Jump to content

Калиакра Рок Фест 20091-3.07.2009 г. - стадион "Калиакра"

456 replies to this topic

#121 Джуджето_GIMLY

анонимен човеколюбец

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1378 posts

Posted 27 март 2009 - 10:35

Третият гвоздей на феста ще бъдат други немци - "Блайнд гардиън", които веднъж бяха вече у нас през 2007-а. Те повече от две десетилетия продължават да тресат феновете с нови и нови истории за карибските пирати.
Георги П. ДИМИТРОВ

Standartnews.com

:D :lol: :D :D без коментар

п.п. Това май беше за раздела за хумор :yes: :harhar:
Кироо, бегай оттука, оти че те изпапурчим с копачо!

#122 Metal Heart

silent water(s)

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1399 posts

Posted 27 март 2009 - 10:42

View PostExPLOiT3D, on Mar 27 2009, 10:27, said:

Значи освен български съпорт групи ще има и други чужди или аз нещо не разбрах ?
Ще има, ако организаторите намерят за оставащите 3 месеца... А за българските не е сигурно.
It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!

#123 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 27 март 2009 - 11:04

View PostДжуджето_GIMLY, on Mar 27 2009, 10:35, said:

:D :lol: :D :D без коментар

п.п. Това май беше за раздела за хумор :yes: :harhar:
Добре, че не ги прати в космоса по дирите на Лукасен :P

#124 Hard rock fan

Self Portrait

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1036 posts

Posted 27 март 2009 - 15:01

Гардиън и Скорпиънс в един ден ме разбиват тотално. Не зная дали изобщо ще имам възможност да отида (отсега няма как да знам), обаче...пощръклявам от мисълта за Гардиън и Скорпиънс.

Но! Ако НЯМА единични билети за всеки отделен ден, НЯМА да отида. Категорично. Като оставим настрана, че другите дни НЕ ми представляват интерес, има и нещо далеч по-принципно, а то е, че само един общ билет за трите дена и отсъствие на единични билети, го приемам като ИЗНУДВАНЕ.

Edited by Hard rock fan, 27 март 2009 - 16:22 .

За него необходимото и достатъчно доказателство за съществуването на Бог беше музиката.

#125 Javor

кардинал

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 1411 posts

Posted 27 март 2009 - 16:17

Абе на всички фестивали из Европа пускат първо общия билет, за да видят случааайно дали няма да се разпродаде фестивалът така и после се пускат единичните билети ако има нужда. Естествено в нашият случей няма такава опция разпродаден фестивал, така че рано или късно ще се появят единични билети :) Иначе евала на Цонко, Жокер Медиа и другите организатори - най-после ще започне да прилича на фестивал с по няколко разнообразни групи всеки ден. Вторият ден и на мен ми харесва, но аз това лято ще съм в концертна отпуска :harhar:

#126 Rozanna

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 85 posts

Posted 27 март 2009 - 17:09

View PostHard rock fan, on Mar 27 2009, 15:01, said:

.....има и нещо далеч по-принципно, а то е, че само един общ билет за трите дена и отсъствие на единични билети, го приемам като ИЗНУДВАНЕ.

И аз го приемам като изнудване. Нито имам времето, нито пък желанието да съм на феста и трите дни. Интересува ме конкретно вторият ден, но ако наистина няма да има единични билети - просто няма да отида. Наистина не виждам смисъл да купувам билет за три дни, като реално искам да го ползвам само за един фестивален ден.

Яворе, дано наистина се окажеш прав и да се появят единични билети, че ще се пукна от яд инак.

Edited by Rozanna, 27 март 2009 - 17:12 .

Този който се усмихва, вместо да се гневи, е винаги по-силният!

#127 Fak_yu!

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 187 posts

Posted 27 март 2009 - 18:11

Мисля че ще има билети и за отделните дни. Както каза Javor, първо извличат максимума от тридневния билет, след това искат не искат ще пуснат и за отделните дни. Относно групите , мисля че и да не си фен на тези групи, ако имаш възможност е хубаво да се отиде, щото все пак са доказали се групи,някои от които легендарни.

Edited by Fak_yu!, 27 март 2009 - 18:12 .

Да летиш с неподозиран устрем, обхванат от непозната жизнена енергия, към все по-достойни и по-човешки дела, към живот без слабости, страдания и болки, към света на освободения от грубите прояви на високомерие и хегемонизъм човек, на еснафското съществуване и плесента от отживелиците на миналото - това е безценният дар на планината. Съзнаваме ли го?!

#128 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 27 март 2009 - 22:34

View PostFak_yu!, on Mar 27 2009, 18:11, said:

Мисля че ще има билети и за отделните дни. Както каза Javor, първо извличат максимума от тридневния билет, след това искат не искат ще пуснат и за отделните дни.
Аз това няколко дни го разправям вече, ама няма кой да ме чуе и всички се пенявят за тия тридневни билети.

#129 Sailing Ships

Soldier Of Fortune

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1423 posts

Posted 28 март 2009 - 00:27

Яд ме е, че няма да мога да посетя фестивала, поради ред причини - сесия, работа и т.н. Стечения на обстоятелствата.

Scorpions няма какво да ги коментирам - ужасно любима група, която се надявам да свири отново и в София някой ден.

Подобна е ситуацията и с Dream Theater.

Ако не друго, то поне се радвам, че желанието ми да ни посетят 'хановерските скорпиони' от годишната класация на форума се сбъдна.

Edited by Sailing Ships, 28 март 2009 - 00:31 .

So, take me with you,
Take me far away,
We'll ride the wind across the sky...
Spread your wings and you will see,
You control your destiny,
So Sailing Ships
Don't pass you by ...

#130 Journeyman

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 337 posts

Posted 28 март 2009 - 01:04

:blink: Пенсии!!!!Начален час за раздаването на топлото мляко нещете ли?А график за разпределение на болните ви телеса по маршрутките за връщане?Я се стегнете малко-не отивате на 5 звезден уикенд,мамка му.А и не е задължително! :)

View PostДжуджето_GIMLY, on Mar 27 2009, 10:35, said:

:D :D :D :D без коментар

п.п. Това май беше за раздела за хумор :D :harhar:
Мухахахахаххахаха!Бравос!Евала:P
www.etarfans.org

#131 Journeyman

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 337 posts

Posted 28 март 2009 - 01:07

View PostSailing Ships, on Mar 28 2009, 00:27, said:

Яд ме е, че няма да мога да посетя фестивала, поради ред причини - сесия, работа и т.н. Стечения на обстоятелствата.

Scorpions няма какво да ги коментирам - ужасно любима група, която се надявам да свири отново и в София някой ден.

Подобна е ситуацията и с Dream Theater.

Ако не друго, то поне се радвам, че желанието ми да ни посетят 'хановерските скорпиони' от годишната класация на форума се сбъдна.
Ей този пост съсече!няма да ходя, но се радвам че ще дойдат, както си го пожелах!
Братче-това ако не е мазохизъм-шапка ти свалям....
ПП:Сесиите вече един път в годината необратимо ли се провеждат? :harhar:
www.etarfans.org

#132 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 28 март 2009 - 09:21

View PostJourneyman, on Mar 28 2009, 01:07, said:

ПП:Сесиите вече един път в годината необратимо ли се провеждат? :harhar:
Абе ако те чарджат допълнително за изпитите, както в БСУ и доходите ти не са особено големи, ще се замислиш преди да отидеш на поправки и ликвидации :)

#133 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 28 март 2009 - 09:44

Доживяхме! Мислех, че няма да се случи скоро. Най-сетне нещо като истински метъл фестивал в повече от един ден. Пак не съвсем докрай, но много повече, отколкото миналите години :harhar:
WeRock.bg - сайт за Праведна музика

#134 Sailing Ships

Soldier Of Fortune

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1423 posts

Posted 28 март 2009 - 12:34

Ей този пост съсече!няма да ходя, но се радвам че ще дойдат, както си го пожелах!
Братче-това ако не е мазохизъм-шапка ти свалям....
ПП:Сесиите вече един път в годината необратимо ли се провеждат?

Не е никакъв мазохизъм. Яд ме е, че нямам възможност да отида и толкова. Не обичам излишното протакане, още повече за изпити. По-добре нещата да се вършат навреме, групите все някога ще дойдат отново.

Абе ако те чарджат допълнително за изпитите, както в БСУ и доходите ти не са особено големи, ще се замислиш преди да отидеш на поправки и ликвидации

В Софийския университет не е по-различно.
So, take me with you,
Take me far away,
So Sailing Ships
Don't pass you by ...

#135 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 28 март 2009 - 12:49

А? Има такси за изпити и допълнителни изпити вече? И ква е гаранцията, че няма да късат нарочно, за да лапат още кинти? :wacko:

Абе, общо взето незавършил студент няма. А да се надяваш, че групите все някога ще дойдат отново... Е възможно.
Ето - Скорпиънс - 1992, 2005, (2006), 2009
Дрийм Тиатър - 2002, 2009
Блайнд Гардиън - 2007, 2009
Лорън Харис - 2007, 2009
Антракс - 2003 (не свириха, но бяха тук), 2009

Чисто формално: Скорпиънс ще дойдат пак около 2012-2013 г.
Дрийм Тиатър - твърдо 2016 г.
Гардиън и Лорънката - твърдо са пак тук 2011 г.
Антракс 2015-а, но ще вали дъжд и няма да свирят :D

Да видим сега тези, които идват за сефте - Мотли Крю и Нийл Морз...
Историята показва, че групите които са идвали само по веднъж могат да не дойдат пак, да дойдат пак скоро или да дойдат пак след много време.
С някои приближения и презумпцията, че това са много изпълнители и сметките горе са хипотетични, всичките тези изпълнители ще са ни посетили пак към 2020 г.
Гарантирам ти, че през 2020-а ще имаш съвсем друго мнение за сесиите ;)

#136 Sailing Ships

Soldier Of Fortune

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1423 posts

Posted 28 март 2009 - 13:39

За поправителните изпити има такси. Мисля, че точната сума е 20 лв.

А като гледам, не съм единственият, който поради някакви лични или професионални ангажименти няма да присъства.

Безспорен факт е, че рано или късно пак ще дойдат бандите. За по-голямата част от фенската маса тук и в съседните нам страни още са интересни.

Гарантирам ти, че през 2020-а ще имаш съвсем друго мнение за сесиите

На мен и сега ми е различно мнението за сесиите. Няма за какво да чакам още 11 г. :D

Въпросът е в това, че при мен важи принципът - Първо работата, а после удоволствията. :wacko:
So, take me with you,
Take me far away,
So Sailing Ships
Don't pass you by ...

#137 marillion

I'm a Marquee veteran...

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 6135 posts
  • Interests:Progressive Rock

Posted 28 март 2009 - 14:08

View PostSatyr, on Mar 28 2009, 12:49, said:

С някои приближения и презумпцията, че това са много изпълнители и сметките горе са хипотетични, всичките тези изпълнители ще са ни посетили пак към 2020 г.
Гарантирам ти, че през 2020-а ще имаш съвсем друго мнение за сесиите :D

Дааа, изведнъж се замислих на колко години ще бъда аз през 2020 г., но веднага ми олекна защото и Нийл Морз няма да е първа младост по същото време, което предполага един пенсионерски концерт с много повече проповеди отколкото музика, а това звучи доста обещаващо... :wacko:
18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion

#138 vasil

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 7 posts

Posted 31 март 2009 - 22:21

малко офтопик ако може, искам да попитам какво е станало 2003 че антрах не са свирили(от младото поколение съм и незнам :metal:)и какво става последно мастодон ще свирят ли последно?Чух по тангра че ще свират,ама може да не сам дочул добре :no:

#139 Sailing Ships

Soldier Of Fortune

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1423 posts

Posted 31 март 2009 - 22:35

Имаше буря и лошите метеорологични условия позволиха да свирят само 1-2 от подгряващите банди.
So, take me with you,
Take me far away,
So Sailing Ships
Don't pass you by ...

#140 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 31 март 2009 - 22:40

Ето и официалното съобщение на "СМЕ". Не са много местата, на които може да се намери :metal:

http://www.katehizis...3/06/030618.htm

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users