AC/DCТурне 2009/2010
Started by Ozzy, фев 03 2009 16:26
176 replies to this topic
Posted 20 февруари 2009 - 15:16
Как започва всеки един от концертите, можете да видите тук . А ето и едно вихрено изпълнание на Let There Be Rock

I don't know how I managed it...
Posted 20 февруари 2009 - 21:35
Хора,купих си билет от Каварна за седалки. Оказа се, че ще гледам концерта от възможно най-отдалечената точка. Излиза, че тези които са на терена ще са по-напред от мен. Дали братята сърби са ни го набутали или нашите умишлено нямаха схема на стадиона?
Отивам да паля свещ - дано ме пуснат с бинокъл.

Edited by dqdo, 20 февруари 2009 - 21:38 .
Posted 20 февруари 2009 - 22:14
За съжаление аз няма да ходя на този концерт
защото незная дали точно на тази дата ще има кой да ми гледа децата.Те иначе с радост биха дошли , но незнам как ще се впишат във влака до там и обратно.
Но ако можех да отида ,щях да взема ВИП билет за трена ,това с бинокъла не ми харесва.По добре да си ги пусна на двд-то...по-евтино и по-отблизо.
Надявам се всички от вас ,които ще ходят да разкажат след това /цветно ако може/за купона.

Но ако можех да отида ,щях да взема ВИП билет за трена ,това с бинокъла не ми харесва.По добре да си ги пусна на двд-то...по-евтино и по-отблизо.
Надявам се всички от вас ,които ще ходят да разкажат след това /цветно ако може/за купона.

Posted 21 февруари 2009 - 09:27
dqdo, on Feb 20 2009, 22:59, said:
Не е баш така. Много зависи от загражденията долу. Има сектори със седалки, които са доста по-напред от първата линия на тревата. За съжаление в Каварна нямаше ВИП билети. Битият бит... 

Posted 26 февруари 2009 - 17:44
И моите билети за Атина пристигнаха вчера. Нямаше опция да си ги получиш на място. Доставката с FedEx единствено- за 28 евро.
Posted 04 март 2009 - 13:58
Ох, най-после дойде ред и аз да се похваля - имам си билети за Атина
Много яко!

When a Man Lies He Murders
Some Part of the World
These Are the Pale Deaths Which
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation
Take Me Home
Some Part of the World
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Take Me Home
Posted 04 март 2009 - 23:43
AC / DC са отменили втория концерт на 3 март 2009 г., Антверпен, Белгия в резултат на внезапно заболяване на Брайън Джонсън, който страда от тежък грип и не е в състояние да пее.
Posted 17 март 2009 - 10:40
Мой приятел продава 4 билета, понеже си взе от по-скъпите пред сцената, и сега има на разположение от тия по 100 лв в B сектор вдясно - Standing В right.
Ако някой иска да ми се обади на 0899 454 333 Недко или директно на него 0898 644 155 Фори
Ако някой иска да ми се обади на 0899 454 333 Недко или директно на него 0898 644 155 Фори
Posted 17 март 2009 - 10:55
Махнах ти снимката на билета защото е доста по-голяма отколкото трябва да бъде, но и защото не е хубаво да пускаш снимки на билети на които се вижда баркода им. Някой зложелател може да се възползва.

Posted 17 март 2009 - 11:08
Аз мисля, че уредих един приятел с билети, но ще оставя ArthurDent да си напише дали е станала работата и билетите вече не са за продан

Posted 17 март 2009 - 11:56
Да - запазени са засега, вероятно от твоите хора
Благодаря Ozzy - не се бях сетил за това (а и той ми беше дал такава снимка
)

Благодаря Ozzy - не се бях сетил за това (а и той ми беше дал такава снимка

Edited by ArthurDent, 17 март 2009 - 11:59 .
Posted 17 март 2009 - 12:44
вчера си взех билети от австрийския сайт
http://www.oeticket.com/portal/en/music/ha...erformance.html?
има от почти всички категории,само се изисква кредитна карта...
http://www.oeticket.com/portal/en/music/ha...erformance.html?
има от почти всички категории,само се изисква кредитна карта...
A bout of deep depression.
Can't seem to move it forward.
My lying eyes lie awake.
Not sure what I am after.
I never died before.
Can't live what happened yesterday.
I never stoned the crow, no.
Can't seem to move it forward.
My lying eyes lie awake.
Not sure what I am after.
I never died before.
Can't live what happened yesterday.
I never stoned the crow, no.
Posted 17 март 2009 - 13:41
Новото (двайсе
) е че са се отказали от билетите и пак са свободни

Posted 17 март 2009 - 13:49
Мдам - уведомиха ме и мен. Причината е, че в момента съвсем свободно се продават "изчерпаните" билети за пред сцената по 60 евро в австрийският Eventim, стига да имаш кредитна карта
Не сме само ние идиотите на този свят явно, които обявяваме даден концерт за разпродаден, а след това пускаме още билети. Но все пак ние имаме пръст в организацията и на този концерт

Не сме само ние идиотите на този свят явно, които обявяваме даден концерт за разпродаден, а след това пускаме още билети. Но все пак ние имаме пръст в организацията и на този концерт

Posted 27 март 2009 - 19:06
Чешкият премиер в оставка Мирек Тополанек при откриването на мартенската сесия на ЕП, определи плановете на Барак Обама за стимулиране на американската икономика като "пътят към ада".
Мирек Тополанек
"AC/DC свириха тук (в Прага) миналата седмица и тяхната култова песен "Highway to Hell" (''Пътят към ада'') може да ме е накарала да включа в доста импровизираната реч фразата, заяви Тополанек за вестник "Лидове новини"."
Ще си каже накрая кой дявол го е подкокоросал да праща Обама в ада.
Мирек Тополанек
"AC/DC свириха тук (в Прага) миналата седмица и тяхната култова песен "Highway to Hell" (''Пътят към ада'') може да ме е накарала да включа в доста импровизираната реч фразата, заяви Тополанек за вестник "Лидове новини"."
Ще си каже накрая кой дявол го е подкокоросал да праща Обама в ада.
Posted 14 април 2009 - 12:16
Posted 14 април 2009 - 12:31
Браво!!! Само ние сме малоумниците, които ще трябва да пътуваме като гламави, за да ги видим някъде си! Направо не мога да повярвам!

When a Man Lies He Murders
Some Part of the World
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Take Me Home
Some Part of the World
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear