Калиакра Рок Фест 20091-3.07.2009 г. - стадион "Калиакра"
Started by Ozzy, яну 30 2009 21:23
456 replies to this topic
Posted 26 март 2009 - 16:04
Никак не ми харесва това с билетите...Защо решиха да няма еднодневни?

Posted 26 март 2009 - 16:07
Сигурно ще има и еднодневни, но по-нататък. Няма начин според мен, само ще загубят публика, ако няма. Но първо да шътнат максимално от 3 дневните.
Posted 26 март 2009 - 16:07
Лора, on Mar 26 2009, 16:04, said:

Пък и не виждам какво пречи да стане това, което неминуемо ще стане в масовия случай - двама-трима души правите партия, купувате 1 билет и го ползвате поетапно.

Posted 26 март 2009 - 16:08
Май ще се разходя на трети юли до Каварна. "Театралите" не са ми интересни /моля, стрелбата да започне сега!
/, но виж съпорта е нещо уникално на живо.
Проповедникът в Каварна!
Това ще бъде нещо невероятно. След този концерт предвиждам да се роди армия от български последователи на Нийл Морз Бенд, защото освен самия Нийл, групата с него е изключителна. Като казвам изключителна, съвсем не се шегувам. Китаристчето е кинта и двадесет, но отсега съм убеден, че ще ви скрие топката като засвири...

18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 26 март 2009 - 16:08
Лора, on Mar 26 2009, 16:04, said:

За съжаление във Фрактура бяха прави, а тука ми се смяха. Мноо е кофти тва. Много малко хора ще се изкефят xем на Motley, xем на Theater
Аndrea Fortunato: I never thought walking around could be so great.
Posted 26 март 2009 - 16:10
ОХАААААА!!!
Заформя се страхотен фест. Браво на Joker Media и на Цонко. Компанията от банди е наистина убийствена и доста разнообразна. Значи ако съм разбрал правилно програмата трябва да е такава (пускам я тук защото в официалното съобщение я няма):
1 юли - MOTLEY CRUE / LAUREN HARRIS
2 юли - SCORPIONS / BLIND GUARDIAN / ANTHRAX
3 юли - DREAM THEATER / NEAL MORSE
Заформя се страхотен фест. Браво на Joker Media и на Цонко. Компанията от банди е наистина убийствена и доста разнообразна. Значи ако съм разбрал правилно програмата трябва да е такава (пускам я тук защото в официалното съобщение я няма):
2 юли - SCORPIONS / BLIND GUARDIAN / ANTHRAX
3 юли - DREAM THEATER / NEAL MORSE
ПИСУК!
Posted 26 март 2009 - 16:11
whiplash159, on Mar 26 2009, 16:10, said:
ОХАААААА!!!
.....
.....
A дано motley първи и сички дет не сме пияни си биеме камшика преди Lauren
Edited by mitaka, 26 март 2009 - 16:11 .
Аndrea Fortunato: I never thought walking around could be so great.
Posted 26 март 2009 - 16:11
От друга страна, за желаещите да присъстват на 3-те концерта, цената според мен е повече от задоволителна - 100 лв за Motley, Scorpions, Anthrax, Blind Guardian, Dream Theater и съпорт ...
Мисля да се възползвам.

Мисля да се възползвам.

Posted 26 март 2009 - 16:17
Цената за тридневен фестивал с тези имена е добра, повече от добра. Аз обаче хич не се израдвах на новината, че билетите ще са само комбинирани и вероятността да пропусна събитието е голяма. Жалко, защото исках да видя отново Тиътър, а и Нийл Морз!
Posted 26 март 2009 - 16:23
Не бързайте да правите заключения за билетите, ЗАСЕГА има само тридневни. Но има още доста време. Нека не търсим първо кусурите (дето може и да не са). Фестът е добър, има разнообразие, както трябва да е според мен. Все пак се цели максимално обхващане на рок и метъл фенове. На един не му харесвал първия ден, на друг - третия, ОК. Аз не съм някакъв върл фен на нито една от групите, но с кеф ще посетя и трите концерта, защото това не са случайни имена. И за радост някои от тях са за сефте в България.
Edited by Spectator, 26 март 2009 - 16:24 .
Posted 26 март 2009 - 16:35
Антракс отново в България, след злополучния концерт в София преди няколко години
Скорпионите, Гардиъните и Театралите съм ги гледала, но с кеф ще повторя
Motley Crue ги слушах доста навремето, а съм сигурна, че и шоуто им ще е на ниво. Лорън мога да я попропусна, но Нийл Морз ще се гледа задължително. Абе въобще - там съм

Edited by Metal Heart, 26 март 2009 - 16:38 .
It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!
Vanquish the pain
Posted 26 март 2009 - 16:41
Avitohol, on Mar 26 2009, 16:17, said:
Цената за тридневен фестивал с тези имена е добра, повече от добра. Аз обаче хич не се израдвах на новината, че билетите ще са само комбинирани и вероятността да пропусна събитието е голяма. Жалко, защото исках да видя отново Тиътър, а и Нийл Морз!
Не всички от гостуващите групи са ми на сърце и не държа да ги видя, инак - моите уважения! И като чета постовете преди моя, има и други които не желаят или няма да могат да присъстват и трите дни!
За пореден път се питам, защо това мероприятие се прави през седмицата? Като се сетя за фестивала от 2007, отново изниква този въпрос!
Въпреки присъствието тогава на имена като Heaven And Hell и Motorhead, най - много публика е имало на концерта на Manowar (аз гледах само тях, помня че доста народ имаше, а от познати, които са били и на останалите, разбрах тази подробност...ако е грешна информацията, коригирайте ме!).
Помня как на 6 юли (петък), на концерта на Robert Plant бяхме срамно малко публика! Чак не ми се говори....
Сега отново - сряда, четвъртък, петък...Че пък и само тридневни билети....
Posted 26 март 2009 - 16:46
При положение, че първоначално беше обявен за 3-5 юли феста, а след това се промени , ме навежда на мисълта, че просто не са могли да се договорят с тези (или други планувани) групи за тези дати. Ясно е , че за 3-5 на всички им е по-удобно, ама едно е да искаш, друго да можеш, а трето и четвърто... знаете го.
Posted 26 март 2009 - 16:51
А какво да кажем за Rock The Balkans, който ще е в неделя, понеделник и вторник
И на мен ще ми е много неудобно да си взема отпуска в началото на седмицата, но ще го направя, ако има група, заради която си струва да отида. Относно тридневните билети: на всички трябва да е ясно, че на място се намира решение - не си кахърете толкова!

Vanquish the pain
Vanquish the pain
Posted 26 март 2009 - 16:55
Spectator, on Mar 26 2009, 16:46, said:
При положение, че първоначално беше обявен за 3-5 юли феста, а след това се промени , ме навежда на мисълта, че просто не са могли да се договорят с тези (или други планувани) групи за тези дати. Ясно е , че за 3-5 на всички им е по-удобно, ама едно е да искаш, друго да можеш, а трето и четвърто... знаете го.
Posted 26 март 2009 - 16:55
Metal Heart, on Mar 26 2009, 16:51, said:
на всички трябва да е ясно, че на място се намира решение - не си кахърете толкова!
...I can hear the silence,
see invisible emptiness...
Pasi Koskinen
see invisible emptiness...
Pasi Koskinen
Posted 26 март 2009 - 16:59
А бе ако Vince, Nikki, Mick и Tommy наистина ми избичат целия "Dr. Feelgood", както май ще правят по време на въпросното турне - друго ми не требе!
P.S. Айде бе, сума ти народ дава по 100 лв. и нагоре за билет за Мадона, а тук настана вой за пакет от Crue, Anthrax, DT, Bardian, Scorpions и още някоя и друга благина отгоре срещу общо стотарка...

P.S. Айде бе, сума ти народ дава по 100 лв. и нагоре за билет за Мадона, а тук настана вой за пакет от Crue, Anthrax, DT, Bardian, Scorpions и още някоя и друга благина отгоре срещу общо стотарка...
Posted 26 март 2009 - 17:00
Metal Heart, on Mar 26 2009, 16:51, said:
Относно тридневните билети: на всички трябва да е ясно, че на място се намира решение - не си кахърете толкова!
Имам въпрос. Не съм ходил на нито едно от изданията на Калиакра Рок Фест. Билети за концертите продават ли се на място в Каварна? Говоря за официална продажба. Лично мен ме интересува само третия ден от фестивала. Цена от 100 лева за тридневен билет е смешно ниска, но не става въпрос за пари, а пазарни принципи. Защо да купувам 3 в 1, след като се нуждая само от 1?
18.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 26 март 2009 - 17:03
Blacky, on Mar 26 2009, 16:55, said:
Да, но замисли се, че не всички могат да си позволят 100 лв., разчитайки после да намерят някой на място да се менкат. Още повече, че аз мисля да ходя на втория ден, значи губя първия...

Edited by Metal Heart, 26 март 2009 - 17:05 .
Vanquish the pain
Vanquish the pain
Posted 26 март 2009 - 17:04
По принцип винаги са се продавали билети пред стадиона - официално. Каквито има пуснати в продажба.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users