Satyr, on Jul 9 2009, 14:40, said:

Няма какво да се лъжем - 99% от групите с 30 и нагоре годишна история отдавна са минали НАЙ-СИЛНИТЕ си творчески години. Нито Металика ще направи нов Мастър, нито Ю2 нов Ахтунг, нито Уайтснейк нов 87, нито Пърпъл нов Ин Рок, нито Депеш нов Вайълейтър и т.н. До утре може да се изброява.
От там нататък всеки избира какво иска да види. Само любимите си песни. Или любимите си песни и още нещо ново. Аз предпочитам второто. И съм се убедил, че е по-хубаво. Ще дам само един пример - Уайтснейк. Гледал съм им и четирите концерта у нас. Нямат разлика. Като един и същ са. С еднакви сцени. С еднакъв (почти) репертоар. С еднакво поведение. С едни и същи закачки от Ковърдейл към публиката. С едни и същи ефекти. Едно и също. Едно време бях казал, че колкото и пъти да дойде Ковърдейл у нас - всеки път ще го гледам. Вече се съмнявам, че ще стане точно така. При Ю2 всеки път е различно. Да - големите, великите песни ги има всеки път. При коя група ги няма?! От там нататък всяко турне е коренно различно от другите. Някой ще каже - добре де, нека е всеки път различно, ама що трябва да е толкова мегаломанско? Лесен въпрос - лесен отговор. Защото им харесва на тях. И защото се харесва на феновете им.