Мюзик Айдъл...Някой гледа ли го?
Started by Svil, мар 02 2009 22:41
120 replies to this topic
Posted 11 май 2009 - 10:18
Аз предлагам да прекръстят предаването на Фешън Айдъл.Може и чалга айдъл.
Когато си на дъното на пъкъла,когато си най-тъжен и най-злочест от парещите въглени на мъката
си направи стълба и излез.
САМО ЛЕВСКИ, ОБИЧАМЕ ТЕ!
САМО ЛЕВСКИ, ОБИЧАМЕ ТЕ!
Posted 11 май 2009 - 10:30
Може и да греша, но в това предаване, както при всички привнесени в БГ, доста се постараха да стане пошло и кичозно. Преди доста време следях един сезон от германската версия - мащабите и качеството бяха несравними! Може и да съм предубедена, но сякаш повечето родни предавания залагат точно на простотията, за да събират аудитория, без да се стремят да предложат нещо по-естетически издържано....Специално в този сезон на МА, дори само от едно гледане мога да го потвърдя, че нивото е страшно ниско - нямам предвид таланта да пеят, а всичко останало.
The mind is its own place, and in itself
Can make a Heav'n of Hell, a Hell of Heav'n
What matter where, if I be still the same?
Can make a Heav'n of Hell, a Hell of Heav'n
What matter where, if I be still the same?
Posted 24 май 2009 - 20:36
Така и не мога да разбера защо изкарвате Мюзик айдъл,чалга айдъл?!Се тая...Иначе стискам палци за Русина и Преслава(с предпочитания към първата)-за мен,като глас и визия те са...най-добрите да речем!
Отвратителна ми е Магдалена-намирам я за ужасно грозна-просто не мога да разбера какво й е хубавото.
Макетата не са зле,никак даже,но предпочитам някой българин да спечели...нищо против срещу чужденците разбира се...Еми това е май...
Отвратителна ми е Магдалена-намирам я за ужасно грозна-просто не мога да разбера какво й е хубавото.
Макетата не са зле,никак даже,но предпочитам някой българин да спечели...нищо против срещу чужденците разбира се...Еми това е май...
Posted 25 май 2009 - 14:21
Още с епопеята на "сляпата Вики" ме отказаха генерално да го гледам...
Posted 25 май 2009 - 20:38
Е то наистина беше голяма глупост...
Posted 09 юни 2009 - 14:13
Ееее, свършиии!
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Posted 09 юни 2009 - 14:20
Вчера беше финала, нали ? Изпуснал съм го - какъв пропуск.
Edited by cliffburton, 09 юни 2009 - 14:20 .
Когато си на дъното на пъкъла,когато си най-тъжен и най-злочест от парещите въглени на мъката
САМО ЛЕВСКИ, ОБИЧАМЕ ТЕ!
САМО ЛЕВСКИ, ОБИЧАМЕ ТЕ!
Posted 09 юни 2009 - 15:31
Казаха ми, че е спечелила фаворитката ми Маги, браво
А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.
Posted 09 юни 2009 - 16:29
Бтв, догодина ако не го правят други продуценти, сигурно няма да го гледам. Това, което се случи в последните няколко месеца, на нищо не прилича. Едно свястно предаване имаше по телевизията и го съсипаха доста качествено. Просто догодина да сменят целия екип, начело с продуцентите/водещите и Дони, че да се върнем където си трябва.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Posted 09 юни 2009 - 18:10
Тигър, on Jun 9 2009, 17:29, said:
Едно свястно предаване имаше по телевизията и го съсипаха доста качествено.
Мюзик айдъл изначално е заложено като комерсиално и пошло шоу. Без да се правя на трю, но не виждам как на един истински металист, това нещо би могло да му хареса.
Радвам се, че свърши и се надявам, че най-сетне ще пуснат някой свестен филм по БТВ-то.
Колкото до Иван и Андрей, не се надявай да ги сменят. Те добре са си постлали.
Posted 10 юни 2009 - 14:11
Svil, on Jun 9 2009, 19:10, said:
Чак пък свястно...
Мюзик айдъл изначално е заложено като комерсиалнои пошло шоу. Без да се правя на трю, но не виждам как на един истински металист, това нещо би могло да му хареса.
Радвам се, че свърши и се надявам, че най-сетне ще пуснат някой свестен филм по БТВ-то.
Мюзик айдъл изначално е заложено като комерсиално
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Posted 10 юни 2009 - 21:07
Пошло е и ще ти кажа защо. Заради псувните и вулгаризмите в ефир. Това е недопустимо за прайм тайм на национална телевизия. Заради подигравките с някои участници. Заради откритото възползване от проблемите на някои (Марин и Мустафа и сляпото момиче), с цел трупане на рейтинг.
Да си метал и да оценяваш доброто от другите стилове, не е несъвместимо. Аз самият харесвам доста различни неща. Но в това шоу очалгаряването е повсеместно, така че няма за какво да говорим за различна музика.
Така приветстваната от теб риалити част, подразни повечето хора и ги отдръпна от гледането на Мюзик Айдъл.
Иначе като гледам, на теб най-големият ти проблем е Слави Трифонов, аз лично смятам, че двамата глупаци с нищо не са по-добри от него, дори са в пъти по-зле.
Да си метал и да оценяваш доброто от другите стилове, не е несъвместимо. Аз самият харесвам доста различни неща. Но в това шоу очалгаряването е повсеместно, така че няма за какво да говорим за различна музика.
Така приветстваната от теб риалити част, подразни повечето хора и ги отдръпна от гледането на Мюзик Айдъл.
Иначе като гледам, на теб най-големият ти проблем е Слави Трифонов, аз лично смятам, че двамата глупаци с нищо не са по-добри от него, дори са в пъти по-зле.
Posted 10 юни 2009 - 22:50
^
Прекалено много си повярваха, защото нещата започнаха преди години да им се получават. Това са последиците от прекалено високото самочувствие, смесено с лигавщина, липсата на мярка и възпитание, за да спреш навреме. Заради този факт те си позволиха да бъдат едва ли не нравствени корифеи, някакво морално мерило, а това не им прави чест.
Първо, защото да даваш акъл от национален ефир не е твоя работа, когато си ангажиран да правиш музикално шоу. Второ, да се възползваш от проблемите, на когото и да е било, не е в плюс за теб като личност - проява на лош вкус е.
Това са причините, които ме категорично ме отказаха от гледането на Music Idol.
Прекалено много си повярваха, защото нещата започнаха преди години да им се получават. Това са последиците от прекалено високото самочувствие, смесено с лигавщина, липсата на мярка и възпитание, за да спреш навреме. Заради този факт те си позволиха да бъдат едва ли не нравствени корифеи, някакво морално мерило, а това не им прави чест.
Първо, защото да даваш акъл от национален ефир не е твоя работа, когато си ангажиран да правиш музикално шоу. Второ, да се възползваш от проблемите, на когото и да е било, не е в плюс за теб като личност - проява на лош вкус е.
Това са причините, които ме категорично ме отказаха от гледането на Music Idol.
So, take me with you,
Take me far away,
We'll ride the wind across the sky...
Spread your wings and you will see,
You control your destiny,
So Sailing Ships
Don't pass you by ...
Take me far away,
We'll ride the wind across the sky...
Spread your wings and you will see,
You control your destiny,
So Sailing Ships
Don't pass you by ...
Posted 11 юни 2009 - 08:41
Svil, on Jun 10 2009, 22:07, said:
Пошло е и ще ти кажа защо. Заради псувните и вулгаризмите в ефир. Това е недопустимо за прайм тайм на национална телевизия. Заради подигравките с някои участници. Заради откритото възползване от проблемите на някои (Марин и Мустафа и сляпото момиче), с цел трупане на рейтинг.
Именно за това ми е приказката. В предните два сезона цялата простотия беше в порядъци по-малко. Що се отнася до риалити-частта - във втория сезон действаше разтоварващо и не пречеше, но в третия беше прекалено много. В смисъл, че друго нямаше. Мисля, че го написах това. А Трифонов ми е проблем от бая време. Ще ми се догодина, дори и да продуцира той предаването, да не се набута и в журито, понеже ме дразни. Идеалният вариант за мен би бил продуцентите да не са нито водещи, нито да се бъркат в журито по някакъв начин. Просто да си прибират паричките и да озаптяват простотията отвреме-навреме.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Posted 11 юни 2009 - 09:36
Е, аз малко не съм те доразбрал в предното ти мнение, но вече се изяснихме
Posted 14 август 2009 - 21:47
http://musicidol.btv...showtopic=17290
Може и да го гледам, тоест. Само дано не намесят гологлавия олигофрен отново.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Posted 15 август 2009 - 09:26
Тигър, on Aug 14 2009, 22:47, said:
http://musicidol.btv...showtopic=17290
Edited by Svil, 15 август 2009 - 09:26 .
Posted 15 август 2009 - 10:05
Svil, on Aug 15 2009, 10:26, said:
Време беше двамата малоумници да се махнат. Надявам се и това да е началото на залеза им. Твърде дълго бълваха простотия от екрана!
Твоето неразбиране не е лудостта на другия!
Posted 15 август 2009 - 10:18
Поне се знае, че няма да продуцират "Мюзик Айдъл". Дано това да е добра новина.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог