Редовно минавам покрай залата,но напоследък не виждам големи промени.В събота изглеждаше по същи начин по който са я снимали по-горе.И все пак хората са дали срок,да се надяваме ще го изпълнят.
Офф:За първи път чувам някой да е глобен за нарушаване на спокойствието в София(поправете ме ако греша)и заплашен със съдия изпълнител про неизплащане на наложената глоба.За първи път гледам малко по-положително на управляващите ни.Дори си мисля че на следващи избори за пръв път ще упражня гласа си.Да се надяваме че добрите впечатления от бат ви Бойко ще продължат и за напред.Предпочитам да живея в полицейска ли е,мафиотска ли е или каквато ще да я нарекат някой държава,но да мога да живея спокойно,без да мисля през цялото време дали някой няма да ми резне врата за 5-10 лева,ограбят,пребият и всичко от сорта(никой не е застрахован,всеки може да отнесе "бонуса",но все пак е по-добре от преди 7-8 години,поне тук).Е все още остава опасноста да ме изядът кучета(понякога си мисля че живея в кучкарник),но да се надяваме че и по този тежък проблем ще се намери добро решение.Peace and love!
Остават някакви си 14-15 часа.......Пожелавам на всички приятно изкарване и незабравими емоций!
Edited by Carlsberg, 21 юни 2010 - 23:24 .