Ozzy, on Mar 26 2009, 18:28, said:
В 15 и 30 написахме, че BLIND GUARDIAN ще свирят в Каварна, а в 18 и 30 Свил не е написал още нито ред?! Аз ли нещо недовиждам?
Свиле - жив ли си, бе?
Жив съм, макар и не здрав. Вече седмица не мога да оздравея. Сутринта най-сетне нямах нито кашлица, нито хрема и оная овца шефката ми ме прати на централния склад да правя брак на материали. И сега съм в изходна позиция с лекарствата. Отделно, че ми вмениха задължението за почти целия годишен финансов отчет и просто ми е трудно да намеря време за форума. Абе дали само аз намирам за странно главния и заместник главния счетоводител на голяма фирма да не могат или искат или (и двете заедно) да съставят годишен финансов отчет, а да го прехврълят на редови като мене. На мене проблема не ми е в правенето и моженето, ама някой друг се разписва на 3000 лева всеки месец, не аз...
Както и да е.
Да помрънкам и аз малко.
Значи, убеден съм, че еднодневни билети ще има. Както и вчера или оня ден писах, хората първо ще продададат максимално много тридневни, за да си подсигурят основната маса от публиката и за трите дни, а всички останали ще са им дюшеш.
Второ, наистина трябваше да е петък, събота и неделя. И в трите дни има групи, които искам да гледам и това означава да се карам с тъпата шефка и да се моля за три дни отпуск извън годишния, който смятам да взема. Уви ние счетоводителите трудно вземаме отпуск между 1-во и 15-то число на месеца. Но това си е мой дерт, ще се оправям. Новината за Гардиън е прекрасна, чух я по Зи-Рок в колата, в 18 часа и много се зарадвах. При първото им посещение не бях много добре, нито физически, нито емоционално и преживяването беше повече изпитание, отколкото наслада. А и в Каварна убеден съм, ще ги гледаме с много по-добър звук
Искам обаче да изразя възмущение от факта, че Гардиън ще подгрява Скорпиън. Скорпионите може да са легенда от 80-те, ама ролите отдавна са сменени и в ситуацията Гардиън заслужават да са хедлайнери на вечерта.
Антракс също е супер. Определено ще се изкефя.
Така като гледам може би ще пропусна първата вечер. Мotley Crue много ми се гледат, но не са ми от най-любимите изпълнители, макар и да бяха една от групите, с които прослушах метал.
Жорж, стига мрънка, ще те държа за ръчичка на Театралите, за да не избягаш
marillion, on Mar 26 2009, 19:38, said:
Според мен, Свил гледа новото ДВД на Пендрагън и въобще не му е до форуми и Гардъни...

Уви, преди събота няма да мога да отида до магазина и да си взема ДВД-то, дори и да е пристигнало....