Змей Горянин, on May 8 2009, 16:10, said:
На мен пък ми се стори, че всички тези коментари бяха на шега.
Blacky, on May 8 2009, 16:45, said:
И аз така се чудя...Даже онова за "4-мата фена" си мисля, че по-скоро беше насочено към оня виц за човека, дето искал да си купи билети за театър и като попитал в колко часа е постановката, те го попитали: "А на вас кога ви е удобно?", отколкото към броя фенове на Морз, присъстващи тук

Именно. И може би тук е мястото да внеса и някои уточнения/оправдания по повод тези прословути "четирима фена", предизвикали гнева на някои съфорумци.
Първо, гореспоменатата кръвно-обидна бройна квалификация не бе насочена към феновете на Morse, регистрирани във форума, нито към онези, плахо събиращи кураж да драснат някой и друг ред тук, а към БГ-феновете му като цяло. С други думи, последвалото подмятане на намеци и натвърдеци относно форума, форумната политика и бла-бла-бла беше леко излишно и не на място.
Второ, думата "четирима" бе използвана абсолютно произволно. Със същия успех можех да кажа "двайсетте" или "стоте" - все тая. Имах предвид, че на фона на няколкото хиляди, дошли на стадиона заради DT, агитката на Morse ще представлява буквално една, ако не и половин шепа народ. Или греша?
С други думи, пробвайте да не приемате всяко нещо буквално. Ако е проблем - ок, извинявам се. И на четиримата, и на всички останали.