - 13:28
foreigner, on May 22 2009, 12:18, said:
една банда никога не може да бъде по-велика от друга само въз основа на продажбите си, никога
Съгласен съм принципно. Но мисля, че в конкретния случай определението велик не може да се използва за нито една от двете групи. Примерът ми беше в подкрепа на обяснението защо Бизкит са хедлайнер.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users