duende, on Sep 28 2010, 19:05, said:
Спортната зала в момента е напълно излишна от функционален характер. Завършването й има изцяло имиджов характер, както и незнайни интереси (кой какъв рушвет ще гушне) проектът да бъде изпълнен (и разплатен докрай). Както всички знаем, ГлавБолгарСтрой на вересия не строи.

И въпреки масонските конспирации на тебе зле ли ще ти е като има такава зала? И ти някога срещал ли си се с термина 'Европейски фонд' ? И знаеш ли защо от година насам са отпушени 85% от замразените преди това средства. Хайде като ще се правиш на разбиращ икономист и политик поне да си говорим в реално време с реални факти.
duende, on Sep 28 2010, 19:05, said:
Българинът скоро няма да има един шпек да си сложи на масата с тия масови съкращения и категорично гонене на инвеститорите от страната с данъчни хайки и първобитно перчене. Пари за болници няма, икономиката е срината окончателно, бюджетът догодина ще експлодира, народът озверява и се видиотява всяка секунда, дреме му, че ще има спортна зала.
'Българинът' или мангалЪТ, който все чака на Майчицата-Държава?
Защото на мен от 2 години ми се говори за криза и за съкращения, от тогава смених 3 пъти работата си без да си развалям отношенията с бившите работодатели (където всъщност искат да се върна) и съм увеличил тройно доходите си. Да, може да кажете веднага че се хваля... дреме ми.
Само ще ти кажа, че такива за такива мрънкачи като теб ми е жал... вие винаги ще сте в криза, винаги ще имате по един шпек в хладилника, винаги ще ви трябват болници и тн. Сори... такъв народ сме. Само дето аз съм избрал да гледам реално на нещата.
Ще се самоцитирам с мнение от преди 4 месеца:
Scardust, on Jun 12 2010, 10:13, said:
Бойко Борисов преди 5 години докато играеше футбол, каза че някой ден ако успеем да влезнем в ЕС , ще кандидатства за евро-пари и ще направи такава зала...
Обърнахме го много на политика. Ма и аз съм си доволен от новото правителство. Вдигат колите от тревите, косят се, пръска се за кърлежи, направиха се 6 игрища в квартала с осветление, реновират се градинки, затвориха малките магазинчета с изтекла стока и тн...
МОЯ стандарт на живот се покачва и аз виждам промяна в тази държава и столица по-специално, винаги ще има хора които ще отричат тези неща, защото те са песимисти и скептици, но най-вече горделиви, самовлюбени грандоманчета, които разбират от всичко, но нищо не правят.
Ще ме извинявате ако някой се е обидил. Не мога да повярвам, че в тази хубава и радостна тема се развихри пак 'истинския' българин...