Jump to content

Левски vs. ЦСКАВечното дерби...

655 replies to this topic

#461 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 18 февруари 2010 - 20:24

Ни, най-малко няма нерви тук. Приложих твоята логика с обратен знак, "твоята" математика (за деца) и т. н. и ти излезе тотално неправ. Обърнах и твоите приказки за интелект срещу теб и ти започна да се обиждаш :lol2:
Това пък аз колко пъти съм го виждал в разни отворковци, дето много им знае устата, но не и главата :)
Не ми е нужно да те познавам, но ето на - вижда се, че си и леко неграмотен, а това също е мерило за интелект :metal:
WeRock.bg - сайт за Праведна музика

#462 Ognyan

послушник

• Енориаши
  • Pip
  • 12 posts

Posted 18 февруари 2010 - 20:57

Е, всичко си дойде на мястото. Това което ми беше интересно го видях - когато не достигат аргументи на помощ идват и обидите.
А за да придобиете пълна представа какъв нискоинтелигентен и неграмотен изрод съм, ще ви споделя, че съм и фен на Metallica. Както е известно всеки нормален човек, трябва да ги плюе тия. Те след 1989 само shit-ове правят(май и те ще излязат комунисти :lol2: ).
Това беше от мен по темата, нямам какво да добавя в спор развиващ се в такава насока. Всеки има право да избира отбора, на който ще симпатизира, а това по какъв начин ще го прави зависи от личностните му качества.
Моите уважения към всички които са фенове на Левски, защото обичат отбора си, а не защото мразят другите отбори.
Това е! Успех на всички! :)

#463 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 18 февруари 2010 - 21:23

View PostOgnyan, on Feb 18 2010, 20:57, said:

Е, всичко си дойде на мястото. Това което ми беше интересно го видях - когато не достигат аргументи на помощ идват и обидите.
Ти нещо съвсем удобно си забрави за кривите сметки, че започна да говориш за недостиг на аргументи.
Ще ти ги формулирам по-ясно:
45:14 = ?
и
20:9 = ?
Като получиш резултатите, трябва да определиш и кое от двете е по-голямото число. Надявам се да не ти е трудно :)

А за да придобиете пълна представа какъв нискоинтелигентен и неграмотен изрод съм, ще ви споделя, че съм и фен на Metallica. Както е известно всеки нормален човек, трябва да ги плюе тия. Те след 1989 само shit-ове правят(май и те ще излязат комунисти ;) ).
ЕВРИКА! До 1989 г. в САЩ е имало социалистически строй с тоталитарно управление :lol2:
Щом е така - окей, Металика са комунисти :metal: :lol: :lol:

Това беше от мен по темата, нямам какво да добавя в спор развиващ се в такава насока. Всеки има право да избира отбора, на който ще симпатизира, а това по какъв начин ще го прави зависи от личностните му качества.
Моите уважения към всички които са фенове на Левски, защото обичат отбора си, а не защото мразят другите отбори.
Това е! Успех на всички! :)
Чао и да не си забравиш тетрадката със сметките :)

#464 marillion

I'm a Marquee veteran...

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 6135 posts
  • Interests:Progressive Rock

Posted 19 февруари 2010 - 11:27

View PostSatyr, on Feb 18 2010, 19:00, said:

Първо - годините от 1914 до 1944 не са точни, защото първенството стартира през 1924 г. Така годините остават 20, а три
от първенствата не завършват.

Не знам дали си наясно, но първото първенство през 1924г., не завършва поради отказ на "Левски" да играе финален мач с "Владислав" Варна на неутрален терен...

Още оттогава става ясно, кой ще бъде футболен галеник на държавата. Но, прави си били потомците на Лафчис и Борат - откъде накъде "отбора на народа" ще трябва да играе на неутрален терен?! Въобще не е трябвало да се играе този финал - щом "Левски" се е класирал за него, направо да им се дава купата и да се свършва, така де...

ФК "Калъфка"
Евроидиоти
Вечно вторите

Тези прозвища казват всичко и дори малките деца знаят за кой отбор се отнасят. С това започнахме, нека с това завършим, бъди джентълмен, приеми реалността... :yes:
18.06.2017 - Phil Collins
19.06.2017 - Phil Collins
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion

#465 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 19 февруари 2010 - 18:43

View Postmarillion, on Feb 19 2010, 11:27, said:

Не знам дали си наясно, но първото първенство през 1924г., не завършва поради отказ на "Левски" да играе финален мач с "Владислав" Варна на неутрален терен... Още оттогава става ясно, кой ще бъде футболен галеник на държавата.
Е това е в Топ 3 на глупостите, които сътвори в тази тема, без, разбира се, да съм ги събирал и класифицирал специално.
Сигурен съм, че някой твой прадядо все някога в миналото се е отнесъл жестоко към някое животно или дори човек. Та от това трябва да следва, че ти и цялата ти рода сте садисти :harhar:

А ЦСКА сигурно няма подигравателни прякори, съжалявам, че понеже не съм на агитко-махленско ниво, не мога да изброявам.

Но, нека се върнем отначало, щом искаш - аз твърдя, че децата под "вечно вторите" разбират ЦСКА, защото както установихме статистически, те са такива в последните 20 години. Децата също са под 20 години и какво са видели те? - Чувствително повече втори места на ЦСКА, отколкото първи.
Да видим в следващите 20 години какво ще видят децата на тези деца? Отбор, който сам си измисля прякори, гордее се с победи от преди половин век и повече, а горките подрастващи все по-малко ще бъдат наясно какви са основанията за това :D

View Postmarillion, on Feb 19 2010, 11:27, said:

бъди джентълмен, приеми реалността...
Аз реалността отпреди 50 години я приемам. Но ти упорито отказваш да приемеш реалността от последните 20 години. Явно няма никакъв шанс да бъдеше джентълмен ;)

#466 marillion

I'm a Marquee veteran...

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 6135 posts

Posted 19 февруари 2010 - 19:21

View PostSatyr, on Feb 19 2010, 18:43, said:

Е това е в Топ 3 на глупостите, които сътвори в тази тема, без, разбира се, да съм ги събирал и класифицирал специално.

Е, аз поне имам собствен Топ 3...

Сигурен съм, че някой твой прадядо все някога в миналото се е отнесъл жестоко към някое животно или дори човек. Та от това трябва да следва, че ти и цялата ти рода сте садисти :D

Нещо не ти понасят петъчните вечери и взе несвързано да пишеш... ;)

А ЦСКА сигурно няма подигравателни прякори, съжалявам, че понеже не съм на агитко-махленско ниво, не мога да изброявам.

На теб ти липсват елементарни познания на тема български футбол, не се надценявай чак до "агитко-махленско ниво", не е за теб тази работа... :no:

Но, нека се върнем отначало, щом искаш - аз твърдя, че децата под "вечно вторите" разбират ЦСКА, защото както установихме статистически, те са такива в последните 20 години. Децата също са под 20 години и какво са видели те? - Чувствително повече втори места на ЦСКА, отколкото първи.
Да видим в следващите 20 години какво ще видят децата на тези деца? Отбор, който сам си измисля прякори, гордее се с победи от преди половин век и повече, а горките подрастващи все по-малко ще бъдат наясно какви са основанията за това :(

Нали вече се разбрахме, че една глупост повторена сто пъти не става истина, или поне не става истина за нормално мислещи хора, като мен и останалите участници в този самоцелен спор...

Аз реалността отпреди 50 години я приемам. Но ти упорито отказваш да приемеш реалността от последните 20 години. Явно няма никакъв шанс да бъдеше джентълмен :(

Нищо подобно, нито веднъж в темата не отдаде заслуженото на успехите на ЦСКА, независимо в кой период са постигнати те. Всичко на всичко реши да сложиш кръст на един период от време и да започнеш ново летоброене. Типично в твой стил, бих казал... :harhar:
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion

#467 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 19 февруари 2010 - 19:31

View Postmarillion, on Feb 19 2010, 19:21, said:

Е, аз поне имам собствен Топ 3...
Не, имаш и 5 и 10, но в тройката е "the best of the best" :D

Нещо не ти понасят петъчните вечери и взе несвързано да пишеш... :no:
Аз и свързано като пиша, не можеш да разбереш, така че спокойно може да ти е все едно :(

На теб ти липсват елементарни познания на тема български футбол, не се надценявай чак до "агитко-махленско ниво", не е за теб тази работа... :no:
Айде, бе! Знам групите, знам отборите - и най-важното знам кой е вечно втори в последните 20 години и на кого последния голям успех в Европа е толкова отдавна, че вече го помнят само хора в средна и над средната възраст B)

Нали вече се разбрахме, че една глупост повторена сто пъти не става истина, или поне не става истина за нормално мислещи хора, като мен и останалите участници в този самоцелен спор...
Не, разбрахме се, че от 1989-а насам "Левски" превъзхожда ЦСКА отвсякъде :)
Не можахме да се разберем за едно - Е ли допустимо нечия история да се разделя на "преди 1989" и "след 1989". Защото, според цесекарите тук, не е допустимо :harhar:

Нищо подобно, нито веднъж в темата не отдаде заслуженото на успехите на ЦСКА, независимо в кой период са постигнати те. Всичко на всичко реши да сложиш кръст на един период от време и да започнеш ново летоброене. Типично в твой стил, бих казал... ;)
39843749874 споменах и признах успехите на ЦСКА, просто уточнявайки, че те са на 99% преди 1989 г.
Ако за теб това е непризнаване - така да е :(

#468 marillion

I'm a Marquee veteran...

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 6135 posts

Posted 19 февруари 2010 - 20:26

Ееее, изложи се, само с една персонална обида, това не си ти, нещо се е случило... :harhar:
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion

#469 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 19 февруари 2010 - 21:01

Горкичките, само ви обиждаме, докато от вашите усти се лее мед и масло :D
Трябва да отворим статистиката и да видим кой левскар колко пъти ви е обидил (Искренов, Сираков, Гонзо и т. н.), че след като социализмът свърши "Левски" изравни и обърна в положителен баланса си срещу ЦСКА :harhar:

#470 marillion

I'm a Marquee veteran...

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 6135 posts

Posted 25 февруари 2010 - 16:29

Във връзка с последните събития около миналото на собственика на Левски, познат на ДС с псевдонима агент Тара, ето откъс от публикация на Георги Атанасов, касаеща част от спора по темата:

И на финала - една скромна мисъл. Ако „сините" наистина държат на своя рефрен „Левски, оле - нищо общо с МВР!", предлагам като морален жест да се откажат от 7-те титли между 1969-та и 1989-та, когато официално носеха пагоните на милицията, и от 6-те шампионски купи от ерата „Тара" (2000, 2001, 2002, 2006, 2007, 2009). В крайна сметка досега имат в актива си общо 26, а моралното пречистване ще им струва точно половината. Ще останат 13, но за сметка на това новите „сини" поколения ще бъдат избавени от екзистенциалното раздвоение на своите предшественици, които преди време уж бяха „опозиция" на комунизма, но алчно консумираха привилегии от него, а напоследък громят БКП/БСП с трима агенти на Държавна сигурност в управата на „Герена".

А може би Левски-Полицейски е клуб под прикритие с подменена самоличност като съветския разведчик Щирлиц от тв-сериала „17 мига от пролетта"? Вероятно заради легендата в нашия случай паролата се трансформира в „17 мига от есента". Дали да не подхвърля за обществено обсъждане и идеята Левски-Полицейски да се преименува на ФК Щирлиц?! А агент Тара като нищо отново, както и през 85-та, може да гласува „за"...

Цялата статия...

И преди някой да каже "А", нека отговоря с "Б". Няма привърженик на ЦСКА, който да твърди, че по време на социализма този отбор не е получавал нужната подкрепа от властите. На другия полюс са привържениците на Левски, за които техния любим отбор е "свят и чист" откъм партийна подкрепа в годините на тоталитаризъм. Мисля си, че горното е още едно пряко доказателство за несъстоятелността на подобна теза...
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion

#471 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 25 февруари 2010 - 19:04

View Postmarillion, on Feb 25 2010, 16:29, said:

На другия полюс са привържениците на Левски, за които техния любим отбор е "свят и чист" откъм партийна подкрепа в годините на тоталитаризъм. Мисля си, че горното е още едно пряко доказателство за несъстоятелността на подобна теза...
Намери си някъде такива привърженици на "Левски" и върви обяснявай на тях :lol:

Защото аз съм казал:

View PostSatyr, on Jan 6 2010, 16:51, said:

"Левски" е клуб от началото на миналия век, одържавен през соца, подкрепян в някакъв период от време от МВР, но не създаден от и в името на МВР.
Така че, не твърдя, че отборът е "свят и чист".

Освен това, плещенията на болния Георги Атанасов, ако някой, някъде ги приеме за "доказателство", то той трябва да е не по-малко болен от него :harhar:

Питах и повтарям - всички бивши агенти на ДС ли и до ден днешен са свързани с МВР? То значи и президентът ни е свързан с МВР, през голяма част от последните 20 години - много министри, депутати, хора на науката и изкуството.
И така нататък.

#472 marillion

I'm a Marquee veteran...

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 6135 posts

Posted 25 февруари 2010 - 19:20

Не се чувствай задължен да репликираш всяко мое мнение. И без това през цялото време повтаряш едно и също, но само ти си вярваш на писанията. А, Георги Атанасов е продукт на "синия" журналистически слугинаж, който години наред тровеше публичното пространство с лозунги тип "кой не скача е червен" и "червени боклуци". Г. А. със сигурност прекалява, но ако четеш правилно и избирателно, в неговите статии ще откриеш контрапункт на цялата мозъчна промивка на общественото мнение от зората на демокрацията по въпросите на българския футбол...

View PostSatyr, on Feb 25 2010, 19:04, said:

Питах и повтарям - всички бивши агенти на ДС ли и до ден днешен са свързани с МВР? То значи и президентът ни е свързан с МВР, през голяма част от последните 20 години - много министри, депутати, хора на науката и изкуството.
И така нататък.

Това последното, специално заслужава отделен постинг и отделен коментар, ето го и него:

:lol: :harhar: :)
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion

#473 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 25 февруари 2010 - 19:31

View Postmarillion, on Feb 25 2010, 19:20, said:

Не се чувствай задължен да репликираш всяко мое мнение.
Благодаря за съвета! Ти понеже ме репликираш веднъж в годината. Е, ако стане така, може и аз веднъж годишно да те репликирам.

И без това през цялото време повтаряш едно и също, но само ти си вярваш на писанията.
Понеже не може да влезе в нечии дебели червени глави, а е очевидно, нямам друг избор, освен да го повтарям :harhar:

А, Георги Атанасов е продукт на "синия" журналистически слугинаж, който години наред тровеше публичното пространство с лозунги тип "кой не скача е червен" и "червени боклуци".
Виновен съм!

Г. А. със сигурност прекалява, но ако четеш правилно и избирателно, в неговите статии ще откриеш контрапункт на цялата мозъчна промивка на общественото мнение от зората на демокрацията по въпросите на българския футбол...
Знаех си, че вярваш в Световната конспирация! :lol:
Защо отричаше?!?

Това последното, специално заслужава отделен постинг и отделен коментар, ето го и него:
:) :lol: :lol:
А, не - кажи ми - ако от агентурното минало на Т. Батков следва, че титлите на "Левски" след 2000 г. са дело на МВР, какво следва от агентурното минало на президента, министри, депутати и т. н.?

#474 marillion

I'm a Marquee veteran...

• Енориаши
  • PipPipPipPipPip
  • 6135 posts

Posted 25 февруари 2010 - 19:44

Наистина ли си толкова наивен или просто се правиш на такъв?

Бях тръгнал да ти отговарям сериозно, но май няма никакъв смисъл. И малките деца знаят какво следва от горното, поиграй си с тях и те ще те осведомят какво означава силов репресивен апарат в посттоталитарна държава, не е много по-различно от същото в изцяло тоталитарна държава. За да се принизя до твоите крайни мнения ще кажа, че каквото представляваше отбора на Левски в периода на "развития социализъм", същото представлява и днес...
15.07.2017 - U2
13.10.2017 - marillion

#475 Satyr

Администратор

• Велики Магистри
  • PipPipPipPipPip
  • 7532 posts

Posted 25 февруари 2010 - 19:53

Гледай ги, пък тези. Така, както си знаят великите победи в Европа от преди десетилетия, така си и знаят оправданията за червените несполуки, свързани с "репресивния апарат" от преди десетилетия. Може би и си мислите, че Земята е плоска :lol:
Или пък, ако не е - това е плод на синята медийна пропаганда :harhar: :) :lol:

#476 Depositus Cordis

I might be a dog

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 593 posts

Posted 28 март 2010 - 19:28

Хъ хъ, друго и да не е поне всички българи разбираме от политика и футбол. Да си уточня още от началото че съм от Левски за да не стават грешки.
След вчерашния пореден слаб мач между двата кретащи гранда обаче ми е някак криво и тъпо. Не беше далеч времето когато стадионите бяха пълни, а мачовете доста по-зрелищни...

#477 cliffburton

Високо в небесата

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 534 posts

Posted 02 април 2010 - 13:24

Да, наистина и двата отбора са много зле в момента. Левски обаче е в по-тежка ситуация. Не може цял мач да нямаме един точен удар към вратата. И ако Батков не се махне ще става още по-зле... :metal:
Иначе доста интересни мачове станаха за купата. ЦСКА, Славия и Миньор отпаднаха безславно и единствен Берое остана от А група на полуфиналите.
Когато си на дъното на пъкъла,когато си най-тъжен и най-злочест от парещите въглени на мъката
си направи стълба и излез.
САМО ЛЕВСКИ, ОБИЧАМЕ ТЕ!

#478 Journeyman

епископ

• Енориаши
  • PipPipPip
  • 337 posts

Posted 13 април 2010 - 13:11

View Postcliffburton, on Apr 2 2010, 14:24, said:

Да, наистина и двата отбора са много зле в момента. Левски обаче е в по-тежка ситуация. Не може цял мач да нямаме един точен удар към вратата. И ако Батков не се махне ще става още по-зле... :P
Иначе доста интересни мачове станаха за купата. ЦСКА, Славия и Миньор отпаднаха безславно и единствен Берое остана от А група на полуфиналите.
Повярвай ми-има доста хора които са много щастливи от този факт :no:
www.etarfans.org

#479 man on a mission

Sixx

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 963 posts

Posted 01 август 2010 - 23:39

Бий чорбата по главата, бий, бий, бий...
What we need right now, is a miracle on earth
Let out hearts cry out, so our voices can be heard
Let us walk away together
From the never ending rain,
'Til the sun will shine for all of us again

#480 Minstrel in the Gallery

Too Old To Rock'N'Roll, Too Young To Die!

• Енориаши
  • PipPipPipPip
  • 592 posts

Posted 02 август 2010 - 08:38

Хубаво беше, че вечното дерби се изигра още в първия кръг... Гледайки качеството на мача, бездарната и безидейна игра на футболистите, посредствените атаки и удари към вратите, слабото съдийство и още други неща, мога спокойно да заявя, че до края на БГ първенството няма да изгледам НИТО ЕДИН МАЧ повече! :yes: И тъй като рибата се вмирисва откъм главата, най-отговорно заявявам, че няма да се интересувам и от играта и представянето на ЦСКА /тъй като съм цесекар от малък още!/ и в Европа /за останалите БГ отбори е ясно, че са ливади и че представянето им в европейските турнири ще е само за пари, а не за постижения, те игра нямат ... :wacko: /, докато начело на отбора са хора, които не милеят и не обичат клуба, а се опитват да извлекат само търговска печалба /доколкото могат/ от него! Същото се отнася и за останалите БГ отборчета и техните "вмирисани глави" ...

Edited by Minstrel in the Gallery, 02 август 2010 - 08:39 .

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users