Калиакра Рок Фест 20091-3.07.2009 г. - стадион "Калиакра"
Started by Ozzy, яну 30 2009 21:23
456 replies to this topic
Posted 19 май 2009 - 15:51
Рекордите в Книгата на Гинес се пишат за съответната година. Т.е. рекорд, който е поставен през 2005-та година, влиза в Книгата на Гинес за 2005-та година. Или рекорд поставен през 2013-та, влиза в книгата на Гинес за 2013-та. Това означава, че "рекорда" на Manowar трябва да влезне в книгата с рекордите за 2008-ма година. Тази книга излязла ли е от печат вече? Някой виждал ли я е? Там пише ли това, което ни интересува?
I don't know how I managed it...
Posted 19 май 2009 - 17:50
Все таки, мен ме притеснява и едно друго нещо. Откакато отмина онзи петчасов концерт, та и досега, на официалния сайт на Manowar не се споменава нищо за рекорд на "Гинес". А представяте ли си Manowar да поставят рекорд на "Гинес" и да не се похвалят?

WeRock.bg - сайт за Праведна музика
Posted 19 май 2009 - 18:18
Ех как се заяждате значи. Щом не са се похвалили, значи най-вероятно не са ги одобрили, което не значи, че са мошеници и лъжци. И сатире, преувеличаваш за 3-те часа почивка зловещо. :>
Posted 19 май 2009 - 21:36
Satyr, on May 19 2009, 18:50, said:
Все таки, мен ме притеснява и едно друго нещо. Откакато отмина онзи петчасов концерт, та и досега, на официалния сайт на Manowar не се споменава нищо за рекорд на "Гинес". А представяте ли си Manowar да поставят рекорд на "Гинес" и да не се похвалят? 

Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Posted 19 май 2009 - 23:40
Nosferatu, on May 19 2009, 19:18, said:
Ех как се заяждате значи. Щом не са се похвалили, значи най-вероятно не са ги одобрили, което не значи, че са мошеници и лъжци. И сатире, преувеличаваш за 3-те часа почивка зловещо. :>

Не три часа почивка, а 15 минути на 3 часа. Кой сега преувеличава?
И какво би трябвало да е подобното правило специално за метъл концерт, в което да се вмести въпросният?

WeRock.bg - сайт за Праведна музика
Posted 20 май 2009 - 13:04
Боби Стефанов, on May 18 2009, 01:37, said:
Хайде подкрепа и оттук, simply the best

Edited by Metal Heart, 20 май 2009 - 13:09 .
It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!
Posted 20 май 2009 - 13:24
Благодаря 
Гласуването май приключвало в петък. Така разбрах. Ще видим. Първо да обявят печелившия и тогава ще празнувам, ако съм аз
И ще предам поздрави на всички
Снимката стана много добра, благодаря и за нея и за гласа

Гласуването май приключвало в петък. Така разбрах. Ще видим. Първо да обявят печелившия и тогава ще празнувам, ако съм аз

miranti, on May 18 2009, 14:00, said:
хаха всъщност аз снощи те питах дали си ти този за Каварна преди да те снимам със Зак (хубава ли е снимката все пак?) 
И аз си пуснах гласчето за теб вече

И аз си пуснах гласчето за теб вече

Снимката стана много добра, благодаря и за нея и за гласа

Блажени са полегналите.
Posted 25 май 2009 - 10:22
Честито! Много хубаво да си изкараш (то т'ва май е задължително
)

Твоето неразбиране не е лудостта на другия!
Posted 25 май 2009 - 10:25
Posted 25 май 2009 - 10:31
честито, наистина много се радвам за теб
сега ще носиш тежкия кръст да предадеш на музикантите 964 индивидуални поздрава
сега ще носиш тежкия кръст да предадеш на музикантите 964 индивидуални поздрава

Posted 25 май 2009 - 10:53
Те туй то! Благодаря на всички за подкрепата 
964 поздрава лесно, ама как ще донеса после 964 перца, палки, автографи, гащи и какво ли още не...

964 поздрава лесно, ама как ще донеса после 964 перца, палки, автографи, гащи и какво ли още не...

Блажени са полегналите.
Posted 25 май 2009 - 11:07
Честито на печелившия и от мен.
Да почерпиш

Когато си на дъното на пъкъла,когато си най-тъжен и най-злочест от парещите въглени на мъката
си направи стълба и излез.
САМО ЛЕВСКИ, ОБИЧАМЕ ТЕ!
си направи стълба и излез.
САМО ЛЕВСКИ, ОБИЧАМЕ ТЕ!
Posted 25 май 2009 - 12:45
Боби Стефанов, on May 25 2009, 11:53, said:
964 перца

Поздравления

А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.
Posted 25 май 2009 - 17:10
Благодаря 
Въх, ма аз съм в новините
Feed me, I'm famous

Въх, ма аз съм в новините

Feed me, I'm famous

Блажени са полегналите.
Posted 27 май 2009 - 19:13
Поздрави на всички метъл фенове
Накратко: Слушам основно Dream Theater от двайсетина години и успях да надъхам един Manowar фен
да си купим билети за концерта от останалите познати кой ги слушал ама не можел да ги чуе кой не му били в ресора кой жена му не му давала да мечтае и прочие простотии...
Не знам дали точно тук му е мястото и предварително се извинявам че не вземам отношение по темата
за някаква награда която обсъждате за това --- още по накратко: търсим фенове от Бургас с които да
пътуваме до концерта на Dream Theater
Накратко: Слушам основно Dream Theater от двайсетина години и успях да надъхам един Manowar фен
да си купим билети за концерта от останалите познати кой ги слушал ама не можел да ги чуе кой не му били в ресора кой жена му не му давала да мечтае и прочие простотии...
Не знам дали точно тук му е мястото и предварително се извинявам че не вземам отношение по темата
за някаква награда която обсъждате за това --- още по накратко: търсим фенове от Бургас с които да
пътуваме до концерта на Dream Theater

Posted 27 май 2009 - 19:17
От Бургас сме доста хора, дето ще ходим. Но сме и за трите дни, освен това местата в колите са запълнени.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users