Jump to content

U2Турне 2009/2010/2011

705 replies to this topic

#481 Paul Y

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 25 posts

Posted 26 юни 2010 - 12:10

Мерси още веднъж за бързата информация. Само да ми мине последният изпит на 1 юли в София и се връщам в къщи и не излизам от там :metal: :ser: :D

Edited by Paul Y, 26 юни 2010 - 12:11 .

#482 Metal Heart

silent water(s)

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1399 posts

Posted 26 юни 2010 - 13:39

View PostPaul Y, on Jun 26 2010, 12:50, said:

Тия UPS сега ги чувам :metal: Сигурно ми е доста тъп въпроса, но как да разбера кога са пристигнали билетите. На мейла ми ли ще пратят нещо или по телефона?
UPS в България се представляват от Ин Тайм - www.intime.bg.
На сайта им има телефон, на който можеш да се обадиш, ако искаш да проследиш пратката си. Но за целта трябва да имаш информация поне кога е пусната...
It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!

#483 Ozzy

All England Lawn Tennis Club Single Handed Champion of the World

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 29 юни 2010 - 13:33

Датата за начало на доставката на билетите официално е сменена от 1-ви юни на 1-ви юли.
http://www.biletix.c...c.htm?page=sp16
Ето и писмото, което получих от организаторите:

"Due to security measures and to prevent duplication of the tickets we had to delay the send-out just by changing the date on Biletix’ web-site.
The concert will happen and we’ll start delivering the tickets by July to be on the safe side.
Thanks for your understanding."
I don't know how I managed it...

#484 Paul Y

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 25 posts

Posted 07 юли 2010 - 11:13

Хора не знам за вас, но аз започвам да се изнервям вече. :yes: Смятат ли да започват да ги разнасят?

#485 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 07 юли 2010 - 14:58

View PostPaul Y, on Jul 7 2010, 12:13, said:

Смятат ли да започват да ги разнасят?
Очевидно ДА, защото току що аз получих моите :no: 8 месеца и 7 дена след като ги поръчах :yes:

#486 Paul Y

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 25 posts

Posted 07 юли 2010 - 16:13

Много добра новина :yes:. Аз досега бях в районното да си изкарвам паспорт :no: и дано не са идвали докато ме няма. Значи да ги очаквам тия дни?

#487 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 07 юли 2010 - 16:23

View PostPaul Y, on Jul 7 2010, 17:13, said:

Много добра новина :no:. Аз досега бях в районното да си изкарвам паспорт ;) и дано не са идвали докато ме няма. Значи да ги очаквам тия дни?
Ами не знам на какъв принцип ги пращат... Ако принципа е "по ред на поръчване" - аз съм ги поръчал една седмица преди официалната продажба като член на фенклуба. Т.е. би трябвало първо на такива като мен да ги пратят. Но при всички случаи те се оляха отвсякъде със закъсненията, така че предполагам, че сега ще пращат билетите по възможно най-бързия начин. На моя плик пишеше: "EXTREMELY URGENT". Билетите ми са били пратени вчера сутринта, а днес сутринта бяха в офиса на "Ин Тайм" в София. В 16:00 часА ми бяха на бюрото. Демек - бързо действат.

Това са ми първите билети, на които името ми е изписано :D Не с химикалка. Отпечатано е, както е отпечатана и датата, часа, сектора, реда и мястото :yes:

#488 Paul Y

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 25 posts

Posted 07 юли 2010 - 16:59

А на теб от in time ли ти се обадиха, че са ги получили или направо пред вас? Не знам дали тук имат офис (Шумен). Днес влизах v biletix и пишеше за билетите not printed.

#489 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 07 юли 2010 - 20:31

View PostPaul Y, on Jul 7 2010, 17:59, said:

А на теб от in time ли ти се обадиха, че са ги получили или направо пред вас?
Аз им се обадих :no: Спокойно можеш да го направиш и ти, като им кажеш име и адрес, а те ще ти кажат къде точно в момента се намират твоите билети. Но си мисля, че още не е дошло времето да им се обаждаш, защото:

Днес влизах v biletix и пишеше за билетите not printed.
Щом пише "not printed", значи наистина още не са ги принтирали. На мен вчера това "not printed" ми се смени на линк "Delivery Info (UPS)", който те води към страницата на турския UPS, където уж можеш да видиш точно къде са в момента по трасето Турция-България билетите ти, само дето линка не работи като хората и реално не можеш да разбереш на какъв етап е доставката ти ;) НО! Но в момента в който ти се появи линка "Delivery Info (UPS)" на мястото на "not printed", вече си сигурен, че билетите ти са принтирани и са дадени на турския UPS за да ти ги достави. От този момент можеш вече да звъниш на Ин Тайм и да ги питаш къде са ти ценните хартийки и кога точно ще си ги получиш - те могат да проверят в системата си и да ти кажат.

Не знам дали тук имат офис (Шумен).
Имат, имат:
http://www.intime.bg...p=2&centerid=26
Смени ли ти се статуса в Biletix на "Delivery Info (UPS)" започвай да ги ръчкаш :yes:

#490 Paul Y

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 25 posts

Posted 08 юли 2010 - 11:30

Вече и при мен има промяна :)
INTERNATIONAL COURIER CHARGE Courier Not Printed
U2 360 TOUR presented by BlackBerry Courier Delivery Info (UPS)
Сега го видях и ще им звъня. Но не знам дали не трябва и INTERNATIONAL COURIER CHARGE Courier Not Printed да стане и то Delivery Info (UPS). Но почвам да звъня :)

#491 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 08 юли 2010 - 11:32

View PostPaul Y, on Jul 8 2010, 12:30, said:

Но не знам дали не трябва и INTERNATIONAL COURIER CHARGE Courier Not Printed да стане и то Delivery Info (UPS).
Не трябва. Това ти е таксата към UPS за това, че ти доставят билетите. Таксата няма как да ти я принтират и пратят по куриер :)

#492 Paul Y

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 25 posts

Posted 08 юли 2010 - 11:48

Искат ми номер на пратката на UPS ама никъде не мога да го намеря. Бил някакъв номер съдържащ 18 символа :)

#493 Paul Y

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 25 posts

Posted 08 юли 2010 - 12:15

Като им се обадя искат адрес, име и накрая тоя номер на пратката. Ама нито в е-мейла ми има нещо такова нито в biletix. Ozzy на теб искаха ли ти такъв номер на пратката? И ако да, то къде да го немеря?

#494 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 08 юли 2010 - 12:20

Този номер трябваше да сме го получили от "любезните", "работливи" и "прекрасни" хора от Билетикс, но такъв не ни е даден. Нито на мен, нито на теб, предполагам нито на никой. На Софийския Ин Тайм им казах, че нямам и не знам такъв номер, но мога да им кажа всичко останало - име, адрес, телефон и т.н. Жената бе любезна и ме попита само за име.

#495 Paul Y

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 25 posts

Posted 08 юли 2010 - 12:59

Благодаря за информацията Ozzy!!! Само един последен въпрос - искаха ли ти кредитната карта, с която ги поръча, че тази, с която аз поръчах мойте билети не е в мен?

#496 Ozzy

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 08 юли 2010 - 13:21

View PostPaul Y, on Jul 8 2010, 13:59, said:

Благодаря за информацията Ozzy!!! Само един последен въпрос - искаха ли ти кредитната карта, с която ги поръча, че тази, с която аз поръчах мойте билети не е в мен?
Дори не съм видял човека, който е доставил пакета. Работя в голяма институция - дали са го на момичето, което посреща хората долу на входа и то се е разписало вместо мен. :)
Кредитната карта не ти трябва. Може спокойно да си си поръчал билетите с картата на някой друг. Това, което би трябвало да ти поискат, е документ за самоличност. Личната карта върши перфектна работа :)

#497 Paul Y

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 25 posts

Posted 08 юли 2010 - 13:28

:) :) :) Ozzy!!!

#498 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip