Jump to content

Калиакра Рок Фест 20091-3.07.2009 г. - стадион "Калиакра"

456 replies to this topic

#281 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7533 posts

Posted 08 май 2009 - 14:22

View Postforeigner, on May 8 2009, 15:11, said:

Това за капсулирането беше вярно преди около година-две и малко по-отдвана. В последните около 6 месеца има много нови потребители, които се включват повече или по-малко активно, но осезателно.
Относно такива, които биха искали да се включат, но се побояват да го направят - такъв филм няма :yes:
Нима някой знае точно какво ще напише, за да му "скочим"? Ако знае, това вече е съвсем друга категория и, айде да не са простаци или малоумници, но биха били провокатори :yes:
WeRock.bg - сайт за Праведна музика

#282 Yanni

I Am Colossus

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 1816 posts

Posted 08 май 2009 - 14:29

Недоумявам афектираността на колежката foreigner? :yes: Кой твърди, че този или който и да е друг форум е представителна извадка за каквото и да било? Всеки форум си има правила, писани или неписани. Има много форуми, където такива отсъстват или поне не се следи за спазването им. Ами те са нищо повече от една заглушаваща говорилня, чат, пълен с идиотски мнения, където е трудно да завържеш смислена дискусия. Кому са те нужни? И да, никой не е длъжен да пише или да чете тук. :yes: Правим го щото ни кефи! Нима ти го правиш с досада? :blink:

За да съм все пак по темата, ще кажа, че аз съм един от четиримата фена, които много съжаляват, че няма да се насладят на проповедите на Neal Morse на живо в Каварна... B) Но и без това от самото начало ми звучеше адски нереално евентуалното му гостуване у нас, още повече на Kaliakra Rock Fest, така че не съм се навивал чааак толкова много. :D
A new level reached, where the absence of air lets me breathe...

#283 foreigner

cream puff

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1436 posts

Posted 08 май 2009 - 14:39

View PostOzzy, on May 8 2009, 15:21, said:

Ето, че като искаш, можеш и в прав текст да го кажеш... :yes:
B) Аз мислех, че е прав, но явно е излязъл заядлив или провокативен, защото, както Яни отбелязва, се афектирах заради забележките относно Морз. Просто не обичам категоричните определения и налагане на мнение за даден изпълнител, това е нещо, което винаги ме е дразнело и ще се разправям дотам и обратно, ако се наложи, тук или на друго място (не е като да не се случвало по други форуми :D ). Винаги съм се старала да съм достатъчно либерална, въпреки че от две-три седмици насам ми иде да избълвам маса проклятия по адрес на Лимп Бизкит например :blink: Не го правя обаче. И мнения, изказани в категорична и общовалидна форма (едва ли не като единствените правилни) като "Нийл Морз има 4 фена, скучен е, тъп е,...", "Еди-кои-си правят малоумна музика", "Тия са пенсионери", "ония са хеви трупове" просто нямат място в една интелигентна дискусия според мен. :yes:

Edited by foreigner, 08 май 2009 - 14:40 .

А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.

#284 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7533 posts

Posted 08 май 2009 - 14:51

Апропо:

39 потребител(и) разглежда(т) форума в момента

Набързо обиколих всички други по-големи метъл/рок форуми, за които се сетих. В нито един нямаше повече хора :yes:
Даже и в този на "Z-Rock", където очаквах да са стотина поне...

#285 Javor

кардинал

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 1411 posts

Posted 08 май 2009 - 14:59

View PostSatyr, on May 8 2009, 15:51, said:

Апропо:
Набързо обиколих всички други по-големи метъл/рок форуми, за които се сетих. В нито един нямаше повече хора :yes:
Може да го пуснеш това като новина в сайта да видиш после какви коментари ще има :yes:

#286 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7533 posts

Posted 08 май 2009 - 15:03

Абе, повечето, които биха понечили да "коментират" такава новина, вече са баннати и от там :yes:

#287 hendy

manowarrior

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 530 posts

Posted 08 май 2009 - 15:05

View PostSatyr, on May 8 2009, 16:03, said:

Абе, повечето, които биха понечили да "коментират" такава новина, вече са баннати и от там B)

абе факт е, че "коментаторите" са по-активни
и по-тъпи :yes:
но тук четат и не пишат, там пишат без да четат

нещо такова... като онзи лаф - чукча писател, чукча не читател :yes:

#288 marillion

I'm a Marquee veteran...

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 6135 posts
  • Interests:Progressive Rock

Posted 08 май 2009 - 15:08

View PostSatyr, on May 8 2009, 15:51, said:

Апропо:

Ето, това вече има смисъл, останалото са глупави задявки. :yes:

Лично аз не се обиждам когато някой нарече феновете на Нийл Морз, включително и мен самия, "психопати", "заспали" и т.н. Обаче има и нещо друго. Аз не си позволявам такива квалификации по адрес на който и да е съфорумец, когато опре до любимата му група или изпълнител, независимо дали ги харесвам или не. Познавам правилата, стремя се да ги спазвам и все още считам, че те са валидни за всички нас потребителите на този чудесен форум, независимо от ранга който имаме... B)
18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion

#289 Змей Горянин

стъписващо зъл

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 892 posts

Posted 08 май 2009 - 15:10

На мен пък ми се стори, че всички тези коментари бяха на шега. Ти как така ги прие толкова навътре?
... Through dreams I influence mankind...

#290 Ozzy

All England Lawn Tennis Club Single Handed Champion of the World

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 08 май 2009 - 15:15

View Postmarillion, on May 8 2009, 16:08, said:

Лично аз не се обиждам когато някой нарече феновете на Нийл Морз, включително и мен самия, "психопати", "заспали" и т.н. Обаче има и нещо друго. Аз не си позволявам такива квалификации по адрес на който и да е съфорумец, когато опре до любимата му група или изпълнител, независимо дали ги харесвам или не. Познавам правилата, стремя се да ги спазвам и все още считам, че те са валидни за всички нас потребителите на този чудесен форум, независимо от ранга който имаме... :yes:
Понеже е насочено към мен - да отговоря.
"Заспали" - това не беше към феновете на Морз, а към НЕфеновете на Морз... Такива като мен, примерно. Мен естествено визирах, че ще заспя по време на изпълнанието му, а не някой от феновете му, които ще са минали 500 км., за да го видят.
"Психопати" - това не беше към феновете на Морз, а към промоутърите. На репликата на Сатир:
"Че какво? Всеки нормален промоутър ще натири Нийл Морс при възможността вместо него да викне Cynic"
се отговаря:
"Естествено... Трябва да е психопат, за да направи обратното"

Хубаво е и да четем ПРАВИЛНО, независимо какъв ранг имаме или нямаме.
I don't know how I managed it...

#291 marillion

I'm a Marquee veteran...

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 6135 posts
  • Interests:Progressive Rock

Posted 08 май 2009 - 15:36

View PostOzzy, on May 8 2009, 16:15, said:

Понеже е насочено към мен - да отговоря.

Ози, Ози, Ози, къде отиде ти... :lol:

Въобще не съм визирал теб, дори не се и сетих за теб. Епитетите действително са твои, но по същия начин по който аз съм убеден, че ти действително не си имал предвид конкретно мен, употребявайки ги по-горе в темата, аз не съм мислил за теб пишейки своето собствено мнение. Аз говоря попринцип, сигурен съм, че ти също си имал това предвид. ОК? ;)
18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion

#292 Ozzy

All England Lawn Tennis Club Single Handed Champion of the World

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 9476 posts

Posted 08 май 2009 - 15:45

Аз ти обясних достатъчно ясно какво съм имал предвид. Съвсем отделен е въпроса, дали обяснението ми те удовлетворява. Но това не е мой проблем.
А по повод на иронията и сарказма ти, ще ти кажа само едно нещо и се надявам да ме разбереш правилно: Не се закачай с мен по никакъв начин. От вчера до днес си написал сигурно 40 постинга, за всеки от тях имам мнение, но както виждаш не съм ти отговорил нито веднъж. Не го прави и ти ПО НИКАКЪВ ПОВОД, ако ще намеренията ти да са изцяло добронамерени.
Ако нещо имаш някакви забележки по форума или по отношението към теб - също не се обръщай към мен. За целта използвай другия модератор, а ако не получиш удовлетворение - администратора.

И още веднъж, за да съм сигурен, че си го прочел: Не се закачай с мен по никакъв начин. Ако ще намеренията ти да са изцяло добронамерени.
I don't know how I managed it...

#293 Blacky

Дунавски вълк

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1005 posts

Posted 08 май 2009 - 15:45

View PostЗмей Горянин, on May 8 2009, 16:10, said:

На мен пък ми се стори, че всички тези коментари бяха на шега. Ти как така ги прие толкова навътре?
И аз така се чудя...Даже онова за "4-мата фена" си мисля, че по-скоро беше насочено към оня виц за човека, дето искал да си купи билети за театър и като попитал в колко часа е постановката, те го попитали: "А на вас кога ви е удобно?", отколкото към броя фенове на Морз, присъстващи тук :lol:
...I can hear the silence,
see invisible emptiness...
Pasi Koskinen

#294 Envy

Not Telling

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 2409 posts

Posted 08 май 2009 - 15:59

View PostЗмей Горянин, on May 8 2009, 16:10, said:

На мен пък ми се стори, че всички тези коментари бяха на шега.

View PostBlacky, on May 8 2009, 16:45, said:

И аз така се чудя...Даже онова за "4-мата фена" си мисля, че по-скоро беше насочено към оня виц за човека, дето искал да си купи билети за театър и като попитал в колко часа е постановката, те го попитали: "А на вас кога ви е удобно?", отколкото към броя фенове на Морз, присъстващи тук :lol:
Именно. И може би тук е мястото да внеса и някои уточнения/оправдания по повод тези прословути "четирима фена", предизвикали гнева на някои съфорумци.
Първо, гореспоменатата кръвно-обидна бройна квалификация не бе насочена към феновете на Morse, регистрирани във форума, нито към онези, плахо събиращи кураж да драснат някой и друг ред тук, а към БГ-феновете му като цяло. С други думи, последвалото подмятане на намеци и натвърдеци относно форума, форумната политика и бла-бла-бла беше леко излишно и не на място.
Второ, думата "четирима" бе използвана абсолютно произволно. Със същия успех можех да кажа "двайсетте" или "стоте" - все тая. Имах предвид, че на фона на няколкото хиляди, дошли на стадиона заради DT, агитката на Morse ще представлява буквално една, ако не и половин шепа народ. Или греша?
С други думи, пробвайте да не приемате всяко нещо буквално. Ако е проблем - ок, извинявам се. И на четиримата, и на всички останали. ;)

#295 Боби Стефанов

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 96 posts

Posted 16 май 2009 - 20:19

Ъм, не знам доколко е удачно да пускам нещо такова тук, още по-малко като повечето от вас изобщо не ме познават, ама ако някой има няколко свободни секунди, може ли да пусне един глас за мен тук - http://starfm.bg/rockcv_finalists.php (за Борислав Стефанов) :harhar: Много ми се ходи, а съм назад с процентите. Като беден студент мога да агитирам само с усмивка. Ей-такава: :lol:

ПП: Ако е против правилата това, изтрийте го, приемете искрените ми извинения и не ме бийте много :huh:
Блажени са полегналите.

#296 Dew

кюре

• Отлъчени
  • PipPip
  • 51 posts

Posted 16 май 2009 - 20:41

View PostБоби Стефанов, on May 16 2009, 21:19, said:

Ъм, не знам доколко е удачно да пускам нещо такова тук, още по-малко като повечето от вас изобщо не ме познават, ама ако някой има няколко свободни секунди, може ли да пусне един глас за мен тук - http://starfm.bg/rockcv_finalists.php (за Борислав Стефанов) :harhar: Много ми се ходи, а съм назад с процентите. Като беден студент мога да агитирам само с усмивка. Ей-такава: :lol:
ПП: Ако е против правилата това, изтрийте го, приемете искрените ми извинения и не ме бийте много :huh:

Освен че си безкрайно симпатичен молодеж \последно съседствахме на Хамърфол\, твоето Рок СиВи си беше и най-оригиналното, така че с право стигна на финал. Още повече "първи по ред, първи по право"
Аз вече те гласувах, но като гледам как вървят нещата, ще трябва да мобилизирам и всички в офиса за да обърнем резултата.
Успех, стискам палци!

BTW се изненадах неприятно че ще вземат само един човек! очаквах поне 5-10....

#297 Earl Of Black

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 202 posts

Posted 16 май 2009 - 21:31

same here :harhar:
I will win but never fight
That's the Art of War

#298 Боби Стефанов

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 96 posts

Posted 16 май 2009 - 22:30

Много благодаря, both of ya :harhar:

Да, и на мен ми се искаше повече хора да вземат. Но си мисля, че ако тази година всичко мине наред (което гарантирам, че ще стане, ако аз отида, кхъ-кхъ :Р), догодина може да вземат повече. Защото определено има желаещи, както се видя.
Блажени са полегналите.

#299 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 16 май 2009 - 22:39

Айде и от мене един глас, ама още си далече от първия...

#300 foreigner

cream puff

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1436 posts

Posted 16 май 2009 - 22:44

Един вот и от мен :harhar: Много слаб ПР обаче, я виж една фанелка на Пърпъл какви чудеса прави :huh:

Edited by foreigner, 16 май 2009 - 22:46 .

А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users