Jump to content

Мюзик Айдъл...Някой гледа ли го?

120 replies to this topic

#61 slartibartfast

fjordgestalter

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 197 posts

Posted 17 март 2009 - 13:16

Какво впечатление оставя Димитър? Човекът изглежда сериозен, отговорен, съвестен. Едва ли това са качествата, които се търсят за звезда в шоу от този тип. Смятам, че изгонването му беше закономерно - не е човек, с когото масовият зрител/слушател би се идентифицирал.
Even angels lose their wings, eventually..

#62 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 17 март 2009 - 14:46

View PostТигър, on Mar 17 2009, 11:01, said:

Искам да споделя, че изключително много ми е писнало от личната драма на сляпата.
Same here :blush:

#63 foreigner

cream puff

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1436 posts

Posted 18 март 2009 - 01:08

View PostSvil, on Mar 17 2009, 14:46, said:

Same here B)
Дам. Хубаво е да се обърне внимание на големия проблем с домашното насилие, но не е това мястото. Това, мамка му, е музикално шоу. Само дето продуцентите са решили, че всяко шоу в БГ трябва да има реалити елементи, елементи тип Искрено и Лично, простотия и чалга за радост на слабоумните, и какво ли още не, за възможно най-голяма/разнообразна аудитория. И накрая става негледаема боза с лимонада. :blush:
А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.

#64 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 18 март 2009 - 08:49

Снощи проблема на съответната девойка беше коментиран и по късните новини на БТВ. Оказа се, че има създадени подписки вече в нейна защита, а някаква си прокуратура дори се самосеизарала за връщане на делото на съответния приятел, въз основа на материалите излъчени в Мюзик Айдъл. Това, ако не е Пи Ар, не знам какво друго е.

#65 Metal Heart

silent water(s)

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1399 posts

Posted 18 март 2009 - 09:37

View PostSvil, on Mar 18 2009, 08:49, said:

Снощи проблема на съответната девойка беше коментиран и по късните новини на БТВ. Оказа се, че има създадени подписки вече в нейна защита, а някаква си прокуратура дори се самосеизарала за връщане на делото на съответния приятел, въз основа на материалите излъчени в Мюзик Айдъл. Това, ако не е Пи Ар, не знам какво друго е.
Каквото и да е, ако това е единственият начин насилникът да си получи заслуженото, аз съм за B)
Обаче връщането на Димитър доста намириса - каква е тази скрита мисия, след като момчето видимо се разстрои от отпадането си, а снощи не изглеждаше така, сякаш е знаел за нея през цялото време :blush:
It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!

#66 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 20 март 2009 - 23:31

Моите идоли добре се представят: тук и тук :harhar: :lol: :)

#67 Sailing Ships

Soldier Of Fortune

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1423 posts

Posted 21 март 2009 - 00:21

Предлагам да им присъдят наградата, да подпишат договор с 'Virginia' още сега и да ни представят на "Евровизия" през май! :harhar: :lol: :)

Edited by Sailing Ships, 21 март 2009 - 00:25 .

So, take me with you,
Take me far away,
We'll ride the wind across the sky...
Spread your wings and you will see,
You control your destiny,
So Sailing Ships
Don't pass you by ...

#68 Ice-9

Леко со секирата како

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 190 posts

Posted 25 март 2009 - 21:14

13-тия войн дето го вкараха чисто си е работа на Мария. Егати и тъпата ..... (всеки да си попълва каквото му дойде). Явно затва са се карали толкова - явно на въпросната субектка и е по-вътрешно кой как я подмокря, отколкото кой как пее... Ужас

#69 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 27 март 2009 - 12:57

Че те всичките фолк певици дето досега минаха като жури през Айдъла само с оная си работа оценяваха кандидатите. И Есил и Глория постоянно им висяха езиците отвън и се капеха като влезеше някой по-строен младеж.

#70 Minstrel in the Gallery

Too Old To Rock'N'Roll, Too Young To Die!

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 592 posts

Posted 27 март 2009 - 17:02

Ако някой се интересува от интересни факти, клюки или каквото и да е, свързано с Мюзик Айдъл 1,2 или 3 да пише или да пита на ЛС - най-близкият ми човек работи в екипа от началото на шоуто :) Знам всичко за всеки там :harhar:

#71 duende

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1149 posts

Posted 27 март 2009 - 17:20

View PostMinstrel in the Gallery, on Mar 27 2009, 17:02, said:

Ако някой се интересува от интересни факти, клюки или каквото и да е, свързано с Мюзик Айдъл 1,2 или 3 да пише или да пита на ЛС - най-близкият ми човек работи в екипа от началото на шоуто :D Знам всичко за всеки там :)

Чудесно. Но спокойно можеш да пишеш интересните факти на страниците на форума. :harhar:
Ще е интересно на всички, без съмнение.

#72 Тигър

кардинал

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 1998 posts

Posted 28 март 2009 - 18:44

http://musicidol.btv...showtopic=13550
Бях толкова зает да се дразня на личната й драма, че дори не обмислих възможността цялото нещо да е пълен фарс. А май трябваше.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

#73 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 28 март 2009 - 18:54

Всичко е възможно у нас. Тая отдавна не ми е симпатична, ама сега пък съвсем.

#74 Minstrel in the Gallery

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 592 posts

Posted 30 март 2009 - 14:48

И аз като вас смятам, че личната драма на Виктория не беше и не трябваше да бъде обект и основна насока на сегашния МА3. За ситуацията мога да кажа следното /от лични разговори с Виктория/ - нейната позиция е ясна - той я е пердашил и тя е загубила зрението си заради това. Дали това е самата истина /т.е. че е загубила зрението си вследствие на побой/ не знам, знам само че този юнак НАИСТИНА я е биел! И много моля всички, които ми обясняват "Ама той не е такъв", "Той е душичка" и т.н. явно никога не са живели с него и никога не са му били гаджета! В очите на тази жена нямаше лъжа, като споделяше, че той наистина я е биел, при това бая честичко! Друг е и въпросът след като я е биел, аджеба какво е търсила тя с него? Лафове от типа "Ама аз много го обичах..." никак не са адекватни! Не мога да си обясня защо тя не е споделила с други хора, че я бие, защо е продължавала да бъде с него, сигурен съм че за някои неща си доизмисля и продуцентите допълнително "обогатяват" разказа й - и това не мога да го разбера. Нима всичко е рейтинг и слава? Другата страна /Димитър/ мълчи, само защото и той самият не иска публично да си признае, че я е биел, това е ясно. Да, тя ми каза, че е имала късогледство с по-голям диоптър преди побоищата и преди да ослепее, но не мога да преценя дали поредният побой е причината за ослепяването й ... или е допълнителна измислица за утежняване на ситуацията ... Съжалявам девойката затова, че е сляпа и като знам, че онзи келеш я е биел, мога поне за себе си да си направя необходимите изводи кой крив, кой прав ... Друг е въпросът, че МА3, пак казвам, не е мястото за подобни разследвания, а и поведението и агресията на двамата идиоти-водещи /защото има и още двама идиоти, които се размотават из МА3!/ са дразнещи! Да не говорим, че лично мен ужасно ме дразни и това недоразумение Симона /малката ревла!/, на която мястото й определено е в училище, а не на концерти и по тАлАвизията ... Аман от родителски амбиции и селски комплексарщини!!! :D

#75 Тигър

кардинал

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 1998 posts

Posted 31 март 2009 - 20:37

Въпросът изобщо не е в това дали бившият на Виктория я е биел или не, всъщност. Въпросът е в това, че Иван и Андрей съсипаха живота на един човек заради случай, по който дори прокуратурата не смее да се произнесе. За дело, за което дори обвинение не може да се повдигне, те произнесоха присъда. А това е нелепо. Aurora, мисля, го беше написала - по този начин те показват, че ако искам да съсипя нечий живот, трябва само да застана пред камерие и да кажа, че ми е направил нещо ужасно. Ако се разплача, още по-добре. Останалото ще стане от само себе си.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора

Блог
The Painting

#76 marillion

I'm a Marquee veteran...

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 6135 posts
  • Interests:Progressive Rock

Posted 31 март 2009 - 20:39

Това, което допреди малко течеше по бТВ, е просто недопустимо за национално отговорна медия. Наистина съм отвратен доколко ниско могат да се наведат някои телевизионери в опита си да привлекат по-голяма аудитория... :metal: :no: :D

Лично аз отказвам да съм част от тази сапунка... :D
18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion

#77 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 31 март 2009 - 21:33

То това явно е всяка вечер вече. Не знам какво общо има с концепцията на Мюзик Айдъл. По-скоро е за Искрено и лично :metal:

#78 Minstrel in the Gallery

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 592 posts

Posted 03 април 2009 - 09:57

Напълно съм съгласен с вас, момчета. Принципът "Целта оправдава средствата", който изродите Иван и Андрей използват, за да си вдигнат рейтинга и гледаемостта, е гаден! Това дори не става за "Искрено и лично", а за разни предавания по СКАТ или Телевизия 2001 ... И мен определено ме дразни, че тези двамцата келеши започнаха да се държат като батко им Слави Трифоновски - като критерий, като съдник, като обществено меродавно мнение и оценка за поведението на хората! Аман от комплексирани малоумни олигофрени! В правосъдната ни система има толкова пропуски /нали колега Жорж :metal: /, че да се парадира и набляга на един конкретен случай, започва наистина да дразни!

П.С: Иначе от пикантната страна на "риалитито" вече има и сериозна двойка в любовната сфера - Соня Мембреньо и македонеца Боян вече открито демонстрират чувства пред екипа :) Другите просто правят секс помежду си кой с когото му падне, без да демострират чувства, само заради спорта и бройката. Изключение правят Димитър от Бургас и малкото досадното Симонче - единият заради миризмата /не се къпе със седмици/, другата заради възрастта си и присъствието на майка й до нея, не че не им се иска :)

#79 Mortician

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 46 posts

Posted 18 април 2009 - 17:50

Г ледам го тая година редовно!Само да я нямаше тая Отварачката със уста приличаща на...нещо за което не ми се отваря приказка!Тя внася Халтура в формата. :) :)

#80 Тигър

кардинал

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 1998 posts

Posted 22 април 2009 - 09:03

Искам да споделя, че от това, което видях снощи, направо ми се доповръща. За последните десетина минути на вчерашния епизод ми е приказката. КАК МОЖЕ ТОЧНО СИМОНА И ВИКТОРИЯ ДА СА СПАСЕНИТЕ? Поразгледайте из форума на предаването и ще видите:
http://musicidol.btv...showtopic=14660
http://musicidol.btv...showtopic=14616
http://musicidol.btv...showtopic=14809
http://musicidol.btv...showtopic=14710
Почти НЯМА човек, който да не се дразни на присъствието им там. Да, де, знам, че форумът не е представителна извадка, обаче такива разлики просто не са реални. Съжалявам. Вече дори и аз започвам да се съмнявам в истинността на вота.

Не, сериозно. Просто ми писна. Писна ми талантливи и кадърни участници да си отиват заради лишена от талант тринайсетгодишна ревла и също толкова лишена от талант жертва с Лична Драма. Първо беше Драго, който не получи никакво екранно време заради Жертвата и съответно си отиде. После... Кой следва? Магдалена? Ели? Русина? Която и да си тръгне днес, шоуто ще загуби. Шоуто, но не и продуцентите. Днес за пореден път ще се нагушат с парички. Пък това, че работата на Виктория вече тотално се разсмърдя и сигурно това лансиране ще им излезе през носа, не ги интересува. Това, че подобно грубо нарушение на правилата като вкарването на ревличката в шоуто не им печели симпатии, явно не ги интересува. Това, че сами режат клона, на който са седнали, явно не им е проблем. Ама ще стане.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора

Блог
The Painting

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users