Видях го. Не в мейла, а в сайта им. Предполагам, че просто е някаква грешка. Драснах им един въпрос за това каква е тая дата. Отговориха ми почти веднага:
"Dear Georgi,
All customers from outside Turkey will receive their tickets via courier regardless of channel of purchase. Delivery will start on June 1st, 2010
Best Regards"
Предполагам, че "regardless of channel of purchase" означава нещо от сорта на "в реда в който са поръчали". Демек, ако си поръчал билети 27-ми по ред, ще бъдеш 27-я, на който ще ги изпратят. А ако си поръчал 28 362-ри по ред, ще бъдеш 28 362-я, на който ще ги изпратят.
И естествено, че няма да ти ги изпратят на 1-и септември. 4-5 дена преди концерта никой не праща билети. Още повече, че ще има поръчани билети за този концерт от целия свят. Реално, за 3-4 дена билетите не могат да стигнат до щатите, примерно. Би се получила ситуация, в която човека от Минеаполис или Саутхямптън ще си получи билетите на 8-ми септември (пак примерно), което някак си не би го устройвало, след като концерта е на 6-ти