Ozzy, on Aug 27 2010, 19:14, said:

Просто е:
Ю2 ви дразнят? Турнето им ви дразни? Сцената им ви дразни? Боно ви дразни? Не харесвате изявите и показността на Боно? Не харесвате/дразни ви това, че хората коментират/харесват тези неща? Тогава тази тема не е за вас - не я четете и/или не пишете в нея.

Ю2 не ме дразнят - напротив харесвам ги, донякъде
Турнето им пък хич не ме дразни, напротив бих се радвал ако дойдат в България
да сцената им може да е прекалено помпозна и излишна. според мен по-важна е музиката, но те си го решават, това е тяхната визия за музика
да Боно определено прекалява(според мен) с изявите си на политик и спасител на света, но пък може би това е неговият начин за ПР итн.
не ме дразни това че разни хора харесват и обсъждат Ю2 и турнето им. дразни ме начина по който го правят. тази тема се превърна в блог или фен сайт на Ю2. освен няколкото сетлиста от концерти и хвалби кой за къде и кога си е взел билети. или проблемите с поръчката на тези билети. има много как Боно си е опържил яйца, как са арестували 2 анархо-комунисти в Лисабон, как Боно е бил забелязан с бинокъл да се вози в открита кола в Монте Карно ама не било сигурно кой се е возел до него дали мис Китай или зам. секретаря на ООН, бил и посетил мач по крикет и тн. няма музика, няма спор или диалог както би трябвало да бъде в една форумна тема. има 2-3 човека които се надпреварват да изровят жълтини около Ю2 и да ги постнат тука