Калиакра Рок Фест 20091-3.07.2009 г. - стадион "Калиакра"
Started by Ozzy, яну 30 2009 21:23
456 replies to this topic
Posted 28 април 2009 - 16:01
Че какво толкова странно има?
Posted 28 април 2009 - 16:27
Ozzy, on Apr 28 2009, 16:49, said:
Cynic са свирили като съпорт на Meshuggah.

Ozzy, on Apr 28 2009, 16:49, said:
Cynic
Live in Montreal, Canada
18.02.2009 - Club Soda
1. Nunc Fluens
2. The Space For This
3. Evolutionary Sleeper
4. Veil of Maya
5. I'm but a Wave to...
6. Adam's Murmur
7. Celestial Voyage
8. King of Those Who Know
9. Integral Birth
Live in Montreal, Canada
18.02.2009 - Club Soda
1. Nunc Fluens
2. The Space For This
3. Evolutionary Sleeper
4. Veil of Maya
5. I'm but a Wave to...
6. Adam's Murmur
7. Celestial Voyage
8. King of Those Who Know
9. Integral Birth

A new level reached, where the absence of air lets me breathe...
Posted 28 април 2009 - 16:41
Явно. Само поправка, че албумът се казва Traced in Air.
Жалко само, че няма да посетя третия ден, по традиция и стечения на обстоятелствата, само единия от дните мога да си позволя.
Жалко само, че няма да посетя третия ден, по традиция и стечения на обстоятелствата, само единия от дните мога да си позволя.
...I can hear the silence,
see invisible emptiness...
Pasi Koskinen
see invisible emptiness...
Pasi Koskinen
Posted 28 април 2009 - 18:57
Svil, on Apr 28 2009, 19:03, said:
И накрая едно нищо
Няма проблем, ще ги изтраем, ама наистинаможеше и без тях

Няма проблем, ще ги изтраем, ама наистинаможеше и без тях

За Edguy съм напълно съгласен, че са пълнеж. Гледах ги в София - Тоби бая си е повярвал, че е звезда. До колкото си спомням, тогава не спря да приказва глупости, вместо да изсвирят още нещо. Приказки, приказки и пак приказки - това запомних от изявата им преди две години - Anthrax - това не беше за изпускане, но...отново се разминах с класиците. Жалко...
Posted 28 април 2009 - 20:31
Yanni, on Apr 28 2009, 18:23, said:
Разбира се, че така се казва!

Албумът се казва Traced in ASS и ако не знаете защо, питайте всеки произволен фен на Deicide и той ще бъде така любезен да ви обясни.
А иначе ако не чуя за втори път в живота си How Could I (на чието финално соло Земята забавя въртенето си) на живо, смятам, че също ще стана без време фен на Deicide... Как ще ми я заменят с I'm But a Wave to...

violator: Моите категории са абсолютно обективни. Това е факт.
Posted 28 април 2009 - 22:15
ами ако трябва да избера прог албум на 2007-ма, Isolate ми хареса доста повече от иначе също добрия Systematic Chaos. Но наистина е най-яко да дойдат със, а не вместо

I will win but never fight
That's the Art of War
That's the Art of War
Posted 28 април 2009 - 23:07
Една по-здрава банда имаше на тоя умрял фест и тя не може да свири.И пак мазни хеви/пауър лигни

Posted 28 април 2009 - 23:38
Много ми е мъчно за Нийл
Пускам си Lifeline за разтуха...Иначе: яд ме е и за Антракс, още повече, че ги заместват Едгай.
Но Синик, това вече е
Мерилиънски, колкото до Пендрагон - надявам се на техен самостоятелен концерт, честно казано
Бтв, имам приятел, който си взе билет точно заради Антракс и като го питах защо няма да чака тридневните, ми каза, че след като така или иначе отивал, искал да стои за целия фест и щял да се накефи на Тиътър...Ето един излъган (яко) човек. Познавам го, само заради Тиътър нямаше да се вдигне от София...

Мерилиънски, колкото до Пендрагон - надявам се на техен самостоятелен концерт, честно казано

Бтв, имам приятел, който си взе билет точно заради Антракс и като го питах защо няма да чака тридневните, ми каза, че след като така или иначе отивал, искал да стои за целия фест и щял да се накефи на Тиътър...Ето един излъган (яко) човек. Познавам го, само заради Тиътър нямаше да се вдигне от София...
А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.
Posted 29 април 2009 - 09:10
Сетлистът на Motley Crue е в общи линии еднакъв за всички концерти от американската част на турнето:
Motley Crue
Live In San Diego, CA, USA
02.02.2009 - Cox Arena
1. Kickstart My Heart
2. Wildside
3. Shout At The Devil
4. Saints Of Los Angeles
5. Mick Mars Solo
6. Live Wire
7. Too Fast For Love (First 2/3) / On With The Show (Last Half)
8. Louder Than Hell
9. Motherfucker Of The Year
10. White Trash Circus
11. Don't Go Away Mad
12. Same Ol' Situation
13. Primal Scream
14. Looks That Kill
15. Girls, Girls, Girls
16. Dr. Feelgood
Encore:
17. Home Sweet Home
Motley Crue
Live In San Diego, CA, USA
02.02.2009 - Cox Arena
1. Kickstart My Heart
2. Wildside
3. Shout At The Devil
4. Saints Of Los Angeles
5. Mick Mars Solo
6. Live Wire
7. Too Fast For Love (First 2/3) / On With The Show (Last Half)
8. Louder Than Hell
9. Motherfucker Of The Year
10. White Trash Circus
11. Don't Go Away Mad
12. Same Ol' Situation
13. Primal Scream
14. Looks That Kill
15. Girls, Girls, Girls
16. Dr. Feelgood
Encore:
17. Home Sweet Home
I don't know how I managed it...
Posted 29 април 2009 - 10:04
Ozzy, on Apr 28 2009, 13:22, said:
- 14.07.2008 - на стадион Академик присъстват около 15-20 000 зрители (различни източници - различни числа). Половината от тях си тръгват след изпълнението на Whitesnake;
Бтв, интересно ми е до кога ще се търпят коментари като този на bourgas. Доста грубо погазване на добрия тон са, а ги виждам доволно често.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Posted 29 април 2009 - 10:09
Тигър, on Apr 29 2009, 11:04, said:
...защото концертът е закъснял с три часа, а хората пътуват за друг концерт, а и се е разразила лятна буря, по време на която малко изпълнители биха излезлзи да свирят.

Бтв, интересно ми е до кога ще се търпят коментари като този на bourgas. Доста грубо погазване на добрия тон са, а ги виждам доволно често.

I don't know how I managed it...
Posted 29 април 2009 - 10:42
За две неща се чудя във връзка с вчерашното прессъобщение за каварненския фестивал.
Първо, ако причината Антракс да не могат да участват е, че на 1.7. имат концерт в Амстердам, защо тяхното участе в Кварна да не се измести за третия ден от фестивала - 3.7. Знам, че на доста хора присъствието на група като Антракс ще се стори странно точно в този ден, но за мен тяхно участие преди Дрийм Тиътър и (вече) Синик би било доста добро концертно изживяване.
Второ, в прессъобщението се споменава за причина, поради която Антракс са заменени от друга група във втория фестивален ден. Нищичко обаче не се казва за причината, поради която няма да можем да се насладим на Нийл Морз!!?
И извън чуденките ми да обявя публично, че страшно се радвам, че ще имам възможността да чуя и видя Синик на живо!!!
Първо, ако причината Антракс да не могат да участват е, че на 1.7. имат концерт в Амстердам, защо тяхното участе в Кварна да не се измести за третия ден от фестивала - 3.7. Знам, че на доста хора присъствието на група като Антракс ще се стори странно точно в този ден, но за мен тяхно участие преди Дрийм Тиътър и (вече) Синик би било доста добро концертно изживяване.

Второ, в прессъобщението се споменава за причина, поради която Антракс са заменени от друга група във втория фестивален ден. Нищичко обаче не се казва за причината, поради която няма да можем да се насладим на Нийл Морз!!?
И извън чуденките ми да обявя публично, че страшно се радвам, че ще имам възможността да чуя и видя Синик на живо!!!

Posted 29 април 2009 - 20:19
Ето разписанието на Антракс. Да - 1 юли - Холандия, 3 юли - Германия.
http://www.katehizis...ws.php?id=11326
http://www.katehizis...ws.php?id=11326
WeRock.bg - сайт за Праведна музика
Posted 29 април 2009 - 20:28
Тигър, on Apr 29 2009, 11:04, said:
...защото концертът е закъснял с три часа, а хората пътуват за друг концерт, а и се е разразила лятна буря, по време на която малко изпълнители биха излезлзи да свирят.
Така си беше. Аз пък може би съм единствения дето пропътува страната, за да гледа...Томата, щото трябваше да се хвърлям назад

А, по отношение на турнето на Атракс - преди две години, когато Сепултура бяха за първи път у нас, в Каварна - в деня на концерта си пристигнаха от Испания и три часа след него отпътуваха за Англия - концертите им бяха един сред друг, без почивни дни. У нас останаха точно 16 часа и пропътуваха два пъти Европа-та. Всичко е възможно, ако има желание...
Posted 29 април 2009 - 20:34
Има и друг фактор - кой до каква степен се влияе от това дали ще вземе един хонорар повече или по-малко. Сепултура в последно време бяха дори подгряващи на In Flames, явно са я закъсали. Докато Антракс, повече или по-малко, си остават звезди.
WeRock.bg - сайт за Праведна музика
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users