Виж какво, хлапе, един поглед върху форумната ти история показва, че ти е доста къс фитилът, лесно се палиш и раздаваш определения насам-натам, но трябва да ти е ясно, че при мен такива не минават.
В този форум всеки е свободен да изразява свободно позицията си, стига да се държи прилично и не обижда останалите юзъри, независимо дали става въпрос за музика, политически възгледи или общи дискусии. И всеки би трябвало да го прави без опасения, че ще намери отговор, пълен с нападки и обидни квалификации. Това винаги е било изключително важно за мен в личен план като модератор в тези форуми и винаги съм твърдял, че тези правила са изиграли огромна роля за формирането на основната публика в Катехизис - мислещи и културни хора. Тези норми би трябвало да са ти ясни, тъй като не си от вчера тук, но явно си възприел средствата за водене на спор на любимия си политически лидер - арогантност, дрънкане на глупости и плюене по всички, които имат различно мнение и го изказват.
Scardust, on Sep 29 2010, 14:44, said:
Защото на мен от 2 години ми се говори за криза и за съкращения, от тогава смених 3 пъти работата си без да си развалям отношенията с бившите работодатели (където всъщност искат да се върна) и съм увеличил тройно доходите си....
...Само ще ти кажа, че такива за такива мрънкачи като теб ми е жал... вие винаги ще сте в криза, винаги ще имате по един шпек в хладилника...
Някъде да си видял да обяснявам какви са ми доходите и какво имам в хладилника, че коментираш с такъв размах? Не си, защото това не е твоя работа, нито на когото и да било друг, освен на мен. Поздравления за личните успехи, които си описал, имал си сгода - възползвал си се, но позволи ми да виждам малко по-далеч от носа си.
И ти някога срещал ли си се с термина 'Европейски фонд' ? И знаеш ли защо от година насам са отпушени 85% от замразените преди това средства.

Това къде го гледа, уважаеми? В новосъздадения канал "Бойко ТВ", или в репортаж на TV7? Може би пък го чете в Монитор? Дълбоко се съмнявам, че "реалното време и реалните факти" са релевантни в измисления свят, в който живееш.
А това:
че такива за такива мрънкачи като теб ми е жал...винаги ще ви трябват болници...
е просто
върхът на цинизма!! Ако не си на 13 години и си написал горното сериозно, то няма никакъв смисъл да дискутирам каквото и да било с теб, особено провала на
здравната реформа на това правителство.
Злобните съскания и оправдания, че "Комунистите са виновни за всичко!" на мен отдавна са ми смешни, ако и да не симпатизирам на нито една политическа партия в България.
А това, че си надраскал мнение пълно с лични нападки и накрая мънкаш "Извинявам, се ако някой се е припознал и се е обидил", прилича повече на поведението на някоя леля от безбройните форуми-дрънкалници из нета. И именно там ти е мястото!