Jump to content

Lordi в София06.03.2009г. - зала "Христо Ботев"

• You cannot reply to this topic
31 replies to this topic

#21 Florimel

архиепископ

• Тамплиери
  • PipPipPipPip
  • 642 posts

Posted 07 март 2009 - 12:30

View PostEarl Of Black, on Mar 7 2009, 10:10, said:

на някой да му се намира сетлиста на Fatal Smile? :blush:

Не мога да цитирам в правилния ред, нито да претендирам за изчерпателност или точност, но си спомням следните парчета:
Stranger
S.O.B.
Out of My Head
Run for your Life
Learn-Love-Hate
Common People
Motherf***er
Eve of War

#22 Earl Of Black

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 202 posts

Posted 07 март 2009 - 13:07

Благодаря, Florimel :blush:
I will win but never fight
That's the Art of War

#23 Боби Стефанов

кюре

• Енориаши
  • PipPip
  • 96 posts

Posted 07 март 2009 - 14:47

Чудно концертче беше вчера. И чудно представление. Забавно, кърваво, музикално, ефектно. Лорди наистина са уникална гледка и силно се надявам да мога да ги видя пак. Звукът пак беше кофти (за разлика от осветлението), но очаквах да е и по-зле. Няколко неща не ми харесаха, ама все от наша страна бяха. Първото беше звукът, второто - сцената. Не, Лорди си бяха наредили всичко много готино, но самата сцена беше твърде ниска. ако не си на първи-втори ред и не си много висок, изпускаш половината представление. аз съм 1,80 и като бях на 5-6-ти ред трябваше да стоя на пръсти, че изобщо да видя какво става под нивото на кръста на господин Лорди. Другите две тъпи неща бяхва в публиката. Не мога да разбера какъв е смисъла както си показваш знака с рогата, да преминаваш към среден пръст и пак на рога. Разбирам да намираш някоя група за ужасна и да си даваш мнението с пръста. Но да се кефиш очевидно на Лорди и без на сцената да става нещо различно, изведнъж да започнеш вместо рогата да развяваш среден пръст? Тинейджърски цинизъм ли, какво ли, ама беше глупаво. Но върхът на всичко беше някакъв двуметров 150-килограмов бръснат юнак, който си мисли, че заради размера му светът е негов. И че му е съвсем в правата да се юрне през тълпата, като изблъска и изпогази деца и момичета (да, там бяха, видях ги), които са имали нещастието да са окажат на пътя му. Всичко това за да се добере до палка на Fatal Smile, доколкото разбрах. Че и после най-нахално опита да се изблъска напред, едва ли не какви са тия, че не са му оставили коридора, дето си го е проправил на отиване.
Но като изключим това, всичко беше страшно.
И ще кажа няколко добри думи за организацията. Да, тъпо беше, че закъсня цялата работа, но аз много се учудих, когато видях, че има хора, които очакват да си почне в 18, както пише на билета. Това, че пуснаха една група вътре, макар и само в коридора, беше хубаво, защото иначе всички щяха да са на дъжда отвън. Също едно от момичетата, които лепяха плакатите склони да даде по един на двамата, които бяхме дошли първи (към един и нещо), защото сме първи и за това съм й много благодарен :blush:
Съжалявам само, че толкова обичам да снимам и трябваше да се мръдна по-назад, за да мога да го правя хубаво. И заради това изпуснах Кита (поне мисля, че беше Кита), който слезе и удари по една лапа на феновете.
А, да, публиката беше странно и обидно малко. назад си беше рехаво. Очаквах да е препълнено. Мислех, че Лорди имат повече фенове. Или пък много хора не са успели да дойдат. Което и да е, бяхме твърде малко.
Блажени са полегналите.

#24 Тигър

кардинал

• Тамплиери
  • PipPipPipPipPip
  • 1998 posts

Posted 08 март 2009 - 18:10

View PostБоби Стефанов, on Mar 7 2009, 14:47, said:

А, да, публиката беше странно и обидно малко. назад си беше рехаво. Очаквах да е препълнено. Мислех, че Лорди имат повече фенове. Или пък много хора не са успели да дойдат. Което и да е, бяхме твърде малко.

За това, прочее, си има причина - концертът беше в петък в шест вечерта. По това време прекалено много фенове са на работа или на училище, откъдето понякога не е много лесно да се откачат.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

#25 Джуджето_GIMLY

анонимен човеколюбец

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1378 posts

Posted 08 март 2009 - 18:40

Хората не са на работа или на училище след 7 вечерта :no:
Явно Lordi не са толкова популярни у нас и това е единственото смислено обяснение :D
Както и да е. Като изключим подгряващите съм много доволен от концерта. Първата банда беше ужасна, но аз не си падам по педалски банди, а втората банда макар и по-прилична също не ме хвана и по-голямата част от сета и прекарах в по-приятни занимания. Лорди обаче се представиха много добре и шоуто им определено си заслужава да се види. Забавянето на концерта беше неприятен момент, звука можеше и да е по-добре, но щом се различаваха и клавирите значи е бил доста добър :P
Аз съм много доволен от Петъчната вечер и ми се ще да видя Лорди отново ако не на живо поне на някое DVD.
Кироо, бегай оттука, оти че те изпапурчим с копачо!

#26 foreigner

cream puff

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1436 posts

Posted 08 март 2009 - 18:50

На мен първата банда ми хареса. :D А колкото до вокала-евалата за тия крясъци и избора на облекло :no:
А това неодобрение стана направо демонстративно, когато кепето започна да говори злорадо за рязане на глави и стъпкването им в калта, нищо че - или по-скоро, още повече поради факта, че са се накичили със сиви цилиндери. Това, доколкото лорд Ходсдън можеше да проследи мисълта му, беше начинът, по който би действал Сталинг в Москва, а което е добро за Сталинг, признаваше си открито кепето, бе добро и за него.

#27 Abadon

приятел на Чубака

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 577 posts

Posted 08 март 2009 - 19:41

View PostТигър, on Mar 8 2009, 18:10, said:

За това, прочее, си има причина - концертът беше в петък в шест вечерта. По това време прекалено много фенове са на работа или на училище, откъдето понякога не е много лесно да се откачат.
ти сериозно ли
ще ми посочиш ли по-удачно време за провеждане на концерт от петък вечер
иначе концерта беше доста добър, прекрасно шоу и зареждаща веселяшка музика
една дума и за подгряващите, след първото недоразумение Fatal Smile звучаха като богове
Знаете ли че ...

Мириса на пламъка от запалката мирише на изгорели косми от носа.

#28 hendy

manowarrior

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 530 posts

Posted 08 март 2009 - 20:27

View Postforeigner, on Mar 8 2009, 18:50, said:

На мен първата банда ми хареса. :no: А колкото до вокала-евалата за тия крясъци и избора на облекло :P

:D хихи

#29 Svil

кардинал

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 3368 posts

Posted 08 март 2009 - 21:50

View PostТигър, on Mar 8 2009, 18:10, said:

Истината е, че феновете са малко. Извън театрото, музиката на Лорди не е кой знае какво и колкото и някои тук да се опитват да ме убедят в противното, то това е масовото мнение.

#30 Javor

кардинал

• Тамплиeри
  • PipPipPipPipPip
  • 1411 posts

Posted 09 март 2009 - 08:44

View PostБоби Стефанов, on Mar 7 2009, 14:47, said:

Но върхът на всичко беше някакъв двуметров 150-килограмов бръснат юнак, който си мисли, че заради размера му светът е негов. И че му е съвсем в правата да се юрне през тълпата, като изблъска и изпогази деца и момичета (да, там бяха, видях ги), които са имали нещастието да са окажат на пътя му. Всичко това за да се добере до палка на Fatal Smile, доколкото разбрах. Че и после най-нахално опита да се изблъска напред, едва ли не какви са тия, че не са му оставили коридора, дето си го е проправил на отиване.
Този индивид е редовно срещано явление на концертите явно и ходи по тях само за палки на барабанисти :D На Sodom имах удоволствието да хвана една от палките заедно с него и още един младеж - е този беше готов да убива и да ни разнася с тая палка - да си я вре в гъза тогава. След това и на Grave Digger направи същия номер с юрването през тълпата. Идиоти всякакви...

#31 Metal Heart

silent water(s)

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 1399 posts

Posted 09 март 2009 - 09:50

View PostAbadon, on Mar 8 2009, 19:41, said:

ти сериозно ли
ще ми посочиш ли по-удачно време за провеждане на концерт от петък вечер
иначе концерта беше доста добър, прекрасно шоу и зареждаща веселяшка музика
една дума и за подгряващите, след първото недоразумение Fatal Smile звучаха като богове
Събота вечер :D За петък вечер трябва да си вземеш отпуска, ако идваш отдалеч :P
Е, аз си взех и не съжалявам :no: Забавлявах се повече, отколкото на концерта на Алис Купър, а и музиката беше наистина веселяшка, компанията - приятна :D Жалко само, че озвучаването не беше на много високо ниво...
Радвам се, че и аз допринесох за победата на Lordi на Евровизия през 2006-а :D
It's in your heart, it's in my soul, in your own reality
Vanquish the pain
Don't want to see it fail!

#32 hendy

manowarrior

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 530 posts

Posted 09 март 2009 - 09:56

View PostSvil, on Mar 8 2009, 21:50, said:

Истината е, че феновете са малко. Извън театрото, музиката на Лорди не е кой знае какво и колкото и някои тук да се опитват да ме убедят в противното, то това е масовото мнение.

факт. а и при наличието на толкова много други концерти, там отиват само ядрото фенове, защото тези, на които просто ей така им се ходи на концерт ще изберат другите.
то стана лудница, всеки ден нови обявяват :no: нема лошо де :D

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users