Левски vs. ЦСКАВечното дерби...
Started by man on a mission, ное 17 2008 21:03
655 replies to this topic
Posted 02 август 2010 - 16:07
От няколко години европейските мачове на Левски с който и да е отбор са ми по-интересни от дербито.
Posted 02 август 2010 - 20:52
Minstrel in the Gallery, on Aug 2 2010, 09:38, said:
И тъй като рибата се вмирисва откъм главата, най-отговорно заявявам, че няма да се интересувам и от играта и представянето на ЦСКА /тъй като съм цесекар от малък още!/ и в Европа ... , докато начело на отбора са хора, които не милеят и не обичат клуба, а се опитват да извлекат само търговска печалба /доколкото могат/ от него!
Подкрепям те напълно! Това за печалбата е от години. Нито е от вчера, нито е от днес. Неслучайно взеха и треньор, който изобщо не е наясно с игрите, интересите и начина на работа в клуба, в първенството като цяло. Но като се замисля, че и при Стойчо Младенов ги имаше същите номера с неговия приятел Байдек ...
So, take me with you,
Take me far away,
We'll ride the wind across the sky...
Spread your wings and you will see,
You control your destiny,
So Sailing Ships
Don't pass you by ...
Take me far away,
We'll ride the wind across the sky...
Spread your wings and you will see,
You control your destiny,
So Sailing Ships
Don't pass you by ...
Posted 21 август 2010 - 22:50
Армейски фенове, честито, имате нов треньор. Да видим този македонец с "уникална визитка" какво ще направи. Иначе и Ясен Петров има още многоооо да учи, но определено се справя по-добре от Дочев.Левски направи добра селекция за българските стандарти, дано се класираме за Лига Европа. цска поне е сигурен за там, с този уникален късмет в жребия, щеше да е престъпление да не биете ТНС.

Когато си на дъното на пъкъла,когато си най-тъжен и най-злочест от парещите въглени на мъката
си направи стълба и излез.
САМО ЛЕВСКИ, ОБИЧАМЕ ТЕ!
си направи стълба и излез.
САМО ЛЕВСКИ, ОБИЧАМЕ ТЕ!
Posted 26 февруари 2011 - 20:35
Поредната простотия се получи днес на дербито. Феновете на ЦСКА от сектор Г са болни мозъци и идиоти. Казвам го съвсем сериозно, без значение кой се обидил и кой не. И не си правете грешни изводи, фен съм до живот на ЦСКА. Но това, което продължава да става по стадионите с тази агитка болни мозъци и олигофрени не може да продължава. Трябва някой да се намеси и да вземе мерки това никога да не се повтаря. Къртене, чупене, хвърляне на различни предмети към терена, към полицаите, това просто трябва да се прекрати веднъж и завинаги. Хората са го измислили, видео заснемане на цялата агитка и стадион и който хвърля, пали или нещо друго до живот не стъпва на мач. Не е много сложно да се направи. В къде по-добри първенства от нашето са го направили, значи и ние можем.
За мача - ЦСКА надигра Левски на Герена, така както не помня никога да го е правил. Браво за което. Браво на Радуканов, че успя да надъха момчетата и браво, че повечето ненужни чужденци се ометоха най-накрая.
Браво, че играят повече българи, които знаят какво значи ЦСКА и се борят до последно.
За мача - ЦСКА надигра Левски на Герена, така както не помня никога да го е правил. Браво за което. Браво на Радуканов, че успя да надъха момчетата и браво, че повечето ненужни чужденци се ометоха най-накрая.
Браво, че играят повече българи, които знаят какво значи ЦСКА и се борят до последно.
Nothing to prove
Just a hellish rock n' roll freak
You call your metal black?
Its just plastic lame and weak
We're too old too cold
Too old and too cold
Just a hellish rock n' roll freak
You call your metal black?
Its just plastic lame and weak
We're too old too cold
Too old and too cold
Posted 26 февруари 2011 - 21:28
Честито, армейци! 
Интересно ми е какво има да каже сега самозабравилият се собственик на Левски, познат още като Борат. От седмици високомерно разправя как едва ли не мачът не протоколен. Явно футболистите на ЦСКА не са знаели обаче...

Интересно ми е какво има да каже сега самозабравилият се собственик на Левски, познат още като Борат. От седмици високомерно разправя как едва ли не мачът не протоколен. Явно футболистите на ЦСКА не са знаели обаче...

A new level reached, where the absence of air lets me breathe...
Posted 26 февруари 2011 - 21:53
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА!!!

Tribute to Ronnie James Dio - http://www.youtube.com/watch?v=2rIKJI30xu4
http://www.wartime.bg/ http://www.myspace.com/preordainedgame
Wartime - Facebook Profile Wartime New Video - "Bequest"
Wartime New Album - Buy Now In Store: Katehizis ; Wizard ; SMF
http://www.wartime.bg/ http://www.myspace.com/preordainedgame
Wartime - Facebook Profile Wartime New Video - "Bequest"
Wartime New Album - Buy Now In Store: Katehizis ; Wizard ; SMF
Posted 27 февруари 2011 - 12:40
Да ви е честито. Сумарно гледах не повече от 15 минути от мача в края на двете полувремена. В тях много футбол нямаше.
Нерядко в дербито се е случвало този отбор, който е по-назад в класирането, да се надъха и да надиграе другия
Нерядко в дербито се е случвало този отбор, който е по-назад в класирането, да се надъха и да надиграе другия

WeRock.bg - сайт за Праведна музика
Posted 27 февруари 2011 - 19:53
Поредното дерби, което няма с какво да се запомни на терена от поне 6-7 години насам. А след мача толкова доволни полицаи не бях виждал, бяха се събрали на групички и си споделяха как са изнесли червената агитка с реплики като "Левски може да не биха, ама ние поне бихме..."

Posted 28 февруари 2011 - 15:19
За жалост вместо за историческата победа, днес трябва да говорим за странични фактори...
Разказ за случилото се в събота...
Разказ за случилото се в събота...
18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion
Posted 28 февруари 2011 - 16:50
Според мен е крайно време полицията да задържа точно хулиганстващите, вместо да действа срещу всички и после да се оправдават, че така трябвало

Posted 01 март 2011 - 01:28
Истината е, че полицаите които охраняват подобни прояви са не по-малки комплексари от хулиганите дето трошят огледала.
Posted 06 март 2011 - 11:13
Тракторист-камикадзе, on Mar 1 2011, 01:28, said:
Истината е, че полицаите които охраняват подобни прояви са не по-малки комплексари от хулиганите дето трошят огледала.
Всъшност истината е, че тия, дето трошат огледалата, са абсолютни лумпени и отрепки, които през целият си безмислен живот не са свършили нищо полезно и единственото им изпотяване не е било от работа, а като се надрусат и напият. Понякога съжалявам че старият строй си замина, няколко годинки тежък принудителен труд в някоя каменна кариера щеше да им се отрази доста добре.
Както Свил каза - малко бой са яли.
Posted 28 август 2012 - 21:59
На моменти си мисля, че трябва да закрият и двата "гранда" и цялата А група. По-добре ужасен край, отколкото ужас без край.
Non Nobis Domine, Non Nobis... Sed Nomini Tuo Da Gloriam!
Posted 06 септември 2012 - 01:19
wolfy, on 28 август 2012 - 21:59 , said:
На моменти си мисля, че трябва да закрият и двата "гранда" и цялата А група. По-добре ужасен край, отколкото ужас без край. 
То и да не ги закрие никой си личи, че нещата ще отидат към логичния си край и сами ще се затрият

Edited by Davidian, 06 септември 2012 - 01:19 .
Posted 29 юни 2013 - 16:30
Ултраси на ЦСКА извършиха безпрецедентна и непредизвикана вандалщина срещу сградата на БФС.....
Не знам какви оправдания биха могли да се измислят за това.
Че нестандартната ситуация изисква нестандартни решения, че са били външни специалисти и че са преживели вътрешен катарзис, изпотрошавайки сградата.... Не знам...
Не знам какви оправдания биха могли да се измислят за това.
Че нестандартната ситуация изисква нестандартни решения, че са били външни специалисти и че са преживели вътрешен катарзис, изпотрошавайки сградата.... Не знам...
WeRock.bg - сайт за Праведна музика
Posted 29 юни 2013 - 16:45
Каквито са ни отборите такива са им и феновете. Не знам какъв мазохист трябва да си, за да го следиш това първенство, че и да се хвалиш, че си фен на някой от тези подобия на отбори.
One Shih Tzu ... Seven Psychopaths
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users